Buna,
Stiti cumva, toate studiourile vor practica acelasi contract de lucru, pe drepturi de autor?
Are cineva mai multe informatii?
Multumesc
noile contracte de lucru
Scarface0293;22332 wrote: Faptul k un studio face pfa in loc d drept p autor ce anume nu este adevarat?majoritatea nu fac pfa ala este o exceptie
Problema ca induci in eroare când spui ca TOATE studiourile fac contract in acest fel. Eu ti-am demonstrat că nu. Mai stiu si alte exemple. Mi se pare absurd sa vorbesti cu atata fermitate, când nu cunosti forma de înregistrare pentru fiecare firmă de chat.
Problema ca induci in eroare când spui ca TOATE studiourile fac contract in acest fel. Eu ti-am demonstrat că nu. Mai stiu si alte exemple. Mi se pare absurd sa vorbesti cu atata fermitate, când nu cunosti forma de înregistrare pentru fiecare firmă de chat.
Eu lucrez la Charm si nu m-a pus nimeni sa imi fac PFA. Mi-a povestit Beatrice despre PFA, dar nu m-a obligat sa-mi fac. Tot cu Contract Drepturi de Autor lucreaza si Charm, dar iti zic din propria experienta ca nu toate studiourile practica asta. Exista si studiouri care nu practica nici un contract, cel putin aici in Buc
si asta mi-au zis de la interviu
Ioana P;22341 wrote: Eu lucrez la Charm si nu m-a pus nimeni sa imi fac PFA. Mi-a povestit Beatrice despre PFA, dar nu m-a obligat sa-mi fac. Tot cu Contract Drepturi de Autor lucreaza si Charm, dar iti zic din propria experienta ca nu toate studiourile practica asta. Exista si studiouri care nu practica nici un contract, cel putin aici in Buc
si asta mi-au zis de la interviu
Acum 2-3 ani exista strict optiunea de PFA. Am avut o prietena care a plecat de la Charm fix din acest motiv, pentru că nu voia să își facă.
Acum 2-3 ani exista strict optiunea de PFA. Am avut o prietena care a plecat de la Charm fix din acest motiv, pentru că nu voia să își facă.
- Charm Group
Buna,
Charm nu a lucrat niciodata exclusiv cu PFA.
Lucram cu Contract Cesiune Drepturi de Autor si, intr-adevar, lasam la latitudinea modelului daca vrea sau nu sa-si faca PFA. Asa cum ai spus si Ioana, Beatrice le povesteste modelelor la interviu plusurile si minusurile pentru fiecare varianta, iar modelul isi alege ceea ce considera ca este mai bine pentru ea.
O zi frumoasa tuturor si o saptamana prospera!
Charm nu a lucrat niciodata exclusiv cu PFA.
Lucram cu Contract Cesiune Drepturi de Autor si, intr-adevar, lasam la latitudinea modelului daca vrea sau nu sa-si faca PFA. Asa cum ai spus si Ioana, Beatrice le povesteste modelelor la interviu plusurile si minusurile pentru fiecare varianta, iar modelul isi alege ceea ce considera ca este mai bine pentru ea.
O zi frumoasa tuturor si o saptamana prospera!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios