v au intrat banii?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anat

Buna tuturor,v-au intrat banii de la streamate?azi trebuia sa intre,paxum i mai trimitea si joi.eu am card de la streamate ca am renuntat la paxum si pana acum intrau in fiecare joi de o perioada,acum vad ca intarzie,un weekend frumos tuturor.
No avatar
Buttercup

I-am primit pe 29 seara tarziu, ora 10 cam asa.
No avatar
Anat

Va multumesc pentru raspunsuri.si eu tot cam pe la 10 seara i am primit prin sm card,de obicei intrau pana la 6,credeam ca nu mai intra in ziua aia,sa aveti o zi frumoasa
No avatar
Buttercup

Anat;23344 wrote: Va multumesc pentru raspunsuri.si eu tot cam pe la 10 seara i am primit prin sm card,de obicei intrau pana la 6,credeam ca nu mai intra in ziua aia,sa aveti o zi frumoasa

Cred ca s-au mișcat mai greu în ziua respectivă. Dar da, tot joi după amiază ii primeam și eu prin SMPay. Bine macar ca au venit totusi.
No avatar
Baby

Buna, ati reusit sa transferați banii din contul paxum pe cardul paxum ? De azi dimineata am o eroare: Error 02..try again later
No avatar
Buttercup

Baby;23357 wrote: Buna, ati reusit sa transferați banii din contul paxum pe cardul paxum ? De azi dimineata am o eroare: Error 02..try again later

Poate daca ai posta la topicul potrivit, ai avea si un raspuns. Aici s-a discutat despre plata pe SMPay, nu Paxum. Ultimul topic la care ai postat de altfel era despre Cosmo.
No avatar
Baby

Eu am pus o intrebare si nu am postat la intrebarea ta, daca nu stii, te rog sa te stii de la comentarii
Scrie răspuns