NU MERGE FACUT TRANSFER DE PE PAXUM PE CARD VISA ! CE SE INTAMPLA ?!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Mihmiha

La Monese voi ce pachet de cont folositi? Incepator sau altul? Ma uit la al doilea,cel cu 4,95 pe luna ,ca mi se pare avantajos. Ce credeti?
Ann

Mihmiha;22862 wrote: Multumesc. Monese il utilizam in locul bancilor de la noi? Adica din Paxum in Monese,in loc sa ii bag in ING...
Citisem mai devreme ca unii au avut probleme in sensul ca de la Monese li s-au blocat conturile,banii in cont...Care ar fi comisioanele acolo si in cat timp imi primesc cardul?

Nu toate cardurile Mastercard sunt compatibile cu Paxum, dar din ce spune Scarfacecardul Mastercard de la ING este compatibil.Eu personal folosesc Monese pentru a nu mai am tangente cu bancile de la noi si pentru cursul valutar foarte bun.Monese este safe pentru transferuri decente Paxum.Cine foloseste sa il foloseasca in alte scopuri, este direct raspunzator.Comisionul este 4.95 euro pe luna si de la verificarea contului il poti primi in 5-14 zile lucratoare
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Mihmiha

Ann;22866 wrote: Nu toate cardurile Mastercard sunt compatibile cu Paxum, dar din ce spune Scarfacecardul Mastercard de la ING este compatibil.Eu personal folosesc Monese pentru a nu mai am tangente cu bancile de la noi si pentru cursul valutar foarte bun.Monese este safe pentru transferuri decente Paxum.Cine foloseste sa il foloseasca in alte scopuri, este direct raspunzator.Comisionul este 4.95 euro pe luna si de la verificarea contului il poti primi in 5-14 zile lucratoare

Nu pot sa fac cont... Am scanat buletinul ,dar imi tot cere un alt document..am pus permisul,dar tot cere.. Nu am pasaport...
Ann

cupcake;22853 wrote: Confirm ce zice Ann, a fost doar sapt aia. Transfer facut azi instant.

Sorry pentru topicul gresit dar as dori sa ajunga notificarea.Cupcake :) dupa ce mi ai spus cum ca Paypal>Monese ar fi compatibil am urmat pasii(trimiterea celor 2 euro,primirea lor inapoi) din nou cu speranta ca s a schimbat ceva.Asa ar trebui sa arate un card atasat sau ??
Ann

hdfyfdhddjhgj
Ann

Ann;22868 wrote: Sorry pentru topicul gresit dar as dori sa ajunga notificarea.Cupcake :) dupa ce mi ai spus cum ca Paypal>Monese ar fi compatibil am urmat pasii(trimiterea celor 2 euro,primirea lor inapoi) din nou cu speranta ca s a schimbat ceva.Asa ar trebui sa arate un card atasat sau ??

jdjhdjfddj

Attached files
No avatar
Mihmiha

Mihmiha;22867 wrote: Nu pot sa fac cont... Am scanat buletinul ,dar imi tot cere un alt document..am pus permisul,dar tot cere.. Nu am pasaport...

Oare trebuie sa pun adresa din buletin? De asta cere alt document? Si imi trimite cardul prin curier la adresa din buletin? Ca eu nu locuiesc acolo...
Ann

Ann;22868 wrote: Sorry pentru topicul gresit dar as dori sa ajunga notificarea.Cupcake :) dupa ce mi ai spus cum ca Paypal>Monese ar fi compatibil am urmat pasii(trimiterea celor 2 euro,primirea lor inapoi) din nou cu speranta ca s a schimbat ceva.Asa ar trebui sa arate un card atasat sau ??

djhjddjjjd
Ann

Mihmiha;22871 wrote: Oare trebuie sa pun adresa din buletin? De asta cere alt document? Si imi trimite cardul prin curier la adresa din buletin? Ca eu nu locuiesc acolo...

Eu am facut verificarea doar cu buletinul,pasaportul si o factura, dar sunt multe alte feluri in care te pot verifica.''Va puteti verifica contul Monese si astfel elimina limitele contului in doua moduri:

Optiunea 1: Un apel video pentru verificarea contului. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aplicatia Monese, de luni pana vineri intre orele 8:00 - 17:00, selectati: GET A FULL ACCOUNT si apoi apasati pe VIDEO CALL. Pentru apelul video este necesar sa aveti actul de identitate folosit pentru deschiderea contului cu dumneavoastra, in original.

Optiunea 2: Trimiteti un document care poate fi considerat dovada de adresa. Acest document trebuie sa contina date emiterii, sa nu fie mai vechi de 3 luni (cu exceptia scrisorii NINO ce poate fi emisa in ultimele 6 luni), sa fie in format PDF sau alt format specific imaginilor, sa contina numele corect si complet al titularului, adresa mentionata pe document sa se potriveasca cu adresa inregistrata in contul Monese. Va rugam sa va asigurati ca poza trimisa cuprinde intregul document, este cat se poate de clara si toate informatiile se pot citi cu usurinta. Deasemenea, nu putem accepta capturi de ecran sau scanari ale documentelor ca si dovada de adresa. Putem accepta urmatoarele documente:
- declaratii bancare (nu acceptam extrase de cont emise de catre noi).
- facturi de utilitati (cu exceptia facturilor pentru telefonie mobila).''
No avatar
Mihmiha

Scarface0293;22874 wrote: Mai exista o metoda..daca ai vreo prietena care are paxum ii poti transfera ei banii in contul de paxum si ea sa i scoata si sa tii dea...dak nu reusesti cu monese du te luni la ing si ceri schimbarea cardului

Cred ca asa o sa fac. I-am trimis email lui Octav, mi-a spus ca se estimeaza ca Visa sa poata primi bani din nou cam in 4-5 saptamani. Voi merge sa iau mastercard. Multumesc frumos tuturor:) :*
Scrie răspuns