Paxum prepaid card si Banca Transilvania

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
J0o

Buna
de curand am observat ca pe langa Temporary Mastercard imi apare si Paxum PrepaidCard(EU),asa va apare si voua sau am aplicat eu ceva? Folosesc de curand Paxum si nu prea inteleg plus ca nici cei de la Paxum nu se grabesc sa imi raspunda.
Si am observat ca de la banca transilvania eu pot scoate doar sume fixe, e posibil sa imi folosesc cardul Paxum si la alt banci?
No avatar
Rimela

J0o;22264 wrote: Buna
de curand am observat ca pe langa Temporary Mastercard imi apare si Paxum PrepaidCard(EU),asa va apare si voua sau am aplicat eu ceva? Folosesc de curand Paxum si nu prea inteleg plus ca nici cei de la Paxum nu se grabesc sa imi raspunda.
Si am observat ca de la banca transilvania eu pot scoate doar sume fixe, e posibil sa imi folosesc cardul Paxum si la alt banci?

Dar n-ai "observat" ca deja sunt nshpe posturi despre si in legatura cu intrebarile tale.........
Inainte sa deschideti alte subiecte, faceti un efort minim si cititi si ce s-a scris deja.
P:S: Cu cardul Paxum poti retrage de la oricare Atm....
No avatar
nmuser

J0o;22264 wrote: Buna

Buna,da apare la toata lumea,vor trimitr cardurile “permanente” de aceea apare paxum EU,incearca ING,BCR,BRD..cam la orice bancomat functioneaza,cel putin eu n am avut probleme la nici un ATM indiferent de banca!
Scrie răspuns