Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

colt;22200 wrote: si la mine e la fel pe Chaturbate..numai aia gri vorbesc si pe tipperi daca ii bag in seama,ies din room imediat,ca nebunii:))..e adevarat ca nu prea mai fac show-uri in free pentru ca nimeni nu ma motiveaza:)..doar tease..aveti idee prin ce browser e mai bine sa fac stream pe Chaturbate si Cam4 in acelasi timp?..mentionez ca folosesc Microsoft Edge,resetandu-mi laptopul de curand..multumesc!:D

buna
pentru show in free cel mai bn sa folsest LOVENSE ori lush ori domi altceva nu prea sa mai fac banii pe free ]

eu zic mai bun Google Chrome decat Microsoft Edge
We only have what we Give
No avatar
qqq990

Stie cineva cum se persoanileaza profilul de Chaturbate?
Adica la bio cu poze, fundal, etc ??
arabu1988

qqq990;22211 wrote: Stie cineva cum se persoanileaza profilul de Chaturbate?

buna
nu e chiar asa de usor daca vrei va ajut cu plecere cu un profil bun GRATIS
We only have what we Give
No avatar
christie

qqq990;22211 wrote: Stie cineva cum se persoanileaza profilul de Chaturbate?

Pentru astfel de personalizare a bio-ului,se lucreaza in html,lucru care,intr-adevar,nu e chiar usor.Eu,una,am avut noroc de un cuplu de pe cb,americani,care mi-l fac gratis,de cate ori am chef sa il schimb.Daca vrei,ii pot intreba daca vor sa iti faca si tie,si iti dau mailul lor sa le dai poze si ce mai vrei tu sa scrie ei acolo.Lor le place sa faca,chestii din astea. :)Zi frumoasa si spor la banuti tuturor!
No avatar
nmuser

Arilena;22217 wrote: deja intru la banuieli.cum e posibil de la o medie de 1000+ oameni in camera sa am 20,5 gri restul anonimus?stau online zilnic 6-8 ore minim,uneori pierd notiunea timpului,partea tehnica e pusa la punct,bani am facut multumitor pana acum 3 4 zile de cand bate vantul mai rau decat afara.Va spun sincer ca asta mi se pare anormal...perioada proasta pt mine inseamna cand ai trafic si nu ai bani:)) dar eu nu am nici trafic nici bani...ca sa nu mai spun ca urmaritorii mei(in jur de 80.000) nu primesc notoficarile mele cand sunt online...cel putin cei cu care tin legatura pe snap,twitter nu primesc nimic...
nu esti singura,eu am peste 130K followers si abia daca fac 150 viewers...chiar nu mai inteleg nimic!
de la 800 1k viewers constant,acum abia se "taraie" :)) bani inca fac,dar cat o sa mai mearga asa?! ca fac cu cei vechi :|
No avatar
nmuser

Arilena;22223 wrote: Mai astept cateva zile.daca nu isi revine renunț ma el.

eu mai astept...sigur o sa isi revina,probabil au o problema,pe care probabil ii vor da de cap..
No avatar
christie

nmuser;22224 wrote: eu mai astept...sigur o sa isi revina,probabil au o problema,pe care probabil ii vor da de cap..

la mine intra si ies userii intr-o veselieeeeee.si eu astept sa rezolve,desi ei tot spun ca nu au probleme.
ILoveSummer

christie;22225 wrote: la mine intra si ies userii intr-o veselieeeeee.si eu astept sa rezolve,desi ei tot spun ca nu au probleme.

Am mai scris asta, dar daca folosești UPC, este din cauza internetului tau. Am avut si eu aceeași problema luni de zile cu userii care intrau/ieșeau...problema era UPC, care pierde semnal! La RDS nu vei avea problema asta!
CB merge, nu sunt probleme... Poate problema este atitudinea voastra, daca stați triste că nu merge, nu o sa mearga, încercați sa zambiti mai mult!
No avatar
babydoll

Scarface0293;22233 wrote: Buna ziua tuturor..vreau sa mentionez k eu nu lucrez p cb,dar va citesc postarile,eu lucrez p 4 sites p care le voi mentiona:xlove,cams,streamate si adult...prb cu traficul am si eu din 4 sites toate sunt goale,am zile cand am trafic si zile cand nu este nimeni...citind aici la voi k membrii va sunt aruncati,nu primesc notificari cand sunteti online,ar fii cam 2 explucatii:1:ori siteul are prb tehnice si nu trimit notificari sau 2: nu vor sa trimita notificari.Siteurile la ora actuala sunt dominate d romance,restul tarilor nefacand banii p care i fac romancele,ceea ce duce l sistarea traficului..am prietena care lucreaza in studio,eu lucrez d acasa si ea a avut seri in care a facut si 300...in serile urmatoare a facut 10$...unde a disparut subit tot traficul?concluzia o trageti singuri

Totusi romancele fac/ faceau foarte multi bani si suntem cam preferatele membrilor. Nu cred ca si ar permite site urile sa ne opreasca traficul si sa le dea la indiencele alea care habar n au o boaba de engleza macar. Dar totul e posibil. Plus ca am vazut foarte multe modele noi. Au aparut dintr o data .
No avatar
Lora20

Eu nu sunt de parere ca e vorba doar de model. Eu am fost la un studio si faceam bani de ajuns avand mult mai mult trafic. Acum cateva luni am devenit model independent si nu mai am acelasi trafic,avand acelasi fel de a atrage membrii si etc, iar in ultima perioada chiar merge prost
Scrie răspuns