generatoarele de traffic adult
-
Hanna Joyce
mai stiu o gagica care si acuma lucreaza cu el ,la fel ca mine are date de romania scrie clar model sin romania de loc ,si mereu e pe pvt ....habar nu am ce face acel individ ,,,eu cind lucram cu el nu ma plictiseam deloc ,pvt dupa pvt am facut bani cacalau sa zi asa ,si mereu zicea de acel program dar nu l-am crezut
Este un cont fals al unei persoane care ''racoleaza'' fete aici pe forum in PM,acum facandu si reclama mascata pretinzand ca daca lucrezi de acasa cu el nu ca iti promite trafic, ba mai mult iti promite bani si membrii platitori contra unui procent de 75% .Sunt curioasa cum poate dovedi el asta si ce parere au persoanele care chiar se pricep la subiectul acesta.Mi se pare o sarlatanie si sfatuiesc toate fetele sa nu cada in capcana acestei persoane.La munca ba baiatule, nu la intins mana!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Hanna Joyce;22515 wrote: Hello prieteni ..De ceva timp ma tot chinui cu aceste generatoare si fara rezultat ..Mentionez ca lucrez ca model videochat pe adultwork..Am inceput din curiozitate,am lucrat cu un individ care pretindea ca are un program care aduce traffic mai bun ,si intradevar asa a fost aveam pvt dupa pvt ,se face-au bani foarte frumosi ,nu mi-a venit sa cred ..nu am crezut in acel program ,am inceput sa lucrez singura pe cont propriu fara program si incasarile au scazut radical deci nasol de tot ...Nu stiu daca ma poteti ajuta ,stiu citeva generatoare de traffic dar nu stiu care sunt bune si efficiente intradevar ,eu am folosit soua si nu erau ok slab ,la fel de rau ...ma poate ajuta cineva ?stiu ca nu prea se spun astea ,dar daca cineva ma poate ajuta asi fi foarte recunoscatoare ....care credeti ca e ok ?trafficjunkie ?sau exoclick?sau trafficfactory sincer nu stiu
In ce termeni lucrai cu baiatul acela? Plateai comision sau programul in sine? Daca merita, de ce ai renuntat? Si eu caut de mult asa ceva..de fapt cred ca toate independentele. Bafta!
In ce termeni lucrai cu baiatul acela? Plateai comision sau programul in sine? Daca merita, de ce ai renuntat? Si eu caut de mult asa ceva..de fapt cred ca toate independentele. Bafta!
-
Hanna Joyce
mah fainule ,eu am cerut o parere ce jignesti coerentule ?vrei sa incep sa te injur aiurea ...nimeni nu e curios de parerea ta ,eu stiu cum am lucrat ..vii tu sa te bagi in seama coerentule...tine-o pentru tine expertule ,,daca eu spun ca baiatu folosea ceva ca ave-am pvt dupa pvt vii tu sa imi spui ca nu e asa desteptule ..daca vrei ne injuram no stress ..coerentule ,expertule in chat ce esti..destepti ca tine tot am vazut sau experiti ce isi bat gura
-
Hanna Joyce
avea si el o parte ,dar se facea bani ...eu am vrut sa fiu singura nu am crezut chestia cu programul ,plus ca tot a inceput sa ceara ba 10 %pentru nu stiu ce si tot asa ....si pina la urma nu am mai vrut sa lucrez cu el ...am ramas singura si nu a mai mers la fel ...
-
Hanna Joyce
cind era el ave-am pvt dupa pvt ,sincer nu ave-am timp nici sa ma imbrac si intra altul ,mergea foarte bine ...el imi zice-a ca are un program generator ma gindesc nu stiu ,de aia am intrat aicea crede-am ca aflu
-
Hanna Joyce
ok o sa incerc ce imi spui poate e mai bine