Plata Jasmin direct in cont pe FIRMA

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

corina;22665 wrote: Salut! Nu e prea tarziu. Orice ajutor e binevenit! O singura intrebare mai am: ai cont de single model sau cont de studio? (Contabila am deja si ma ajuta cu tot).

Mi-am facut cont si am vrut sa te intreb t- pt ca tu ai spus ca primesti banii direct in contul firmei. Asta inseamna ca la optiuni de plata ai selectat Transfer bancar international? Am vazut aici in contul meu de Jasmin ca e 50$ pt fiecare transfer si trebuie sa fac macar 5000$ pe perioada ca sa imi trasnfere banii??? Sau cum? Help please!
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Leslie87

Buna Raisa
referitor la plata in cont firma....trebuie sa fii plătitor de TVA ?
am deschid o firma special pt plata din jasmine și imi cere sa fiu plătitor de TVA
No avatar
BlondieShia

Bună, scuze ca ma bag și eu în discuția asta, am și eu o întrebare care are legătură cu subiectul, m-am hotărât acum câteva luni sa devin model independent, am făcut srl, ședința foto...deci cam tot, acum am incercat sa fac contul pe jasmin și m-am împotmolit...la payment dupa ce am setat bank transfer îmi cere "bank state " ..ce scriu acolo?
Contul pentru srl e deschis la Alpha Bank, și nu reușesc să îmi dau seama ce ar trebui să completez acolo
Poate reușiți să mă lămuriți și pe mine ‍‍♀️
Mulțumesc
No avatar
Candy1

BlondieShia;n49700 wrote: Bună, scuze ca ma bag și eu în discuția asta, am și eu o întrebare care are legătură cu subiectul, m-am hotărât acum câteva luni sa devin model independent, am făcut srl, ședința foto...deci cam tot, acum am incercat sa fac contul pe jasmin și m-am împotmolit...la payment dupa ce am setat bank transfer îmi cere "bank state " ..ce scriu acolo?
Contul pentru srl e deschis la Alpha Bank, și nu reușesc să îmi dau seama ce ar trebui să completez acolo
Poate reușiți să mă lămuriți și pe mine ‍‍♀️
Mulțumesc

Judetul. Face parte din adresa bancii. Cred ca poti pune atat adresa de la sediul central al bancii, cat si adresa de la sucursala la care ai deschis tu cont. Banca o sa iti accepte tranzactia oricum.
Ai grija sa iti deschizi un al doilea srl in cazul in care depasesti pragul de 60.000 euro anual, in caz contrar va trebui sa platesti TVA dupa cei 60k. Bafta!
No avatar
BlondieShia

Candy1;n49707 wrote:

Judetul. Face parte din adresa bancii. Cred ca poti pune atat adresa de la sediul central al bancii, cat si adresa de la sucursala la care ai deschis tu cont. Banca o sa iti accepte tranzactia oricum.
Ai grija sa iti deschizi un al doilea srl in cazul in care depasesti pragul de 60.000 euro anual, in caz contrar va trebui sa platesti TVA dupa cei 60k. Bafta!

Mulțumesc pentru răspuns! Am o altă problemă acum, tot pe jasmin când am încercat să inregistrez firma îmi cere EU VIES VAT
Firma mea nu e înregistrată ca plătitoare de tva, oare trebuie să mă inregistrez ca plătitor de tva ca altfel nu știu dacă reușesc să inregistrez firma pe jasmin
No avatar
Candy1

Vezi daca poti da submit fara. Daca ti-o respinge incearca sa dai mail sa explici ca firma nu e platitoare de tva pana la un anumit prag, dar cel mai probabil o aproba
No avatar
Luca

Bună , am o întrebare , eu muncesc de 3 ani pe jasmin și abia acum îmi fac firmă (SRL) , și idee dacă trebuie să plătesc ceva din urmă sau cum se procedează ? Mulțumesc
Scrie răspuns