corina;22433 wrote: Dupa ce Chaturbate iti face transferul si banii sunt in Epayments, intri in contul de Epayments si ii poti transfera pe cardul tau bancar. Coloana din stanga: Payments and Transfers-To Bank Card si apoi completezi acolo datele necesare. Succes.
Multumesc frumos. Si care este limita zilinica de a retrage de pe Chaturbate? 50$ minim?
Cum va merge pe Chaturbate?
andreib;22432 wrote: Multumesc draga. Daca de exemplu am 150$ in chaturbate in tokens , deci cam 3000 tokens. SI ii retrag pe toti in epayments, pot sa ii virez dupa in contul meu bancar , nu?
Am uitat sa precizez ca nu o sa poti transfera din Epayments pe card 150$ pt ca Epayments percepe comision la fel ca si alte companii eWallet dar asta este:(.
Am uitat sa precizez ca nu o sa poti transfera din Epayments pe card 150$ pt ca Epayments percepe comision la fel ca si alte companii eWallet dar asta este:(.
I do a thing called What I want.B-)
Hey v au intrat azi banii in jur de ora 19 de pe cb ? Unei prietene i au intrat iar mie inca nu. Stau cu emotii pentru ca am schimbat metoda de plata ( am pus alt paxum) inainte de transferul care l am facut pe 31 si mi e sa nu fi pus ceva gresit si sa nu primesc banii ... dar poate intra mai tarziu.
babydoll;22449 wrote: Hey v au intrat azi banii in jur de ora 19 de pe cb ? Unei prietene i au intrat iar mie inca nu. Stau cu emotii pentru ca am schimbat metoda de plata ( am pus alt paxum) inainte de transferul care l am facut pe 31 si mi e sa nu fi pus ceva gresit si sa nu primesc banii ... dar poate intra mai tarziu.
Nu iti face griji, maine ar trebui sa iti intre.
Nu iti face griji, maine ar trebui sa iti intre.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Salut,
Am transformat pe chaturbate tokens in $ si nu mi-a aparut nicaieri sa dau daily payout ca sa ii retrag in epayments. Acum trebuie sa astept pana in data de 22 cand o sa fie plata pentru perioada 1-15. Ce *****. Se mai poate face ceva ca sa ii scot mai repede?
Am transformat pe chaturbate tokens in $ si nu mi-a aparut nicaieri sa dau daily payout ca sa ii retrag in epayments. Acum trebuie sa astept pana in data de 22 cand o sa fie plata pentru perioada 1-15. Ce *****. Se mai poate face ceva ca sa ii scot mai repede?
andreib;22470 wrote: Salut,
buna ziua
din ce stiu ca Epayments nu are dail payout pe chaturbate si doar paxum il are pana acum
nu poti sa faci nimic din pacate decat sa astpet sau daca ai cont PAXUM poti sa sterg Epayments din cont si sa adaug paxum si sa dai mail la support sa spui ca vrei ca banii sa fie trimise pe paxum
buna ziua
din ce stiu ca Epayments nu are dail payout pe chaturbate si doar paxum il are pana acum
nu poti sa faci nimic din pacate decat sa astpet sau daca ai cont PAXUM poti sa sterg Epayments din cont si sa adaug paxum si sa dai mail la support sa spui ca vrei ca banii sa fie trimise pe paxum
We only have what we Give
arabu1988;22471 wrote: buna ziua
Si daca am transferat tokensi acum si pana in 15 mai fac inca si o sa mai transfer de mai multe ori pana in data 15 cand se termina perioada se poate asa? Sau odata ce am transferat nu se mai poate transfera numai in perioada cealalta?
Si daca am transferat tokensi acum si pana in 15 mai fac inca si o sa mai transfer de mai multe ori pana in data 15 cand se termina perioada se poate asa? Sau odata ce am transferat nu se mai poate transfera numai in perioada cealalta?
andreib;22472 wrote: Si daca am transferat tokensi acum si pana in 15 mai fac inca si o sa mai transfer de mai multe ori pana in data 15 cand se termina perioada se poate asa? Sau odata ce am transferat nu se mai poate transfera numai in perioada cealalta?
orice transfer sa face pana pe data de 16 ora 9 dimineata intra pe 17-18-19 toti sa adauge pe contu tau si cand vine ziua de plata intra toti odata
orice transfer sa face pana pe data de 16 ora 9 dimineata intra pe 17-18-19 toti sa adauge pe contu tau si cand vine ziua de plata intra toti odata
We only have what we Give