Cat durează sa accepte înscrierea pentru model chat?
-
Alina Denisa
Am făcut cont pe mai multe site-uri durează mult până face verificarea pentru ca am incercat Azi sa ma loghez pe ele si nu mi-au dat voie. Ba ca nu e bun nickname-ul ba ca trebuie sa trimit iar datele.. va rog ajutati-mă..!! Am făcut cont pe jasmine chaturbate mfc..xlove.. si inca unul sau doua..durează deobicei sau am facut ceva gresit?
Alina Denisa;22212 wrote: Am făcut cont pe mai multe site-uri durează mult până face verificarea pentru ca am incercat Azi sa ma loghez pe ele si nu mi-au dat voie. Ba ca nu e bun nickname-ul ba ca trebuie sa trimit iar datele.. va rog ajutati-mă..!! Am făcut cont pe jasmine chaturbate mfc..xlove.. si inca unul sau doua..durează deobicei sau am facut ceva gresit?
buna
pe chaturbate in general in 6 ore daca ai pozele clare
iar de cele alte cam 24 de ore din ce stiu
buna
pe chaturbate in general in 6 ore daca ai pozele clare
iar de cele alte cam 24 de ore din ce stiu
We only have what we Give
-
Alina Denisa
Păi le-am făcut pe toate ieri si tot nu ma lasa sa ma loghez.
Si pentru paxum am facut cont.. trebuie să plătesc sa imi trimita card sau ce anume trebuie sa fac?
Si pentru paxum am facut cont.. trebuie să plătesc sa imi trimita card sau ce anume trebuie sa fac?
Alina Denisa;22215 wrote: Păi le-am făcut pe toate ieri si tot nu ma lasa sa ma loghez.
cum nu te lasa sa loghez ce apare mai exact ?
la paxum poti sa fac si acum dai ai contu verified APPLY FOR CARD si rmane contu pe minus 44$
cum nu te lasa sa loghez ce apare mai exact ?
la paxum poti sa fac si acum dai ai contu verified APPLY FOR CARD si rmane contu pe minus 44$
We only have what we Give
Alina Denisa;22212 wrote: Am făcut cont pe mai multe site-uri durează mult până face verificarea pentru ca am incercat Azi sa ma loghez pe ele si nu mi-au dat voie. Ba ca nu e bun nickname-ul ba ca trebuie sa trimit iar datele.. va rog ajutati-mă..!! Am făcut cont pe jasmine chaturbate mfc..xlove.. si inca unul sau doua..durează deobicei sau am facut ceva gresit?
Daca vor sa le trimiti iar datele,inseamna ca,cel mai probabil,pozele nu sunt clare.Nick-name-il pe care l-ai ales e deja luat,sau asa ceva.Trimite alt mail cu poze mai clare si fii atenta la toate cerintele lor pentru celelalte date.In general,dureaza vreo 24h asa cum spune si arabu.Succes!
Daca vor sa le trimiti iar datele,inseamna ca,cel mai probabil,pozele nu sunt clare.Nick-name-il pe care l-ai ales e deja luat,sau asa ceva.Trimite alt mail cu poze mai clare si fii atenta la toate cerintele lor pentru celelalte date.In general,dureaza vreo 24h asa cum spune si arabu.Succes!