Plata Jasmin direct in cont pe FIRMA

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

Buna tuturor, Mi-am deschis SRL si vreau sa imi fac cont pe Jasmin. Ce acte sunt necesare, oare mai lucreaza cineva in acest fel? De asemenea, sa imi deschid cont ca single model sau cont de studio( avand in vedere ca am firma)? Si pe Chaturbate oare pot schimba metoda de plata sa intre banii in cont pe firma sau trebuie sa imi fac alt cont de model? Nu vreau sa fac vreo prostie si sa umblu la setari acolo si sa imi inchida contul. Multumesc pt raspunsuri tuturor.;;)
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Rimela

corina;22556 wrote: Buna tuturor, Mi-am deschis SRL si vreau sa imi fac cont pe Jasmin. Ce acte sunt necesare, oare mai lucreaza cineva in acest fel? De asemenea, sa imi deschid cont ca single model sau cont de studio( avand in vedere ca am firma)? Si pe Chaturbate oare pot schimba metoda de plata sa intre banii in cont pe firma sau trebuie sa imi fac alt cont de model? Nu vreau sa fac vreo prostie si sa umblu la setari acolo si sa imi inchida contul. Multumesc pt raspunsuri tuturor.;;)

Hey, eu in locul tau as intreba direct siteurile cu pricina, sunt cei mai in masura sa iti dea informatiile necesare.
Eu pe Jasmin mi-am deschis contul cu pasaportu, dar sigur se poate si cu buletinul.
Deschizi cont de single daca o sa lucrezi doar cu un cont, daca vrei mai multe , deschizi cont de studio.
Stiu ca exista posibilitatea ca Jasmin sa iti transfere banii di contul lor in contul pe care tu il pui la dispozitie, fara intermediari gen Paxum,Skrill.....etc.
Ma indoiesc ca ii intereseaza daca ai firma sau nu :) La fiecare plata iti pune la dispozitie o factura cu banii incasati.....factura pe care tu o sa o peezinti firmei.....
De Chaturbate nu stiu dar banuiesc ca exista un suport acolo sau o modalitate de a lua legatura cu ei.
Parerile sunt inpartite, cazurile diferite....:)
corina

Rimela;22558 wrote: Hey, eu in locul tau as intreba direct siteurile cu pricina, sunt cei mai in masura sa iti dea informatiile necesare.
Eu pe Jasmin mi-am deschis contul cu pasaportu, dar sigur se poate si cu buletinul.
Deschizi cont de single daca o sa lucrezi doar cu un cont, daca vrei mai multe , deschizi cont de studio.
Stiu ca exista posibilitatea ca Jasmin sa iti transfere banii di contul lor in contul pe care tu il pui la dispozitie, fara intermediari gen Paxum,Skrill.....etc.
Ma indoiesc ca ii intereseaza daca ai firma sau nu :) La fiecare plata iti pune la dispozitie o factura cu banii incasati.....factura pe care tu o sa o peezinti firmei.....
De Chaturbate nu stiu dar banuiesc ca exista un suport acolo sau o modalitate de a lua legatura cu ei.

Stiu ca cei de la Jasmin sunt extrem de seriosi si ofera suport instant doar ca am zis sa intreb aici sa vad niste pareri .Cineva mi-a spus ca si daca veau sa lucrez ca model single, merita sa imi deschid cont de studio din cauza Declaratie 091 pt TVA(pt ca noi avem venituri din strainatate).
Cat despre CB, degeaba le scriu ca imi raspund intr-o saptamana. Suportul e groaznic.
corina

Rimela;22558 wrote: Hey, eu in locul tau as intreba direct siteurile cu pricina, sunt cei mai in masura sa iti dea informatiile necesare.

Mai am o intrebare pt tine ca poate stii: ce inseamna "standalone JasminCam"?
No avatar
Rimela

corina;22572 wrote: Mai am o intrebare pt tine ca poate stii: ce inseamna "standalone JasminCam"?

Este softul pe care il descarci din contul de model. Calitate mai buna decat daca ai intra direct din browser
corina

Rimela;22573 wrote: Este softul pe care il descarci din contul de model. Calitate mai buna decat daca ai intra direct din browser

Super!!!!!!! Multumesc
No avatar
raisa

Hey

corina;22574 wrote: Super!!!!!!! Multumesc

Buna, sper sa nu raspund prea tarziu. Eu muncescc pe LJ si am firma deschisa tocmai in idea de a munci legal si a-mi plati darile la stat. Eu mi-am deschis SRL si dupa ce au fost toate actele firmei gata le-am inregistrat pe LJ. Dureaza cateva zile pana iti aproba firma, sa stii. Banii ti-i vireaza LJ direct in contul firmei. Iti iei o contabila care iti face cate o factura pe perioada, o scanezi si o uploadezi pe site. E mai complicat prima data dar dupa ce inveti e floare la ureche. Daca ai nevoie de ajutor scrie-mi si cu mare placere te lamuresc.
corina

raisa;22655 wrote: Buna, sper sa nu raspund prea tarziu. Eu muncescc pe LJ si am firma deschisa tocmai in idea de a munci legal si a-mi plati darile la stat. Eu mi-am deschis SRL si dupa ce au fost toate actele firmei gata le-am inregistrat pe LJ. Dureaza cateva zile pana iti aproba firma, sa stii. Banii ti-i vireaza LJ direct in contul firmei. Iti iei o contabila care iti face cate o factura pe perioada, o scanezi si o uploadezi pe site. E mai complicat prima data dar dupa ce inveti e floare la ureche. Daca ai nevoie de ajutor scrie-mi si cu mare placere te lamuresc.

Salut! Nu e prea tarziu. Orice ajutor e binevenit! O singura intrebare mai am: ai cont de single model sau cont de studio? (Contabila am deja si ma ajuta cu tot).
No avatar
raisa

corina;22665 wrote: Salut! Nu e prea tarziu. Orice ajutor e binevenit! O singura intrebare mai am: ai cont de single model sau cont de studio? (Contabila am deja si ma ajuta cu tot).

Cont de model single,nu am vazut rostul de a face cont de studio. Am auzit spunandu-se ca un model cu cont de studio are avea mai mult trafic decat unul single dar nu cred acest lucru ..
corina

raisa;22671 wrote: Cont de model single,nu am vazut rostul de a face cont de studio. Am auzit spunandu-se ca un model cu cont de studio are avea mai mult trafic decat unul single dar nu cred acest lucru ..

Multumesc mult Raisa!
Scrie răspuns