Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
arielasweet

wow cum aii reusit ?
No avatar
Abigail99

Eu mam dus sa ma vopsesc,ma luat si capu cand ma vazut ca al dat 450 de lei cand pe astea merge varza,dar poate o sa fie mai bine nu stiu,mai schimb ceva,aseara si azi cum va mers? Eu aseara nu ma stat ca am vazut ca era varza si ma zis ca mai bine dorm!
ralucka

Niste regulari... membrii noi nu prea sunt in perioada asta 🤦🏽*♀️Bafta la bani fetelor !
No avatar
Abigail99

Sau saracit toti asta este treaba 😒
No avatar
Annycka12

Abigail99;23776 wrote: Sau saracit toti asta este treaba 

Nu au saracit, se ascund cei cu bani sau nu le pasa, ei au alte treburi mai importante gen familie, holidays in tarile calde, nu stau ei sa le pese de proastele ce-si desfac picioarele la ora exacta pe mfc sau oricare alte site. Iar ce e acum pe site-uri e mai mult pleava societatii fara o letcaie in buzunar si se asteapta sa-ti desfaci cracii precum Europa. Si sincer se vede la bani, la nervi, la orice. Luna ca asta nu am prins de cand mama m-a facut si sper sa nu ies cu creierii zob din ea! :(:(
No avatar
arielasweet

cum va merge? abia am reusit sa strang 1200 tok dar e bn fata de celelalte zile :)
No avatar
Jesica

Cum sa mearga bine daca romancele noastre se vand pe nimic ??? Am gasit o tipa care isi vindea clipurile “ squirt in bathroom”-15 tk, vibrate 7 sec lovenes-1tk :|
No avatar
Abigail99

😂😂😂😂 nu creddd😂😂😂 la astea le place atunci nu ai ce sa zici,mai bine se duc pe strada sa nu mai incource treaba aici dejaba,pe bune
Mie pana la 4/5 mia mers bine,3200,revord pe saptamana asta 😂😂 mai stau sa fac orele ca acu este praf 😂
No avatar
Jesica

In seara asta si mie mi a mers mai bine. Pare sa isi revina
No avatar
Mia

Aceasi situatie ...astia sunt nebuni! si oricine ar zice ce ar zice despre membrii, ceva se intampla! anu trecut pe vremea asta imi era mult mai ok din punct de vedere financiar! nu e ca si cum sunt un model vechi, fac asta de maxim 1 an, si pt ca am si scoala si job de zi, e cam complicat sa ma clasez la categoria " full day cam girl" ...insa, nu a fost niciodata ca acum! sau poate stiti voi mai bine fetelor, si daca stiti despre ce vb, cum ati trecut peste perioada aia ?? Ca pe mine deja incepe sa ma demoralizeze..., daca nu era forumul asta, sa vad ca problema nu este de la mine, nu stiu ce faceam in privinta moralului meu :))))
Scrie răspuns