pe mine evident ca ma intereseaza sa nu intre toti lab**ii....
la sfaturile unor fete de aici de pe forum m-am gandit sa lucrez in paralel Jasmin + Flirt si vad ce o iesii!
Eva Agency sau Lourdes Studio?
Mrvc;21339 wrote: Incearca sa lucrezi ca si model independent de acasa de la tine, cum doresti, cu un program stabilit de tine si controlul 100% pe incasari. 
Totul e foarte usor si mult mai profitabil pe termen lung.
Parerea mea: sunt putini oameni in lumea asta care pot lucra de acasa (ma refer la orice domeniu) si sa aiba aceleasi rezultate ca lucratul de la birou (studio in cazul nostru). De acasa nu vei beneficia niciodata de lucrurile de care beneficiezi la studio: camere decorate, lumini, calculatoare performante, internet de mare viteza. plus ca la studio vrei, nu vrei, stii ca trebuie sa te duci la munca, sa te loghezi, sa stai acolo. Acasa, daca n ai chef azi, nu stai online. Daca n ai chef nici maine, nu stai nici maine si asa mai departe.
Totul e foarte usor si mult mai profitabil pe termen lung.
Parerea mea: sunt putini oameni in lumea asta care pot lucra de acasa (ma refer la orice domeniu) si sa aiba aceleasi rezultate ca lucratul de la birou (studio in cazul nostru). De acasa nu vei beneficia niciodata de lucrurile de care beneficiezi la studio: camere decorate, lumini, calculatoare performante, internet de mare viteza. plus ca la studio vrei, nu vrei, stii ca trebuie sa te duci la munca, sa te loghezi, sa stai acolo. Acasa, daca n ai chef azi, nu stai online. Daca n ai chef nici maine, nu stai nici maine si asa mai departe.
LolaMason;22511 wrote: E hai nu zau Ioana P. Sau ar trebui sa te numesc Charm/Manequeen si derivatele? Sau oricine altcineva face reclama studiourilor? Eu am acasa aparatura mult mai bun si de calitate fata de majoritatea studiourilor de top. Aveti o aparatura ponosita, veche de N ani, telecomenzi decojite si alte N probleme? De ce ar trebui sa lucram la studio? Videochat-ul din toate timpurile a aparut pentru ca modelul este cel ce il incanta pe membru. Nu studioul. Pentru ce v as da voua mii de dolari in decursul sederii mele la voi cand pot sa imi fac un imprumut in banca pentru acea investitie de calitate de care am nevoie? Chit ca dau dublu inapoi bancii, tot nu se ajunge la suma la care s-ar ajunge impartind banii cu voi. Si oricum am auzit foarte multe povesti, de pilda ca unele dintre voi MARILE STUDIOURI care oferiti performanta si profesionalism, daca va pleaca fetele nu le mai dati banii care li se cuvin. Go, go, Charm, 20, Best sau oricare ati mai fi, nu va diferentiaza nimic de setea infocata de a le pune pe fete sa faca bani ca niste sclave si a le pacali. Retineti : membrii platesc pentru ca le place modelul, nu de voi!
Tu imi poti spune cum vrei, draga mea, dar numele meu este Ioana.
stiu ca pare ciudat ca pe acest forum exista un cont REAL, dar ce sa-i faci, here I am.
exista multe persoane aici cu care am vorbit la telefon, pe Facebook sau pe Instagram si mi-au cerut mai multe detalii
Daca ai fi putin mai activa, ai vedea si tu!
Nu am nici un interes sa ridic un anume studio in slavi, lucru pe care nici nu l-am facut vreodata, dar, asa cum pe mine m-au ajutat alte persoane cu sfaturi si pareri atunci cand am decis sa fiu model, asa cred ca si alte fete au nevoie macar de o parere onesta. Ca de laudat, se lauda toata lumea, oricum. Nu i-am vazut, in schimb, pe cei de la ManeQueen sa se laude cu „veniti la noi, oferim bla bla bla”, asa cum o face restul studiourilor. Si mi-am spus parerea doar atunci cand am fost intrebata.
Pupici
Tu imi poti spune cum vrei, draga mea, dar numele meu este Ioana.
Nu am nici un interes sa ridic un anume studio in slavi, lucru pe care nici nu l-am facut vreodata, dar, asa cum pe mine m-au ajutat alte persoane cu sfaturi si pareri atunci cand am decis sa fiu model, asa cred ca si alte fete au nevoie macar de o parere onesta. Ca de laudat, se lauda toata lumea, oricum. Nu i-am vazut, in schimb, pe cei de la ManeQueen sa se laude cu „veniti la noi, oferim bla bla bla”, asa cum o face restul studiourilor. Si mi-am spus parerea doar atunci cand am fost intrebata.
Pupici
- Maria Best
LolaMason;22511 wrote: Si oricum am auzit foarte multe povesti, de pilda ca unele dintre voi MARILE STUDIOURI care oferiti performanta si profesionalism, daca va pleaca fetele nu le mai dati banii care li se cuvin. Go, go, Charm, 20, Best sau oricare ati mai fi, nu va diferentiaza nimic de setea infocata de a le pune pe fete sa faca bani ca niste sclave si a le pacali. Retineti : membrii platesc pentru ca le place modelul, nu de voi!
Buna, LolaMason.
Eu sunt Maria – manager operational la Best Studios. Am vazut ca in mai multe postari mentionezi ca studioul nostru nu este unul corect fata de modele.
>
Toate modelele, care au colaborat sau colaboreaza cu Best Studios, mereu si-au primit banii la timp. Modelele care colaboreaza cu noi isi primesc plata bilunar direct pe card si au acces permanent la incasarile facute pe site-uri. Atunci cand un model alege sa nu mai colaboreze cu noi, nu este impiedicata sa faca acest lucru, doar i se inchid conturile, iar ea este libera sa lucreze la oricare alt studio sau de acasa si, mai ales, isi primeste TOTI banii care i se cuvin, fara exceptie.
Nu stiu care sunt sursele tale prin care aduci aceste acuzatii studioului nostru, dar te asigur ca sunt nefondate. Sunt multe persoane pe acest forum care au colaborat cu noi si care, dintr-un motiv sau altul, au ales sa nu mai colaboreze cu noi, dar un lucru pot certifica: si-au primit mereu banii, inclusiv pe ultima perioada de colaborare.
Buna, LolaMason.
Eu sunt Maria – manager operational la Best Studios. Am vazut ca in mai multe postari mentionezi ca studioul nostru nu este unul corect fata de modele.
>
Toate modelele, care au colaborat sau colaboreaza cu Best Studios, mereu si-au primit banii la timp. Modelele care colaboreaza cu noi isi primesc plata bilunar direct pe card si au acces permanent la incasarile facute pe site-uri. Atunci cand un model alege sa nu mai colaboreze cu noi, nu este impiedicata sa faca acest lucru, doar i se inchid conturile, iar ea este libera sa lucreze la oricare alt studio sau de acasa si, mai ales, isi primeste TOTI banii care i se cuvin, fara exceptie.
Nu stiu care sunt sursele tale prin care aduci aceste acuzatii studioului nostru, dar te asigur ca sunt nefondate. Sunt multe persoane pe acest forum care au colaborat cu noi si care, dintr-un motiv sau altul, au ales sa nu mai colaboreze cu noi, dar un lucru pot certifica: si-au primit mereu banii, inclusiv pe ultima perioada de colaborare.
Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html
Maria Best;22815 wrote: Buna, LolaMason.
>
Prin felul in care va promovati, prin dovezi, nu prin reclame mascate si tot felul de minciuni, daca m as hotari vreodata sa ma angajez la un studio, pe voi v as alege.Good job Best Studios
>
Prin felul in care va promovati, prin dovezi, nu prin reclame mascate si tot felul de minciuni, daca m as hotari vreodata sa ma angajez la un studio, pe voi v as alege.Good job Best Studios
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
- Maria Best
Ann;22818 wrote: Prin felul in care va promovati, prin dovezi, nu prin reclame mascate si tot felul de minciuni, daca m as hotari vreodata sa ma angajez la un studio, pe voi v as alege.Good job Best Studios
Iti multumim foarte mult pentru apreciere !
Iti multumim foarte mult pentru apreciere !
Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html