NU MERGE FACUT TRANSFER DE PE PAXUM PE CARD VISA ! CE SE INTAMPLA ?!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
ccmost

Ann;22849 wrote: De cand? Am facut un transfer ieri si au intrat instant

Mie de pe paxum pe monese imi intra a doua zi dimineata indiferent de ora la care ii scot azi
Ann

ccmost;22850 wrote: Mie de pe paxum pe monese imi intra a doua zi dimineata indiferent de ora la care ii scot azi

Nu inteleg de cand intampini tu problema asta?Da, a fost o perioada de o saptamana acum ceva timp cand banii apareau in cont dimineata.Si a revenit, ultimul transfer al meu a fost facut instant ieri.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
cupcake

Ann;22851 wrote: Nu inteleg de cand intampini tu problema asta?Da, a fost o perioada de o saptamana acum ceva timp cand banii apareau in cont dimineata.Si a revenit, ultimul transfer al meu a fost facut instant ieri.

Confirm ce zice Ann, a fost doar sapt aia. Transfer facut azi instant.
No avatar
Mihmiha

Buna seara. Am primit si acum acum 30 de minute banii de pe MfC, incerc sa ii transfer pe card extern(nu stiu de ce am frecat menta si nu mi-am luat card de la ei,cred ca imi e comod asa..).. Problema zice ca transferul e temporar indisponibil. Se poate face ceva?
Nu am mai vizitat forumul de multisor..Ce solutii ati gasit voi ok pentru transferuri? Ce este Monese? Multumesc.
Ann

Mihmiha;22855 wrote: Buna seara. Am primit si acum acum 30 de minute banii de pe MfC, incerc sa ii transfer pe card extern(nu stiu de ce am frecat menta si nu mi-am luat card de la ei,cred ca imi e comod asa..).. Problema zice ca transferul e temporar indisponibil. Se poate face ceva?
Nu am mai vizitat forumul de multisor..Ce solutii ati gasit voi ok pentru transferuri? Ce este Monese? Multumesc.

Card VISA?
No avatar
Mihmiha

Da,Visa. De la Ing
Ann

Mihmiha;22857 wrote: Da,Visa. De la Ing

Sunt multe persoane care se confrunta cu aceasta problema, nu sunt informata direct, de aceea spuneam ca singura optiune pe care o aveti in momentul de fata(fara un card Paxum) este aplicarea pentru un card Monese.Poti citi mai multe pe site ul lor oficial si aici pe forum.Daca ai mai multe nelamuriri poti veni cu o intrebare specifica si te ajutam cu cea mai mare placere
No avatar
Mihmiha

Ann;22856 wrote: Card VISA?

Da,VISA de la ING. Pana acum nu am avut deloc probleme.. A doua zi la 11 deja aveam si banii in cardul ING.. Acum tot incerc si degeaba...
No avatar
Mihmiha

Ann;22859 wrote: Sunt multe persoane care se confrunta cu aceasta problema, nu sunt informata direct, de aceea spuneam ca singura optiune pe care o aveti in momentul de fata(fara un card Paxum) este aplicarea pentru un card Monese.Poti citi mai multe pe site ul lor oficial si aici pe forum.Daca ai mai multe nelamuriri poti veni cu o intrebare specifica si te ajutam cu cea mai mare placere

Multumesc. Monese il utilizam in locul bancilor de la noi? Adica din Paxum in Monese,in loc sa ii bag in ING...
Citisem mai devreme ca unii au avut probleme in sensul ca de la Monese li s-au blocat conturile,banii in cont...Care ar fi comisioanele acolo si in cat timp imi primesc cardul?
No avatar
Mihmiha

Scarface0293;22861 wrote: Sau poti vb la Ing sa ceri inlocuirea cardului visa vu mastercard..p mastercard merge

Am inteles... Sa inteleg ca nu as avea o solutie mai..rapida ca sa pot scoate banii maine..:(
Scrie răspuns