Cel mai bun site
Cel pe care faci cei mai multi bani si care ti se potriveste cel mai bine! Unele modele fac averi pe MFC, altele pe Jasmin, unele pe Chaturbate iar pentru altele Imlive e mina de aur! Deci raspunsul e foarte subiectiv pentru fiecare in parte!
Mult succes tuturor!
Mult succes tuturor!
Live Cams | Live Sex |
Nord;23523 wrote: Cel pe care faci cei mai multi bani si care ti se potriveste cel mai bine! Unele modele fac averi pe MFC, altele pe Jasmin, unele pe Chaturbate iar pentru altele Imlive e mina de aur! Deci raspunsul e foarte subiectiv pentru fiecare in parte!
Mult succes tuturor!
Corect raspuns!Trebuie sa gasesti site-ul care ti se potriveste.De exemplu,eu nu am rabdare sa stau pe LiveJasmin si imi merge bine si foarte bine ,cu unele perioade mai proaste,mna,ca peste tot,pe Chaturbate.
Mult succes tuturor!
Corect raspuns!Trebuie sa gasesti site-ul care ti se potriveste.De exemplu,eu nu am rabdare sa stau pe LiveJasmin si imi merge bine si foarte bine ,cu unele perioade mai proaste,mna,ca peste tot,pe Chaturbate.
Dacă îți merge bine CB, de ce nu încerci sa găsești altceva tot în sfera freemium? Nu ai avea o combinatie prea grozavă între CB + un site pvt based, pentru că cele din urmă au reguli împotriva nuditatii in free si se bazează mai degrabă pe timp 1 la 1, decat tips.
Similare cu CB sunt Bonga, Cam4, Stripchat, Camsoda, deci ar putea fi rulate in paralel.
Similare cu CB sunt Bonga, Cam4, Stripchat, Camsoda, deci ar putea fi rulate in paralel.