Bună seara,
As vrea sa fac un upgrade la web, sa îmi cumpăr unul mai performant.. M-am gândit la Logitech brio 4k..insa am auzit ca nu toți membrii te pot vedea bine dacă nu au un pc performant.
Ce îmi recomandați? Lucrez cu site uri de Free...,si acum folosesc Logitech c920.. Este cam slăbuta...pentru cerințele de astăzi.
Mulțumesc, aștept păreri💋💋
Upgrade webcam
- FlowerPower
Scarface0293;23586 wrote: https://camera-ip.compari.ro/logitech/ptz-pro-2-960-001186-p372862529/?gclid=CjwKCAjw2MTbBRASEiwAdYIpsUu8cI2qWwLEtqIMntgDBbTjD0WYe9GpFR0j48-5J3vJzI5faan2KRoCcP0QAvD_BwE#
Da, m-am gândit sa cumpăr aceasta camera.. Dar cineva mi-a spus astăzi ca nu are microfon incorporat... Gen ar trebui sa folosesc un al web pt sunet. Este adevărat?
Da, m-am gândit sa cumpăr aceasta camera.. Dar cineva mi-a spus astăzi ca nu are microfon incorporat... Gen ar trebui sa folosesc un al web pt sunet. Este adevărat?
- FlowerPower
Chillyourheart;23599 wrote: ba da are si microfon incorporat , e asa greu sa citesti
descrierea pe site? e o camera foarte buna daca vrei sa ai zoom optic. si o mica corectie daca vrei alt sunet nu cumperi alt web ci un microfon extern.
si brio e camera buna , depinde cat vrei tu sa investesti si daca te intereseaza sa ai si zoom.
PS : logitech c920 e camera fullHD nu e deloc depasita . ai putea sa specifici si configuratia pc ului
Da, uite de exemplu pe eMAG nu scrie ca are microfon in specificații, de asta am și întrebat.In privința calculatorului nu se pune problema pentru ca am un Intel i7 coffe lake 4600 GHz, 8 G, placa video, am băgat piese de calitate în el.
descrierea pe site? e o camera foarte buna daca vrei sa ai zoom optic. si o mica corectie daca vrei alt sunet nu cumperi alt web ci un microfon extern.
si brio e camera buna , depinde cat vrei tu sa investesti si daca te intereseaza sa ai si zoom.
PS : logitech c920 e camera fullHD nu e deloc depasita . ai putea sa specifici si configuratia pc ului
Da, uite de exemplu pe eMAG nu scrie ca are microfon in specificații, de asta am și întrebat.In privința calculatorului nu se pune problema pentru ca am un Intel i7 coffe lake 4600 GHz, 8 G, placa video, am băgat piese de calitate în el.
- FlowerPower
Scarface0293;23605 wrote: Cn ti a spus pisi k nu are microfon?are microfon
incorporat si camera se vede prea bomba ce dzeu
Atunci pisi am sa o cumpăr...am văzut un model câte folosește web-ul asta pe stripchat... Am rămas wow, am întrebat - o si mi-a confirmat ca folosește acest webcam.
incorporat si camera se vede prea bomba ce dzeu
Atunci pisi am sa o cumpăr...am văzut un model câte folosește web-ul asta pe stripchat... Am rămas wow, am întrebat - o si mi-a confirmat ca folosește acest webcam.
- FlowerPower
Chillyourheart;23618 wrote: "Intel i7 coffe lake 4600 GHz " - nu exista mode
lul acesta dar daca e generatia coffee lake e bine , iar ca placa video nu e atat de important , mai mult te ajuta un ssd .
iar ca webcam ptz pro e o optiune excelenta.
Da, este procesor de ultima generație, la asta m am referit, am și ssd pe el... Am făcut configurația asta pe bucăți în iunie 2018 deci am pus piese bune și de calitate.
O sa-mi iau acel Logitech... Pentru ca vreau sa ofer mai multa calitate.
lul acesta dar daca e generatia coffee lake e bine , iar ca placa video nu e atat de important , mai mult te ajuta un ssd .
iar ca webcam ptz pro e o optiune excelenta.
Da, este procesor de ultima generație, la asta m am referit, am și ssd pe el... Am făcut configurația asta pe bucăți în iunie 2018 deci am pus piese bune și de calitate.
O sa-mi iau acel Logitech... Pentru ca vreau sa ofer mai multa calitate.
Pot sa confirm ca Logitech Ptz Pro 2 , NU are microfon. Stiu ca o sa sariti in sus cei ce ati spus ca e asa greu de citit la descriere........M-am documentat in jur de doua saptamani pentru camera asta, am intrat si citit descrieri pe o gramada de website-uri, nicaieri nu se specifica ca ar avea microfon incorporat. Singurul loc unde am vazut la specificatii ca ar avea, este in linkul pus mai sus.
Am cumparat exact aceasi camera, am rascolit tot calculatorul, jasminul.......a intrat si un admin de la jasmin la mine in calc , ca am zis ca sunt eu tuta.....dar nu, camera asta nu are microfon incorporat
Am cumparat exact aceasi camera, am rascolit tot calculatorul, jasminul.......a intrat si un admin de la jasmin la mine in calc , ca am zis ca sunt eu tuta.....dar nu, camera asta nu are microfon incorporat