Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreib

corina;22622 wrote: Da. Mie imi merge cu transfer pe card. O sa vezi ca o sa-ti ceara doar cele 16 cifre de pe card si numele. Mie asa imi intrau de obicei in 2-3 zile.

Perfect, asa voi face. Doar ca am card la BRD si am si cont bancar tot la ei, are ceva?
corina

andreib;22624 wrote: Perfect, asa voi face. Doar ca am card la BRD si am si cont bancar tot la ei, are ceva?

Nu prea inteleg ce vrei sa intrebi. Poti sa formulezi intrebarea in alt fel ca sa te pot ajuta? (Conturile bancare CURENTE sunt de obicei asociate cardurilor. Majoritatea aU un cont curent asociat cardului si acolo intra direct banii, pt ca fiind cont curent, poti retrage banii oricand. Sunt unii care au si cont de economii, sau alt fel de depozite). Eu nu stiu ce ai tu. Mai mult ca sigur, contul tau de card e un cont curent. Doar introdu cele 16 cifre de pe card in epayments dupa ce dai Transfer to external card si o sa fie totul ok.
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
andreib

corina;22629 wrote: Nu prea inteleg ce vrei sa intrebi. Poti sa formulezi intrebarea in alt fel ca sa te pot ajuta? (Conturile bancare CURENTE sunt de obicei asociate cardurilor. Majoritatea aU un cont curent asociat cardului si acolo intra direct banii, pt ca fiind cont curent, poti retrage banii oricand. Sunt unii care au si cont de economii, sau alt fel de depozite). Eu nu stiu ce ai tu. Mai mult ca sigur, contul tau de card e un cont curent. Doar introdu cele 16 cifre de pe card in epayments dupa ce dai Transfer to external card si o sa fie totul ok.

Multumesc. Este un card si un cont de cand lucram ca angajat si pe acel card imi intrau banii in brd.
No avatar
andreib

Dupa perioada de 1-15 pe chaturbate scrie ca vireaza banii in 22, ii vireaza chiar in 22 sau este cand ii vireaza si mai repede?

Multumesc
arabu1988

andreib;22800 wrote: Dupa perioada de 1-15 pe chaturbate scrie ca vireaza banii in 22, ii vireaza chiar in 22 sau este cand ii vireaza si mai repede?

Multumesc

neata
ii vireaza mai repede 17-18
We only have what we Give
No avatar
andreib

arabu1988;22802 wrote: neata
ii vireaza mai repede 17-18

Multumesc,spor
No avatar
andreib

Stie cineva la epayments cand adaug cardul si numele , la Outgoing amount si Incoming amount ce trebuie sa pun?
Imi spune ca balance is not sufiicient si am 400$ in epayments. Multumesc
No avatar
andreib

Am facut transfer de pe epayments vineri pe un card BRD. Stiti cumva cam in cat timp primesc banii?
corina

andreib;23000 wrote: Am facut transfer de pe epayments vineri pe un card BRD. Stiti cumva cam in cat timp primesc banii?

eu ii primesc de obicei din epayments pe card Raiffeisen in 2-3 zile. Dar ar trebui sa primesti notificare de la Epayments prin email cand primesti banii.
corina

andreib;22939 wrote: Stie cineva la epayments cand adaug cardul si numele , la Outgoing amount si Incoming amount ce trebuie sa pun?
Imi spune ca balance is not sufiicient si am 400$ in epayments. Multumesc

trebuie sa completezi doar Outgoing amount si Incoming amount se va completa automat cu aceeasi suma. Ti-am mai spus o data ca trebuie sa tii cont ca ei au si comision, deci daca ai 400 si vrei sa transferi 400 nu se poate. mie la 1000 imi ia 29$ comision,deci 2,9 %.
Scrie răspuns