Lovesense Lush se deconecteaza continuu

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Loli

wetladyjoy;11342 wrote: Eu de ceva luni bune nu il mai conectez il tin pur si simplu, amreinstalat windows si nu mai stiu ce program sa dau jos si pe tel chiar am uitat.tu ce folodesti pe pc si telefon?ms

Buna! Poti descarca de aici sau din GooglePlay atat aplicatia Lovesense Connect, iar de aici descarci ce ai nevoie pentru calculator pentru a folosi jucaria: https://www.lovense.com/cam-model/download
Ann

Dar stie cineva cum se poate conecta aceeasi aplicatie bodychat pe 2 browsere diferite?De exemplu folosesc Lovense browser pentru toate site-urile dar site-ul Stripchat nu iti da acces la camera decat pe Chrome,deci nu mi da voie cu 2 Lovense Extension (browsere diferite)pe acelasi pc.Voi cum faceti?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Ella123

usb buetooth

eu tin stripchat pe opera este super ok ca si browser in s
No avatar
Ella123

eu am usb bluetooth si este ok ca nu mai folosesc aplicatia pe telefon in schimb numai pe chrome am reusit sa fac treaba cu extensia pe motzilaopera sau iron nu stiu cum sa fac
Ann

Ella123;20028 wrote: eu tin stripchat pe opera este super ok ca si browser in s

Am descoperit.. era vechiul browser BodyChat pentru ca era singurul cu care nu mi se deconecta Lovense.Intre timp am cumparat alt Lovense, am actualizat browserul si am aplicatia Remote & stick ul USB care dupa parerea mea e mult mai stabil.Faptul ca sunt la al 4 lea Lovense ma deranjaza.La mine faptul ca toate isi pierd Bluetooth ul ma scoate din minti.Sau raman aprinse 2 3 zile
Ann

Ella123;20029 wrote: eu am usb bluetooth si este ok ca nu mai folosesc aplicatia pe telefon in schimb numai pe chrome am reusit sa fac treaba cu extensia pe motzilaopera sau iron nu stiu cum sa fac
Nu folosesti Lovense browser pentru toate? Eu nu mai am treaba cu Google Chrome de cand cu Lovense Browser, si tin cate 5 site uri
No avatar
Loli

Ella123;20029 wrote: eu am usb bluetooth si este ok ca nu mai folosesc aplicatia pe telefon in schimb numai pe chrome am reusit sa fac treaba cu extensia pe motzilaopera sau iron nu stiu cum sa fac

Intr-adevar, conexiunea Bluetooth este problema. Si mie mi se deconecteaza incontinuu din cauza acestuia, fie si daca antena ramane in spate cand stau jos. Lovense ramane conectat numai atata timp cat stau cu antena acestuia direct spre telefon sau spre calculator, unde am adaptorul. S-au dus asa doua Lovense, cred ca urmeaza sa il cumpar pe al treilea. Oricum, aiurea sa se strice asa usor o jucarie de acest gen care costa totusi ceva bani..
No avatar
July

Buna! Aceiasi problema o am si eu cu lush-ul,l-am cumparat pe al doilea anul acesta prin martie impreuna cu stik-ul si bineintels ca iara imi face figuri.Nu cumva sa stau picior peste picior ca mi se deconecteaza.Bataie de joc.Stiu ca depindem de ele,si ca suntem obligate sa ne cumparam altele... Cat despre lovense browser,si eu tot pe acela il folosesc doar ca pe stripchat nu am acces la camera,trebuie sa intru dupa mozila firefox,si mi se tot intrerupe site-ul,ciudat,nu mai inteleg...
Ann

July;22596 wrote: Buna! Aceiasi problema o am si eu cu lush-ul,l-am cumparat pe al doilea anul acesta prin martie impreuna cu stik-ul si bineintels ca iara imi face figuri.Nu cumva sa stau picior peste picior ca mi se deconecteaza.Bataie de joc.Stiu ca depindem de ele,si ca suntem obligate sa ne cumparam altele... Cat despre lovense browser,si eu tot pe acela il folosesc doar ca pe stripchat nu am acces la camera,trebuie sa intru dupa mozila firefox,si mi se tot intrerupe site-ul,ciudat,nu mai inteleg...

Incarca sa dezinstalezi Lovense Browser cu toate componentele sale si instaleaza l din nou, va merge si StripChat :)
No avatar
July

[QUOTE=Ann;22607]Incarca sa dezinstalezi Lovense Browser cu toate componentele sale si instaleaza l din nou, va merge si StripChat :)[/Ql
L-am dezinstalat,instalat din nou si se pare ca imi vede camera pe StripChat de aceasta data .Acum sper sa mearga si lush-ul corect.
Scrie răspuns