Ann;21864 wrote: Eu am o plata in pending de acum 4 zile acum am verificat mai bine.Am platit cu cardul dar tranzactia e tot in pending.Acum mi e teama sa mai fac plati cu cardul online
Stai linistita, alea sunt altceva, e ok. Cand faci o plata, online sau la POS, comerciantul la care ai platit trebuie sa aprobe acea tranzactie, n-are treaba cu Monese. Si eu am avut plati pending si 6 zile in Monese, e practic o tranzactie pusa pe hold ca la orice card normal. Plata in sine a fost efectuata, totul a decurs ok, probabil maine sau poimaine vor fi retrasi.
Paxum - Monese
Nadia;21866 wrote: Stai linistita, alea sunt altceva, e ok. Cand faci o plata, online sau la POS, comerciantul la care ai platit trebuie sa aprobe acea tranzactie, n-are treaba cu Monese. Si eu am avut plati pending si 6 zile in Monese, e practic o tranzactie pusa pe hold ca la orice card normal. Plata in sine a fost efectuata, totul a decurs ok, probabil maine sau poimaine vor fi retrasi.
Multumesc

Multumesc
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;21870 wrote: Multumesc
Cu mare drag. Asta cu platile pending e singura chestie de care sunt 100% sigura, pentru ca prin August am facut o plata cu cardul Monese la un restaurant si a fost pending o saptamana, in a 7-a zi tranzactia a fost anulata iar banii mi s-au intors in contul Monese. Am sunat la Monese sa intreb ce se intampla si de ce n-au fost retrasi banii pt tranzactia aia (tranzactie aprobata pe bonul fiscal, totul a decurs bine, plata a fost efectuata corect) si raspunsul lor a fost ca e treaba comerciantului sa retraga acei bani, si cel mai probabil au uitat sa o faca sau au avut o eroare. Mi-au mai zis ca de obicei ii vor retrage peste o saptamana sau cam asa cand se intampla asta si ca daca nu, citez “you got yourself a free meal”, deci banii mi-ar fi ramas mie. Intr-adevar, suma a fost retrasa la cateva zile dupa. Deci no worries! :*
Cu mare drag. Asta cu platile pending e singura chestie de care sunt 100% sigura, pentru ca prin August am facut o plata cu cardul Monese la un restaurant si a fost pending o saptamana, in a 7-a zi tranzactia a fost anulata iar banii mi s-au intors in contul Monese. Am sunat la Monese sa intreb ce se intampla si de ce n-au fost retrasi banii pt tranzactia aia (tranzactie aprobata pe bonul fiscal, totul a decurs bine, plata a fost efectuata corect) si raspunsul lor a fost ca e treaba comerciantului sa retraga acei bani, si cel mai probabil au uitat sa o faca sau au avut o eroare. Mi-au mai zis ca de obicei ii vor retrage peste o saptamana sau cam asa cand se intampla asta si ca daca nu, citez “you got yourself a free meal”, deci banii mi-ar fi ramas mie. Intr-adevar, suma a fost retrasa la cateva zile dupa. Deci no worries! :*
Keke;21939 wrote: Transferul din Paxum catre Monese are in continuare delay sau au rezolvat si se face instant?
Delay.. dar daca ajuta cu ceva, in intarzierea lor, dimineata sunt foarte punctuali.Daca transferi pana in 00:00 ai sanse mari sa ii primesti dimineata(verificat ieri)
Delay.. dar daca ajuta cu ceva, in intarzierea lor, dimineata sunt foarte punctuali.Daca transferi pana in 00:00 ai sanse mari sa ii primesti dimineata(verificat ieri)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;21940 wrote: Delay.. dar daca ajuta cu ceva, in intarzierea lor, dimineata sunt foarte punctuali.Daca transferi pana in 00:00 ai sanse mari sa ii primesti dimineata(verificat ieri)
Multumesc mult Ann!prin urmare daca fac transfer in jur de ora 18 spre exemplu,ii primesc dimineata la ora 6 sa zicem,prin urmare dupa cam 12ore..
Multumesc mult Ann!prin urmare daca fac transfer in jur de ora 18 spre exemplu,ii primesc dimineata la ora 6 sa zicem,prin urmare dupa cam 12ore..