cosmo payment
Baby;23356 wrote: Buna, puteti transfera banii din cont paxum pe card paxum ? Eu de dimineata am eroarea: Error 02, try again later
Buna. Este posibil sa ai cardul blocat.
De preferat este sa scri la topicul pentru paxum,caci aici este pt cosmo payment.
Buna. Este posibil sa ai cardul blocat.
De preferat este sa scri la topicul pentru paxum,caci aici este pt cosmo payment.
-
meowmeow96
buna , am observat ca nu pot sa ma contectez la Cosmo , si nu inteleg de ce , am schimbat si cheia de acces dar tot asa imi spune , nu am contul blocat doar imi spune ca conectarea a esuat , le-am trimis email la suport dar pana pe 2 ianuarie sunt in vacanta , as dori sa stiu daca doar eu am problema asta sau e generala , multumesc
Aceeasi situatie ieri seara dar din mai multe incercari am reusit,bineinteles folosind acel cod unic din e-mail pe care il vei primi la fiecare logare si care va fi unul nou de fiecare data.Verifica-ti e-mailul si foloseste dupa noul passcode ales de tine acel cod trimis de ei.Am verificat acum cateva minute si ma pot loga.E o forma de securitate,un fel de double check.
Buna !
Folosesc Chaturbate de mai bine de doi ani de zile si, pana nu demult, foloseam cardul Paxum, pentru a-mi retrage banii. Dar.. dupa cum stiti, Paxum este cam problematic, iar support-ul nu raspunde repede.
Cosmo primeste anii dupa o saptamana..
Mi-am comandat de aici card pentru Bitcoin, total anonim, care mi-a venit in 7 zile :-O . Poate fi comandat pentru Euro, USD si GBT.
Il pot folosi la orice ATM care accepta Visa.
Sper sa va fie de folos !
www.btcardservice.com
Folosesc Chaturbate de mai bine de doi ani de zile si, pana nu demult, foloseam cardul Paxum, pentru a-mi retrage banii. Dar.. dupa cum stiti, Paxum este cam problematic, iar support-ul nu raspunde repede.
Cosmo primeste anii dupa o saptamana..
Mi-am comandat de aici card pentru Bitcoin, total anonim, care mi-a venit in 7 zile :-O . Poate fi comandat pentru Euro, USD si GBT.
Il pot folosi la orice ATM care accepta Visa.
Sper sa va fie de folos !
www.btcardservice.com
-
AlinaBalan
Tzg;10497 wrote: si-a facut cineva cont pe cosmopay ??? ce trebuie sa completez la kyc documents ?
Trebuie sa faci poza la buletin si la o factura
Trebuie sa faci poza la buletin si la o factura
-
AlinaBalan
Michela;23956 wrote: Eu aveam codul cu care ma logam pe cosmo mereu, si acum de fiecare data primesc altul nou pe email. Stie cineva daca asa va fi mereu de acum incolo? Ca mi parca mi se parea mai simplu sa te loghezi cu acelasi cod pe care il aveai salvat...
Nu ,stiu ca este enervant >:D< dar mereu astia iti trimit un cod nou pe email
Nu ,stiu ca este enervant >:D< dar mereu astia iti trimit un cod nou pe email