Scarface0293;22877 wrote: Cu mare placere dak mai ai nevoie intreaba si te ajutam
Multumesc. Nu sunt prea experimentata cu toata treaba asta cu platile, nu am lucrat o perioada, inainte am fost in studio,acum trag din greu, astia imi dau planurile peste cap cu banii...Treaba nu prea merge si nu stiu daca e de la mine sau pur si simplu nu mai merge...
Cata bataie de cap.. Sper sa mearga cu mastercard macar...
NU MERGE FACUT TRANSFER DE PE PAXUM PE CARD VISA ! CE SE INTAMPLA ?!
Ann;22872 wrote: djhjddjjjd
Hey Ann, scuze. Am vazut ulterior ca vrei sa dai withdraw din Paypal in Monese, eu ma refeream ca poti sa atasezi cardul si sa-l folosesti pentru cumparaturi si chestii. Da, nu mai merge sa faci ce vrei tu dar merge cu Revolut.
Hey Ann, scuze. Am vazut ulterior ca vrei sa dai withdraw din Paypal in Monese, eu ma refeream ca poti sa atasezi cardul si sa-l folosesti pentru cumparaturi si chestii. Da, nu mai merge sa faci ce vrei tu dar merge cu Revolut.
Scarface0293;22879 wrote: Este o per mai slaba intr adevar k vine ziua recunostintei la americani si na,dar isi va revenii nu te descuraja..iar p mastercard merge am eu mastercard la raiffeisen si nu sunt prb
Mi-a spus Octav acum ca pot face withdrawal by eft in contul iban al cardului
Acum sa vad cum il atasez,ca in aplicatie nu este bifat...
Mi-a spus Octav acum ca pot face withdrawal by eft in contul iban al cardului
Acum sa vad cum il atasez,ca in aplicatie nu este bifat...
Am si eu o problema. Am incercat sa transfer bani de pe Paxum intr-un card MasterCard si imi da o eroare . 800.100.154: transaction declined (transaction marked as invalid) . Puteti sa ma ajutati ? Sa-mi spuneti de ce ar putea fi ? Cei de la suport nu raspund