pai asa este...eu sunt cam de 3 ani pe "piata"
Cum va merge pe Chaturbate?
christie;22117 wrote: Mda,nici eu nu prea pricep...am zile ok si zile cand imi vn sa innebunesc.nu am mai avut asa ceva inainte.Pana si cei pe care ii stiu de ani de zile au luat-o razna
)
) au mai fost perioade proaste,nu zic nu,dar ca acum niciodata! pur si simplu am noroc cu cei vechi si mai fac cate ceva,ca altfel eram la piata
)) si nu e de rasssssss 
-
wetladyjoy
kitty m;22186 wrote: Buna fetelor.confirm si eu.merge foarte prost si la mine de vreo doua saptamani dar nu ma descurajez.sper sa nu va descurajati nici voi.in perioadele proaste se pregatesc perioadele bune.bafta tuturor
la fel si la mine, cu obs, fara obs, asta e asteptam
la fel si la mine, cu obs, fara obs, asta e asteptam
-
wetladyjoy
Chillyourheart;22189 wrote: decat sa intrati aici sa va plangeti mai bine cautati solutii , problema e la voi nu la site , membrii sunt destui cu bani e loc pentru toata lumea.
de curiozitate daca tot spuneti ca nu merge , ce faceti voi in privita asta ?
in era internetului exista n metode de promovare.
ps : ofer suport / promovare contra cost detalii in mesaj privat.
hai lasa ne cu promovarea ta, zi mai bine ca ai nevoie de bani, problema este pe cb, pe alte de exp se castiga bine zilnic si sunt multi membrii in camera.eu una am suport tehnic de la cineva care lucreaza la un studiou, si acolo modelele se plang ca cb are o perioada proasta
de curiozitate daca tot spuneti ca nu merge , ce faceti voi in privita asta ?
in era internetului exista n metode de promovare.
ps : ofer suport / promovare contra cost detalii in mesaj privat.
hai lasa ne cu promovarea ta, zi mai bine ca ai nevoie de bani, problema este pe cb, pe alte de exp se castiga bine zilnic si sunt multi membrii in camera.eu una am suport tehnic de la cineva care lucreaza la un studiou, si acolo modelele se plang ca cb are o perioada proasta
eu,una,am intrat pe acest forum,tocmai pentru ca pot interactiona cu alte modele,si mai cer cate o parere,etc.Si de schimbat am schimbat...camera de lucru,look,haine,camera web,interactionez cu membrii,vorbesc,am rabdare si,mama,nu mai stiu cate.Nu mai merge prea bine,lately.Da,cb are o perioada proasta pentru multe modele.ce sa mai...
-
wetladyjoy
corect, aici suntem sa ne ajutam unele pe altele, sa ne spunem parerea si intradevar cb are o perioada mai proasta, dar nu avem nevoie de nici un suport tehnic, asa cum ne a mers bine pana acum, o sa fie si zile mai bune.spor la banuti
buna fetelor
hai sa va dau cateva lucrur care poate sa te ajute pe cb
sterge cookies inainte sa intrii pe chaturbate
pentru cei care cu obs schimba stream key si sterge cookies pe browser
incearcat alt apps si bots pe chaturbate
schimbat si voi room subject
sper asta sa va ajute
sincer la mn nimic nu sa schimbat totul e bn imi pare rau ca la voi lucrur merge prosti
hai sa va dau cateva lucrur care poate sa te ajute pe cb
sterge cookies inainte sa intrii pe chaturbate
pentru cei care cu obs schimba stream key si sterge cookies pe browser
incearcat alt apps si bots pe chaturbate
schimbat si voi room subject
sper asta sa va ajute
sincer la mn nimic nu sa schimbat totul e bn imi pare rau ca la voi lucrur merge prosti
We only have what we Give
si la mine e la fel pe Chaturbate..numai aia gri vorbesc si pe tipperi daca ii bag in seama,ies din room imediat,ca nebunii:))..e adevarat ca nu prea mai fac show-uri in free pentru ca nimeni nu ma motiveaza:)..doar tease..aveti idee prin ce browser e mai bine sa fac stream pe Chaturbate si Cam4 in acelasi timp?..mentionez ca folosesc Microsoft Edge,resetandu-mi laptopul de curand..multumesc!:D