recomandare 🙋

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Silvina2990

Hello grup!
De mult timp aveam in gand sa încep sa lucrez in domeniul videochat-ului..
am căutat o lunga perioadă pe internet detalii, sau persoane care lucrează in acest domeniu sa ma ajute cu informații. Cu toții stiti cat este de greu la început (ma refer la atatea informații nestiute,creerea de cont pe site, abordarea ,sistemul de plată, etc)..
Acum câteva zile mai exact 4am dat de acest forum, pe care mi-am facut cont , SI v-am cerut ajutorul in legătură CU plata prin paxum.. vreau sa va mulțumesc tuturor acelor care mi-ați răspuns aici cat si prin mesaje! Tare drăguțe /drăguți!
Tot căutând printre subiecte l-am gasit si pe MRVC pe care l-am contactat pe WhatsApp luându i numarul dintr o postare de a lui. Va spun sincer 100% ca m-a ajutat super mult cu toate informațiile de care aveam nevoie la orice oră. Fără sa-mi ceară bani sau sa aibă alte pretenții. . Modelele care sunt la inceput de drum ,nu ezitați sa luati legatura cu el.. De mult cautam un astfel de om ... Mrvc ,multumesc din tot sufletul si aici !!!!
No avatar
Guest

Iti multumesc si eu pt parerea sincera, atat tie cat si tuturor modelelor care isi expun parerea despre interactiunea/colaborarea cu mine.

Va doresc toturor mult succes .
Fiti perseverente.
Scrie răspuns