Sa facem cunostinta!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
dori

oana;16 wrote: Aici va fi locul unde ne vom prezenta pentru a ne cunoaste asa, virtual... O sa incep eu, so here it goes!
Ma numesc Oana si am experienta de 2 ani in domeniul fascinant al videochatului (suna a prezentare la Alcoolicii Anonimi :)) ) Sunt aici pentru a discuta cu voi si pentru a va ajuta. Puteti folosi sectiunea de mesaje private sau putem discuta aici la topicul discutii intre modele.

Buna, eu sunt Dori si am 18 ani, inca sunt eleva in clasa a XII-a si imi doresc sa devin independenta. Am cautat un studio de videochat unde sa ma angajez, si am ales Lucky Studio pentru ca are vechime, lucreaza doar femei, si mi-a oferit program part time, dupa ce termin orele lucrez 5-6 ore. Am reusit sa am si independenta financiara si sa imi termin studiile. Mult succes tuturor!
No avatar
Jeremy

Salut, sunt Jeremy, 20 de ani. V-ar interesa sa facem un grup pe whats-app, pentru discutii generale si rapide? Gen cum v-a mers astazi si asa mai departe? :)
AlexandraP

Buna, imi doresc foarte mult sa lucrez in domeniu, dar m-am gandit foarte mult timp pana sa ma hotarasc la ce studio sa incep. Am un interviu la Preziosa maine si am emotii ca nu stiu cum va fi :). Revin cu un feedback dupa interviu sa va povestesc cum a fost. Zi faina !
AlexandraP

AlexandraP;23996 wrote: Buna, imi doresc foarte mult sa lucrez in domeniu, dar m-am gandit foarte mult timp pana sa ma hotarasc la ce studio sa incep. Am un interviu la Preziosa maine si am emotii ca nu stiu cum va fi :). Revin cu un feedback dupa interviu sa va povestesc cum a fost. Zi faina !

Hello din nou, am revenit cu feedback-ul promis. Am fost la interviu la Preziosa si a fost super ;;). Domnisoara cu care am avut interviul a fost draguta, mi-a explicat ce presupune acest job si ce ar trebui sa fac, mi-a facut cunostinta cu tot personalul care era incepand cu trainerii, fetele de la make up, doamna casiera. Sunt aici de 3 zile si este cea mai buna alegere, m-a ajutat foarte mult trainerul si chiar am fost multumita de banutii care i-am facut, apropo banutii ii iau la fiecare sfarsit de tura. Mult succes :-*!
No avatar
MariaEllena

Buna seara la toata lumea, tot citesc mesajele si tot nu reusesc sa ma decid si cum sa fac, ma intereseaza ,as vrea sa pot sa ma apuc si eu de acest job ,nu am experienta,nu am mai lucrat in domeniul ,problema mare este urmatoarea ca eu locuiesc intr-un oras mic unde nu exista studio-uri si nici nu am posibilitatea de a ma muta in orasele mai mari unde exista, deci singura solutie ar fi sa incep de acasa singura,cineva a mai fost in situatia mea?care ati inceput de acasa singure fara experienta?ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?
No avatar
Biaa

Eu ma bag cu drag
balaurf

Da, pe mine m-ar ajuta.
balaurf

Jeremy;23840 wrote: Salut, sunt Jeremy, 20 de ani. V-ar interesa sa facem un grup pe whats-app, pentru discutii generale si rapide? Gen cum v-a mers astazi si asa mai departe? :)

Hey, pe mine m-ar interesa.
FlowerPower

MariaEllena;24183 wrote: Buna seara la toata lumea, tot citesc mesajele si tot nu reusesc sa ma decid si cum sa fac, ma intereseaza ,as vrea sa pot sa ma apuc si eu de acest job ,nu am experienta,nu am mai lucrat in domeniul ,problema mare este urmatoarea ca eu locuiesc intr-un oras mic unde nu exista studio-uri si nici nu am posibilitatea de a ma muta in orasele mai mari unde exista, deci singura solutie ar fi sa incep de acasa singura,cineva a mai fost in situatia mea?care ati inceput de acasa singure fara experienta?ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?

Bună, fără experienta este cam greu sa începi singura de acasă, dar nu imposibil, ideea este în primul rand trebuie sa îți cumperi aparatura bună, și costa destul de mult ceva profi, trebuie un net bun care sa îți tina HD, și cineva sa îți explice site urile, eventual sa ți faca conturile, deci este ceva bătaie de cap la început.
Eu una personal nu recomand studiourile, am lucrat pt studio și mi am făcut mai mult rău, toți te vad ca pe o sclava de făcut bani, tu ca persoana nu contezi. Deci mai bine îți bați capul pana înveți de acasă, decât sa te distrugi pt altii.
No avatar
Biaa

MariaEllena;24183 wrote: Buna seara la toata lumea, tot citesc mesajele si tot nu reusesc sa ma decid si cum sa fac, ma intereseaza ,as vrea sa pot sa ma apuc si eu de acest job ,nu am experienta,nu am mai lucrat in domeniul ,problema mare este urmatoarea ca eu locuiesc intr-un oras mic unde nu exista studio-uri si nici nu am posibilitatea de a ma muta in orasele mai mari unde exista, deci singura solutie ar fi sa incep de acasa singura,cineva a mai fost in situatia mea?care ati inceput de acasa singure fara experienta?ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?
Eu am început de acasă. Sunt în aceeași situație ca tine. Oraș mic, fără ajutor, fără studio. Am reușit singura. Este foarte greu dar nu imposibil. Ce sa îți spun... Succes și răbdare!!!
Scrie răspuns