Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Erika0001

Are idee cineva ce inseamna OBS (external software) , la ce ajuta si cum se foloseste..? Am tot vazut postari despre asta si nu prea inteleg.
arabu1988

Erika0001;22489 wrote: Are idee cineva ce inseamna OBS (external software) , la ce ajuta si cum se foloseste..? Am tot vazut postari despre asta si nu prea inteleg.

cu obs poti sa fac streaming pe HD sau Full HD sau 4K si are fps stabil 30 ajute multi pe Chaturbate cel putin unde lucrez eu este mai bn de 1000 de orinsa fac streaming cu OBS decat pe browser daca ai pc bun
We only have what we Give
No avatar
christie

Chillyourheart;22486 wrote: curata cache cookie etc , fa un update la flash si merge.

Multumesc,chill!asa am facut acum dimineata,ca nu ma lasa,cerea update software,si acum e ok :*
No avatar
Erika0001

arabu1988;22490 wrote: cu obs poti sa fac streaming pe HD sau Full HD sau 4K si are fps stabil 30 ajute multi pe Chaturbate cel putin unde lucrez eu este mai bn de 1000 de orinsa fac streaming cu OBS decat pe browser daca ai pc bun

Am un pc puternic, doar ca nu stiu prea multe detalii despre acest OBS, ma voi documenta.. e ca o aplicatie? In loc de browser sa deschis software-ul? Cum era la mfc ?
corina

Erika0001;22495 wrote: Am un pc puternic, doar ca nu stiu prea multe detalii despre acest OBS, ma voi documenta.. e ca o aplicatie? In loc de browser sa deschis software-ul? Cum era la mfc ?

Erika, dupa ce descarci OBS ( https://obsproject.com/download ), uita-te la acest tutorial ( https://www.youtube.com/watch?v=62I0nLNNSFI ) si vei stii cum sa iti setezi OBS-ul pt CB. Succes.
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
andreib

Imi spune si mie careva care e diferenta la epayments daca transfer banii din epayments pe card bancar sau cont bancar? Multumesc
No avatar
andreib

Scarface0293;22603 wrote: Pe card bancar adik card extern banii iti intra imediat si comisionul este mai mic,iar in cont bancar comisionul este mai mare si banii intra in 3-5 zile lucratoare

Adica daca am cont la Brd si am si card la ei, pot sa scot banii direct pe card si e mai eficient decat sa ii scot in contul de Brd?
corina

Scarface0293;22609 wrote: Tranzactia pe card extern are comision mai mic decat tranzactia pe cont bancar..

Si eu am Epayments dar nu ma lasa sa fac transfer direct in contul bancar(Iban) desi am incercat de nenumarate ori,Ma lasa sa fac doar pe card extern . La 1000$ comision 29$.
No avatar
andreib

corina;22616 wrote: Si eu am Epayments dar nu ma lasa sa fac transfer direct in contul bancar(Iban) desi am incercat de nenumarate ori,Ma lasa sa fac doar pe card extern . La 1000$ comision 29$.

Si daca am si cont si card bancar la BRD si pun into card si pun numarul de card merge??

Stie careva cums e poate face daily payout sa scot banii mai repede decat perioada de 22?
corina

andreib;22621 wrote: Si daca am si cont si card bancar la BRD si pun into card si pun numarul de card merge??

Stie careva cums e poate face daily payout sa scot banii mai repede decat perioada de 22?

Da. Mie imi merge cu transfer pe card. O sa vezi ca o sa-ti ceara doar cele 16 cifre de pe card si numele. Mie asa imi intrau de obicei in 2-3 zile.
Scrie răspuns