probleme tehnica siteuri

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Dylan

Salut all. am si eu o problema. la pc ul meu, atunci cand sunt online pe site uri, la un moment dat se deconecteaza de pe toate siteurile, iar conectiune la internet este. am schimbat mufele rj45, am schimbat swich ul, nu functioneaza nimic. am sters si cookie urile si chache ul din browser si nimic. please help me
Baietzelu

Placa de retea sau incearca o reinstalare de windows. Daca nici asa nu rezolvi incearca sa schimbi providerul de net.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Dylan

Baietzelu;22442 wrote: Placa de retea sau incearca o reinstalare de windows. Daca nici asa nu rezolvi incearca sa schimbi providerul de net.
Placa de retea este noua. dar o sa o schimb cu alta placa.
No avatar
Dylan

si nu face in fiecare zi, este aleatoriu
No avatar
Nadia

Dylan;22444 wrote: si nu face in fiecare zi, este aleatoriu

Verifica-ti portul ethernet pentru cablul de internet, este posibil sa se fi slabit cu timpul si sa nu mai faca bine contact. Asta a fost problema la mine, cel putin, si s-a intamplat exact ca la tine: deconectare aleatorie, net era, speed test-ul era perfect. Am cumparat un port ethernet care se conecteaza prin USB, am bagat cablul in el in loc sa-l bag direct in mufa de la laptop si s-a rezolvat problema.
No avatar
Dylan

Nadia;22445 wrote: Verifica-ti portul ethernet pentru cablul de internet, este posibil sa se fi slabit cu timpul si sa nu mai faca bine contact. Asta a fost problema la mine, cel putin, si s-a intamplat exact ca la tine: deconectare aleatorie, net era, speed test-ul era perfect. Am cumparat un port ethernet care se conecteaza prin USB, am bagat cablul in el in loc sa-l bag direct in mufa de la laptop si s-a rezolvat problema.

asa voi face. Multumesc
Scrie răspuns