Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

christie;22363 wrote: problema e ca intra si ies in secunda unu si absolut toti.nu ca de obicei,and intra si se holbeaza putin,apoi pleaca.si show-uri le fac,gratis si toate alea de le-ai zis tu...deci ceva e in neregula...poate nu e internetul,dar merita sa incerc. :d nu stiu de li se intampla si altora asa ceva.oi fi doar eu,na... :D

poti schimba numele tau acolo si dai mail la chaturbate si iti face transfer de follower de la numele vehi pe cel nou mai schimba si tu norocul :(
dar oricum pt mn RDS e number one in romania si oriceine poate sa aibe RDS si are UPC sau altceva parera mea sa schimba la RDS FIBERLINK 1000 cu ochii inchis
We only have what we Give
No avatar
christie

arabu1988;22365 wrote: poti schimba numele tau acolo si dai mail la chaturbate si iti face transfer de follower de la numele vehi pe cel nou mai schimba si tu norocul :(
dar oricum pt mn RDS e number one in romania si oriceine poate sa aibe RDS si are UPC sau altceva parera mea sa schimba la RDS FIBERLINK 1000 cu ochii inchis

buna idee :))) multumesc! :P
arabu1988

christie;22364 wrote: si mie imi e greu cu obs,dar o sa mai incerc si asa...il urasc sa fiu sincera.de 5 ani de cand tot stau asa si acum pe trei site-uri,sa mai deschid inca o fereastra e de rahat.

ajute multi OBS mai ales la FBS ca are unu stabil
arabu1988

christie;22366 wrote: buna idee :))) multumesc! :P

welcome :P :P :P
No avatar
babydoll

arabu1988;22365 wrote: poti schimba numele tau acolo si dai mail la chaturbate si iti face transfer de follower de la numele vehi pe cel nou mai schimba si tu norocul :(

Eu mi am schimbat nickname ( adica mi am facut cont nou si mi am.transferat followersi) si tot prost imi merge. Abia fac bani si daca fac, ma ajuta membrii vechi
arabu1988

babydoll;22374 wrote: Eu mi am schimbat nickname ( adica mi am facut cont nou si mi am.transferat followersi) si tot prost imi merge. Abia fac bani si daca fac, ma ajuta membrii vechi

schimbare numele nu inseamna ca face banii doar schimbe norocul stiu fetele care au facut asta si au avut succes
No avatar
andreib

Imi spune si mie cineva cum pot sa fac sa retrag banii de pe chaturbate in contul epayments zilnic? Sau mai repede decat e perioada de 2 saptamani?
corina

andreib;22430 wrote: Imi spune si mie cineva cum pot sa fac sa retrag banii de pe chaturbate in contul epayments zilnic? Sau mai repede decat e perioada de 2 saptamani?

Dupa ce transferi tokenii in dolari din Token Stats , acolo mai jos ai Request Daily Payment. Introduci suma si dai Submit sau Ok(nu mai stiu ce buton era). Nu stiu daca iti intra chiar a doua zi, ca si la mine dureaza 2-3 zile pana intra in Epayments.
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
andreib

corina;22431 wrote: Dupa ce transferi tokenii in dolari din Token Stats , acolo mai jos ai Request Daily Payment. Introduci suma si dai Submit sau Ok(nu mai stiu ce buton era). Nu stiu daca iti intra chiar a doua zi, ca si la mine dureaza 2-3 zile pana intra in Epayments.

Multumesc draga. Daca de exemplu am 150$ in chaturbate in tokens , deci cam 3000 tokens. SI ii retrag pe toti in epayments, pot sa ii virez dupa in contul meu bancar , nu?
corina

andreib;22432 wrote: Multumesc draga. Daca de exemplu am 150$ in chaturbate in tokens , deci cam 3000 tokens. SI ii retrag pe toti in epayments, pot sa ii virez dupa in contul meu bancar , nu?

Dupa ce Chaturbate iti face transferul si banii sunt in Epayments, intri in contul de Epayments si ii poti transfera pe cardul tau bancar. Coloana din stanga: Payments and Transfers-To Bank Card si apoi completezi acolo datele necesare. Succes.
I do a thing called What I want.B-)
Scrie răspuns