Stripchat/Bongacams!
BUna seara, acesta este primul meu post. De la un timp verific foarte des site-ul vostru si am invatat multe, desi sunt model de multi ani in domeniu. Datorita faptului ca CC si MFC merg deplorabil de cand a inceput luna Septembrie, am decis sa imi deschid conturi pe aceste 2 site-uri. Primul cont deschis a fost Bongacams, in 2 zile 140$(nu stiu daca e bine sau rau dar am muncit pe rupte). A doua zi, cei de la Stripchat mi-au deschis contul, eu frumusel ma pregatesc sa ma transform intr-o diva, cu un mental foarte bun, site nou, clar, fac si bani. Dar esec total, nu tu membrii, cei ce intra nu vorbesc, nimic nu se intampla. Am avut un singur privat cu un nene canadian ce l-am rezolvat ptr 900 tks si cam atat. Nu am gasit multe despre Stripchat pe grup si as dori sa aflu cateva trickuri in ai atrage mai mult. Mise pare un site interesant. Daca pe Bongacams am si cate 300 de oameni in room, pe Strichat, cei mai multi au fost 8.Oare unde gresesc? Multumesc pentru raspunsuri!
Annycka12;21357 wrote: BUna seara, acesta este primul meu post. De la un timp verific foarte des site-ul vostru si am invatat multe, desi sunt model de multi ani in domeniu. Datorita faptului ca CC si MFC merg deplorabil de cand a inceput luna Septembrie, am decis sa imi deschid conturi pe aceste 2 site-uri. Primul cont deschis a fost Bongacams, in 2 zile 140$(nu stiu daca e bine sau rau dar am muncit pe rupte). A doua zi, cei de la Stripchat mi-au deschis contul, eu frumusel ma pregatesc sa ma transform intr-o diva, cu un mental foarte bun, site nou, clar, fac si bani. Dar esec total, nu tu membrii, cei ce intra nu vorbesc, nimic nu se intampla. Am avut un singur privat cu un nene canadian ce l-am rezolvat ptr 900 tks si cam atat. Nu am gasit multe despre Stripchat pe grup si as dori sa aflu cateva trickuri in ai atrage mai mult. Mise pare un site interesant. Daca pe Bongacams am si cate 300 de oameni in room, pe Strichat, cei mai multi au fost 8.Oare unde gresesc? Multumesc pentru raspunsuri!
Nu as crede neaparat ca problema este la tine, as putea sa cred ca nu sunt cele mai bune alegeri pe care le puteai face.Eu merg in paralel cu Chaturbate,Cam 4, MFC, CamSoda si sunt destul de multumita.Nu ma demoralizez,cand nu merge unul, merge celalalt.Incearca sa nu te focusezi neaparat pe a face bani,tu fii relaxata si fa ti programul, e imposibil sa nu mearga.Pot spune ca am avut si eu Stripchat si Bonga si am renuntat la ele(pe Stripchat sunt putini membrii si pe Bonga sunt super zgarciti)Nu vreau neaparat sa etichetez,poate altora le merge bine.My lazy ass nu lucreaza asa mult si ca si MFC ul, StripChat ul are un score care scade drastic daca nu lucrezi intens...
Nu as crede neaparat ca problema este la tine, as putea sa cred ca nu sunt cele mai bune alegeri pe care le puteai face.Eu merg in paralel cu Chaturbate,Cam 4, MFC, CamSoda si sunt destul de multumita.Nu ma demoralizez,cand nu merge unul, merge celalalt.Incearca sa nu te focusezi neaparat pe a face bani,tu fii relaxata si fa ti programul, e imposibil sa nu mearga.Pot spune ca am avut si eu Stripchat si Bonga si am renuntat la ele(pe Stripchat sunt putini membrii si pe Bonga sunt super zgarciti)Nu vreau neaparat sa etichetez,poate altora le merge bine.My lazy ass nu lucreaza asa mult si ca si MFC ul, StripChat ul are un score care scade drastic daca nu lucrezi intens...
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Draga mea, ai avut dreptate si multumesc pentru sfaturi. M-am convins si de site-urile astea, nu sunt decat un mare waste of time. Mi-au acceptat contul pe Camsoda, sa vad ce fac si cu asta. Daca nu, raman cu ce am si sper la un trafic mai bun. O sa incerc sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la faptul ca azi trebuie sa fac bani dar e tare greu cand vad Cam score-ul de pe Mfc ca imi urca intr-o si, si in urmatoarele 3 imi pica la greu!
:-S
Annycka12;21467 wrote: Draga mea, ai avut dreptate si multumesc pentru sfaturi. M-am convins si de site-urile astea, nu sunt decat un mare waste of time. Mi-au acceptat contul pe Camsoda, sa vad ce fac si cu asta. Daca nu, raman cu ce am si sper la un trafic mai bun. O sa incerc sa ma relaxez si sa nu ma gandesc la faptul ca azi trebuie sa fac bani dar e tare greu cand vad Cam score-ul de pe Mfc ca imi urca intr-o si, si in urmatoarele 3 imi pica la greu!
:-S
Ai incercat CamSoda? Bafta! Sper sa ti mearga,mie mi a facut o foarte mare surpriza placuta tinand cont la cat e de micut site ul.Nu foarte multi membrii dar majoritatea platitori fara prea mult chit-chat
Ai incercat CamSoda? Bafta! Sper sa ti mearga,mie mi a facut o foarte mare surpriza placuta tinand cont la cat e de micut site ul.Nu foarte multi membrii dar majoritatea platitori fara prea mult chit-chat
Hey!pareri despre CamContacts?am citit ceva review-uri,se pare ca platforma este un pic dated dar nu au free videochat,doar freechat iar membrii desi putini stau de obicei in pvt..stie cineva mai multe detalii?aceste info le-am gasit pe un forum international..
Buna, eu sunt pe CC de mai bine de 10 ani, este un site bunicel, sa-i zic asa. Dar iti trebuie rabdare de otel si ore state la greu. Majoritatea supravietuim din regulari. Perioada asta e cea mai groaznica de cand sunt model pe ei si sincer ma bate gandul sa-mi strang regularii si sa mi-i aduc pe alte site-uri. Site-ul e bun ca ai oarecum libertate, libertatea de a da membrilor e-mailul sau numarul de whatsapp ptr keep contact, etc etc. Site-ul ofera paymenturi de 40% de pe site-urile affiliate,50% direct de pe CC si 80% in cazul in care iti aduci tu membrii tai. Sunt foarte corecti cu platile, plata se face odata la 2 saptamani, dar ziua difera, nu e ca peste tot, 1-15,16-30. Succes si rabdare multa!
Annycka12;21969 wrote: Am stat intr-o zi pe el dar nu inteleg de ce nu imi bazaie lushul la tipsuri.La testul facut de mine imi bazaie, la tipsurile membrilor nu imi bazaie. Ai idee ce poate fi, trebuie sa fac ceva la site?
De fiecare data cand Lovense actualizeaza ceva se pierde legatura intre CamSoda si Lush.Am mai patit asta, am dezinstalat si instalat din nou Lovense Browser si si a revenit.Am pierdut iar conexiunea acum o saptamana si nu am mai reusit..astept, si o sa repet actiunea.Pana isi revine o sa ma mai prefac putin...
De fiecare data cand Lovense actualizeaza ceva se pierde legatura intre CamSoda si Lush.Am mai patit asta, am dezinstalat si instalat din nou Lovense Browser si si a revenit.Am pierdut iar conexiunea acum o saptamana si nu am mai reusit..astept, si o sa repet actiunea.Pana isi revine o sa ma mai prefac putin...