Cum sa lucrezi e acasa in videochat.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Mitzu

;;)Buna ! Sunt model de aproape 2 ani si lucrez la un studio. Imi doresc tare mult sa lucrez sa acasa,asta este si intentia mea, bineinteles ca am tot ce este necesar insa am niste nelamuriri in legutura cu cardul pe care trebuie sa il folosesc. Am inteles ca mare parte din modele folosesc Paxum,si am incercat sa caut informatii despre acest card atat pe Google cate si din Forum, dar nu am inteles mare lucru... multe pareri si eu as vrea sa stiu cum se procedeaza cu acest card(daca cu el se poate lucra).. As aprecia mult orice informatie precisa , provenita de la cineva care foloseste si stie despre ce este vorba. :-S
No avatar
Guest

Tu la studio ce fel de contract ai? Pe ce site-uri lucrezi? Ai cumva SRL? Se poate lucra cu Paxum și cu mai multe metode, în funcție de site.
No avatar
Guest

Buna Mitzu! Depinde pe ce site vrei sa lucrezi, majoritatea accepta paxum. Procesul de obtinere a cardului este simplu, dar dureaza ceva(3-4 luni in medie). Ideea e ca iti faci un cont pe site'ul lor in care iti introduci datele personale, incarzi o dovada a adresei de domiciliu(poza unei facturi sau extras de cont) si o dovada care sa iti confirme identitatea( poza buletin/pasaport etc.), apoi astepti. In timpul in care astepti cardul poti primi bani de la site'uri pe paxum si poti retrage sume micute pe un cont din romania(eu am retras in jur de 500 de dolari pe luna). Daca mai ai nelamuriri imi poti scrie pe wapp la nr. 0728716550 . Te ajut pentru ca stiu ca e dificil la inceput.
No avatar
Mitzu

Buna! este vreo problema daca cardul este bifat ca fiind de business ?

Lucy;21542 wrote: Buna Mitzu! Depinde pe ce site vrei sa lucrezi, majoritatea accepta paxum. Procesul de obtinere a cardului este simplu, dar dureaza ceva(3-4 luni in medie). Ideea e ca iti faci un cont pe site'ul lor in care iti introduci datele personale, incarzi o dovada a adresei de domiciliu(poza unei facturi sau extras de cont) si o dovada care sa iti confirme identitatea( poza buletin/pasaport etc.), apoi astepti. In timpul in care astepti cardul poti primi bani de la site'uri pe paxum si poti retrage sume micute pe un cont din romania(eu am retras in jur de 500 de dolari pe luna). Daca mai ai nelamuriri imi poti scrie pe wapp la nr. 0728716550 . Te ajut pentru ca stiu ca e dificil la inceput.

Am bifat cardul ca fiind de business in loc de personal, este vreo problema?
No avatar
Rimela

Mitzu;21390 wrote: ;;)Buna ! Sunt model de aproape 2 ani si lucrez la un studio. Imi doresc tare mult sa lucrez sa acasa,asta este si intentia mea, bineinteles ca am tot ce este necesar insa am niste nelamuriri in legutura cu cardul pe care trebuie sa il folosesc. Am inteles ca mare parte din modele folosesc Paxum,si am incercat sa caut informatii despre acest card atat pe Google cate si din Forum, dar nu am inteles mare lucru... multe pareri si eu as vrea sa stiu cum se procedeaza cu acest card(daca cu el se poate lucra).. As aprecia mult orice informatie precisa , provenita de la cineva care foloseste si stie despre ce este vorba. :-S

Uite aici informatii despre Paxum :
http://www.forumvideochat.com/f2/%5Btutorial-video-lb-romana%5D-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-metoda-de-plata-paxum-2901.htmlMergi jos in pagina si da clic pe ''aici'', videourile vad ca nu mai sunt disponibile
Scrie răspuns