Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
o zii bunicica 2000 tok
uff imi era dor de zile dastea
))

Sa inteleg ca si voi tot pe Mfc stati?
Si eu azi, tot cu 205 tokens am iesit dupa 1 ora si 40 de minute. Intru si mai pe seara, poate ciupesc un 100$ sa ma fericesc. Pfff, ce am ajuns. Sa ne bucucam la 100$
PS: cam score-ul mi s-a dus la vale maxim saptamana asta. Al vostru e inca in picioare?
Si eu azi, tot cu 205 tokens am iesit dupa 1 ora si 40 de minute. Intru si mai pe seara, poate ciupesc un 100$ sa ma fericesc. Pfff, ce am ajuns. Sa ne bucucam la 100$

PS: cam score-ul mi s-a dus la vale maxim saptamana asta. Al vostru e inca in picioare?
Annycka12;23828 wrote: Sa inteleg ca si voi tot pe Mfc stati?
Da pe mfc, s a dus si camscore ul normal
sa speram ca dupa sarbatori isi revine

Da pe mfc, s a dus si camscore ul normal
Buna fetele .. pt cele care sunt modele pe F4F imi puteeti spune si mie va rog care este conversia din credite in $ ..am tot citit , dar jur ca nu am inteles nimic! Adica inteleg ca pt CB 1000 tks = 50$ ...dar cu creditele astea care este treaba ? multumesc ...zi buna
Mia;23846 wrote: Buna fetele .. pt cele care sunt modele pe F4F imi puteeti spune si mie va rog care este conversia din credite in $ ..am tot citit , dar jur ca nu am inteles nimic! Adica inteleg ca pt CB 1000 tks = 50$ ...dar cu creditele astea care este treaba ? multumesc ...zi buna
0.025 x per 1 credit
ex:
2000 x 0.025 = 50$
0.025 x per 1 credit
ex:
2000 x 0.025 = 50$