Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
arielasweet
buna , caut colega pentru colaborare chaturbate in weekend sau zilnic Pitesti , la mine acasa , astept mesaj pentru mai multe delatii despre mn
Abigail99;23471 wrote: Buna fetelor,stiu ca nu este o intrebare de videochat,dar poate cineva ma ajuta stie careva o clinica sau un doctor bun in injectarea acidului hialuronic in buze in bucuresti?
Evita sub orice forma SwissEstetiX. Rezulatate oribile sau inexistente.
Evita sub orice forma SwissEstetiX. Rezulatate oribile sau inexistente.
ralucka;23473 wrote: da eu am primit de 2 ori dupa am folosit paxum. nu te intreaba nimeni nimic , numai ca astepti cateva zile pana iti intra banii
Ultraestetic - Dr. Arsene (in Cotroceni). În buze nu am, însă am botox si fillere in alte zone ale fetei. Deviza lor e sa iti puna cu bun simt, nimic extravagant.
Ultraestetic - Dr. Arsene (in Cotroceni). În buze nu am, însă am botox si fillere in alte zone ale fetei. Deviza lor e sa iti puna cu bun simt, nimic extravagant.
Buna! A mers destul de bine, 200$ in 2 ore jumate. 
Este cineva aici care a scos banii de pe Myfreecam cu "Bank wire transfer(minimum 1000$)"? As vrea niste detalii despre acest transfer. A-ti avut probleme cu banca? Va intrebat cineva de unde provin banii?
Este cineva aici care a scos banii de pe Myfreecam cu "Bank wire transfer(minimum 1000$)"? As vrea niste detalii despre acest transfer. A-ti avut probleme cu banca? Va intrebat cineva de unde provin banii?
Abigail99;23471 wrote: Buna fetelor,stiu ca nu este o intrebare de videochat,dar poate cineva ma ajuta
stie careva o clinica sau un doctor bun in injectarea acidului hialuronic in buze in bucuresti?
Clinica Gregorian. Eu sunt foarte mulțumită de ei, acolo imi fac si buzele si am implanturi puse tot la ei
Clinica Gregorian. Eu sunt foarte mulțumită de ei, acolo imi fac si buzele si am implanturi puse tot la ei
Spuneti-mi si mie va rog, vouă cum vă merge in perioada asta pe adult ? Nu stiu ce se întâmplă dar la mine e praf de câteva zile. Simt ca o iau razna, am stat conectată azi de la ora 14 până acum si am facut 5£. Nu am mai pățit niciodată așa ceva in atâtea ore...