Card banca transilvania atasat la cont paxum
-
wetladyjoy
Buna ziua.card de la banca transilvania atasat la cont paxum are cineva?se poate adauga si un alt card care nu este pe numele titularului de cont paxum, eu am cont paxum si vreau sa adaug cardul prietenului meu care este la banca transilvania?multumesc
-
matzarebela
. nu se poate transfer pe card extern pe numele altcuiva.. doar pe numele tau se poate, poti merge tu sa iti faci un cont bancar+card si rezolvi problema.. sau isi face prietenul tau cont paxum, devine verificat, isi ataseaza cardul de la transilvania(era o buba cu un card emis de o banca romaneasca dar nu stiu care, si mai era o buba cu un tip de card(master sau visa) care nu mai functiona... si apoi tu di contul tau de paxum transferi in contul lui de paxum banii.. si el.. isi transfer pe cardul extern, dar mare attentie cauta insistent in topicul cu paxum, sa aflii ce banca nu era ok, si mai ales cu cer tip de card nu mai functiona! mult succes
-
wetladyjoy
matzarebela;23822 wrote: . nu se poate transfer pe card extern pe numele altcuiva.. doar pe numele tau se poate, poti merge tu sa iti faci un cont bancar+card si rezolvi problema.. sau isi face prietenul tau cont paxum, devine verificat, isi ataseaza cardul de la transilvania(era o buba cu un card emis de o banca romaneasca dar nu stiu care, si mai era o buba cu un tip de card(master sau visa) care nu mai functiona... si apoi tu di contul tau de paxum transferi in contul lui de paxum banii.. si el.. isi transfer pe cardul extern, dar mare attentie cauta insistent in topicul cu paxum, sa aflii ce banca nu era ok, si mai ales cu cer tip de card nu mai functiona! mult succes
multumesc frumos.de aceea nu stiu daca sa sa isi faca el cont la o alta banca sau sa ramana la transilvanias.,
rog cei care au paxum cu card transilvania sa ma ajute.
ms frumos
multumesc frumos.de aceea nu stiu daca sa sa isi faca el cont la o alta banca sau sa ramana la transilvanias.,
rog cei care au paxum cu card transilvania sa ma ajute.
ms frumos
Inițial problema cu Paxum a fost la BRD și BCR. BRD nu acceptă Paxum deloc, iar BCR este compatibilă cu Paxum la transfer EFT (Withdraw Funds by EFT), îți spun din sursă sigură că funcționează. Personal am cont la Banca Transilvania, card Visa Electron, care în mod normal accepta orice tip de tranzacție prin Paxum. Dar de vreo lună au apărut probleme la transferurile pe card extern (adică opțiunea de a transfera bani direct pe codul de 16 cifre al cardului, și nu pe IBAN). Problema vizează cardurile Visa și Visa Electron, iar transferurile pe cardurile MasterCard încă fiind valabile, din câte am citit. Paxum estimează că va rezolva problema curând, dar cu siguranță va dura mai mult de câteva săptămâni cât au preconizat ei. Deci atât timp cât ai un MasterCard la Banca Transilvania, poți să beneficiezi de toate tipurile de transfer puse la dispoziție de Paxum: Withdraw Funds by EFT Transfer, Withdraw Funds to External Credit Card și Withdraw Funds by Wire Transfer. Dacă ai un card Visa sau Visa Electron, momentan nu vei putea folosi opțiunea Withdraw Funds to External Credit Card, și asta indiferent de bancă. Și da, numele din contul Paxum trebuie să corespundă cu numele titularului cardului, respectiv contului tău bancar.
Inițial problema cu Paxum a fost la BRD și BCR. BRD nu acceptă Paxum deloc, iar BCR este compatibilă cu Paxum la transfer EFT (Withdraw Funds by EFT), îți spun din sursă sigură că funcționează. Personal am cont la Banca Transilvania, card Visa Electron, care în mod normal accepta orice tip de tranzacție prin Paxum. Dar de vreo lună au apărut probleme la transferurile pe card extern (adică opțiunea de a transfera bani direct pe codul de 16 cifre al cardului, și nu pe IBAN). Problema vizează cardurile Visa și Visa Electron, iar transferurile pe cardurile MasterCard încă fiind valabile, din câte am citit. Paxum estimează că va rezolva problema curând, dar cu siguranță va dura mai mult de câteva săptămâni cât au preconizat ei. Deci atât timp cât ai un MasterCard la Banca Transilvania, poți să beneficiezi de toate tipurile de transfer puse la dispoziție de Paxum: Withdraw Funds by EFT Transfer, Withdraw Funds to External Credit Card și Withdraw Funds by Wire Transfer. Dacă ai un card Visa sau Visa Electron, momentan nu vei putea folosi opțiunea Withdraw Funds to External Credit Card, și asta indiferent de bancă. Și da, numele din contul Paxum trebuie să corespundă cu numele titularului cardului, respectiv contului tău bancar.