XLoveCam.com

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Antonia

Mie imi place acest site foare mult din mai multe motive:
Majoritatea membrilor iti spun ce vor, daca esti de acord intra imediat in privat, nu stau la povesti in free chat, eventual mai raman sa stea de vorba dupa show.
Este platit destul de bine, nu sunt probleme cu chargeback-uri.
Regulile site-ului sunt de bun simt (si intradevar trebuie citite cu atentie, eu am luat o amenda fara sa imi dau seama ca am gresit, tocmai din cauza ca nu am citit cu atentie regulamentul, m-am gandit eu ca sigur functioneaza ca si celelalte pe care lucram de mai mult timp).
Pe acest site sunt protejate atat modelele, cat si membrii.
Acest site se afla printre favoritele mele ;)
No avatar
andra25

Antonia;1949 wrote: Mie imi place acest site foare mult din mai multe motive:
Majoritatea membrilor iti spun ce vor, daca esti de acord intra imediat in privat, nu stau la povesti in free chat, eventual mai raman sa stea de vorba dupa show.
Este platit destul de bine, nu sunt probleme cu chargeback-uri.
Regulile site-ului sunt de bun simt (si intradevar trebuie citite cu atentie, eu am luat o amenda fara sa imi dau seama ca am gresit, tocmai din cauza ca nu am citit cu atentie regulamentul, m-am gandit eu ca sigur functioneaza ca si celelalte pe care lucram de mai mult timp).
Pe acest site sunt protejate atat modelele, cat si membrii.
Acest site se afla printre favoritele mele ;)

Antonia, aceeasi parere o am si eu despre Xlove :D imi place f mult, si n as renunta la el pt niciun alt site...insa imi poti spune cu ce l combini? As mai vrea sa adaug unul, tot cu plata n euro, daca se poate...ma gandeam la Francolive ;;)
Alessia

Apreciez si eu foarte mult acest site, traficul nu este senzational, dar imi place ca atat site-ul cat si membrii sunt corecti. Poti avea castiguri destul de mari mai ales daca ti-ai facut niste membri fideli. Am un membru pe acest site care de cele mai multe ori vrea doar sa vorbim despre diverse lucruri cum ar fi despre ceea ce am facut sau voi face in acea zi, uneori chiar ne imaginam cum ar fi sa mergem in locuri exotice. Imi place acest membru, nu ne plictisim niciodata desi stam in pvt in jur de 2-3 ore. Nu este francez, banuiesc ca de aceea nu pune accent pe show ci pe relaxare si momente placute.
No avatar
anastasia

Yuhuuuu... a fost concurs pe XLove!!! Am mers din privat in privat, nici nu am mai avut timp sa ma ocup de celelalte site-uri. Si mi-a revenit si un membru mai vechi, dar bun. Cica a fost plecat din Franta, a calatorit in interes de seviciu../:).daaaa, sigur! Dar nici nu ma intereseaza daca este sau nu adevarat, important este ca a revenit si sper sa stea pentru o perioada lunga de timp. Ce ma enerveaza sunt Visiteurii, ca pe orice alt site de fapt, care intra si "cersesc", ca doar asta stiu sa faca, dar ii ignor. In rest, numai de bine despre site-ul acesta.
No avatar
Emanuelle

De cateva zile bune parca s-a inundat Xlove ,e plin de membri care sunt innebuniti dupa privaturi.Si culmea nu mai vor repede sa ne dezbracam mai stau si la taclale....Sa fi schimbat ceva in politica site-ului fondatorii?Anyway sunt happy de ce am castigat pe site in ultimile zile.
No avatar
Emanuelle

Atunci e pacat ca nu au facut asta de mai demult Styl.Stiu multe persoane care au renuntat la site deoarece nu erau multumite :)
Nord

Emanuelle;3290 wrote: Atunci e pacat ca nu au facut asta de mai demult Styl.Stiu multe persoane care au renuntat la site deoarece nu erau multumite :)

Ei cumpara mereu trafic , unul din reprezentantii lor spunea ca, cumpara in jur de un milion de vizite zilnic pe langa traficul pe care il trimit webmasterii , totusi e un site putin cunoscut in tarile amatoare de acest tip de siteuri ( SUA , Australia , UK , etc) si foarte cunoscut in FR , BE , CH tari pe care se bazeaza ei , acum incearca sa patrunda si pe piata din america ceea ce nu este deloc usor ! Oricum site-ul promite si o sa creasca din ce in ce mai mult !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
latinawebcammer

Îmi place xlovecam, este un site minunat pentru camile sexuale gratuite, îl recomand 100%
XloveCam

https://www.youtube.com/watch?v=W979UgJQZmA

To All of our supporters:

XloveCam Team is very proud to have received the Award for "Best European Cam Platform" during the Ynot Awards 2018 held September 15, 2018 in Prague, Czech republic !

We would like to take this opportunity to let you know, as a platform we cannot win any of these awards without your dedication and commitment.

Thank you to all Xlovecam Models that have been close to us in the last years.

Thanking you all for your support!

Best regards,
The XloveCam Team

registration
Register Here
XloveCam

Dragă Model, Dragă Studio,

Crăciunul este aici în curând și XloveCam.com vrea să facă acest Crăciun o petrecere de neuitat!

De fapt, Mos Craciun a venit deja să ne viziteze și ne-a lăsat cu saci întregi de bani doar pentru tine!

Anual, XloveCam a recompensat cele mai active modele în cursul lunii decembrie, iar anul acesta nu va fi diferit.

31-a va împărți suma incredibilă de 15.000 de euro.

Un utilizator nou este un utilizator (vizitator sau solicitant al înregistrării) care își încarcă ewallet-ul pentru prima dată pe platforma noastră, indiferent de sumă.

Creditarea primului e-Wallet este singurul element care va fi luat în considerare pentru clasamentul dvs.

Noul utilizator plătit poate decide după aceea ce dorește să facă cu creditul său: să ofere cadouri, să vibreze sextoy, gesturi și sau să facă un spectacol privat.

Durata concursului: de la 1 la 31 decembrie 2018 (ora Amsterdamului).

Numele câștigătorilor vor fi anunțați individual la primele 100 de modele ale concursului. Rețineți că nu vom anunța câștigătorii public din motive de confidențialitate.

Prețurile în numerar sunt următoarele:
€ 3000 pentru locul 1
€ 1000 pentru locul 2
€ 700 pentru locul 3
€ 500 pentru locul 4
300 € pentru locul 5
€ 100 pentru locul 6 până la locul 100

Acest concurs este deschis tuturor modelelor: nou înregistrat sau modele de experiență.

Zâmbet, ai o șansă să câștigi un bonus frumos!

Vă dorim noroc,

Cu respect,
Echipa Xlovecam
Register Here
Scrie răspuns