Ce se intampla cu Paxum?
arabu1988;22042 wrote: eu am scos azi dimineata de la ATM dupa ce am facut transfer la card paxum si nu am avut abslout nicoproblema mintonez ca am scos de la ATM de la BRD si numai de la BRD am scos de cand am cardu paxum si nicodata nu am avut problema
Dc scoti de la BRD? Eu scot de la CEC si ING si dau cel mai bun curs. Cel putin 3,85 scot dolarul..
Dc scoti de la BRD? Eu scot de la CEC si ING si dau cel mai bun curs. Cel putin 3,85 scot dolarul..
Eu i-am retras fara probleme pe data de 17 de la Raiffaisen Bank,nu mi-a aparut nici o eroare.Folosesc aplicatia de pe tel.
Nu fac parte din nici un grup
) Nici eu nu sunt super multumita avand in vedere ca nu pot face plati la POS cu cardul,sau ca am limita de 500$ pe zi pentru transfer din cont pe card ,dar momentan nu am alta optiune.
Cel mai bine ar fi sa ii dai un email lui Octav,el te va lamuri mult mai repede.Cei de la Paxum raspund foarte greu.
Nu fac parte din nici un grup
Cel mai bine ar fi sa ii dai un email lui Octav,el te va lamuri mult mai repede.Cei de la Paxum raspund foarte greu.
JusticeCam;22043 wrote: Minciuni peste minciuni. Pe Paxum nimic un functioneaza bine. Iar ´´arabu1988´´ si ´´rimela´´ sunt aceasi persoana sau fac parte dintr-un grup facut intentionat ca sa ramana cu banii persoanelor care si-i tin pe contul paxum. In curand paxum va avea aceasi soarta ca si FCP.
Si inca ceva, trebuie sa fi tare prost/a sa-ti pastrezi banii in vreo banca de genul dupa tot ce s-a intamplat, cu asta fac refererire la toti cei care continuati sa va tineti la pastrare banii in paxum sau alta banca asemanatoare
La fel cum nu o sa inteleg vreodata de ce multa lume a continuat sa isi tina banii in Payoneer/FCP ( nu vorbesc de ultima plata ,ci despre mii de dolari tinuti acolo ), dupa ce inainte Epassporte a disparut peste noapte cu banii clientilor!!!!
Si inca ceva, trebuie sa fi tare prost/a sa-ti pastrezi banii in vreo banca de genul dupa tot ce s-a intamplat, cu asta fac refererire la toti cei care continuati sa va tineti la pastrare banii in paxum sau alta banca asemanatoare
La fel cum nu o sa inteleg vreodata de ce multa lume a continuat sa isi tina banii in Payoneer/FCP ( nu vorbesc de ultima plata ,ci despre mii de dolari tinuti acolo ), dupa ce inainte Epassporte a disparut peste noapte cu banii clientilor!!!!
Erika0001;22055 wrote: Dc scoti de la BRD? Eu scot de la CEC si ING si dau cel mai bun curs. Cel putin 3,85 scot dolarul..
buna
eu scoti cu cursu de la Mastercard azi am scos 2000 de ron si am platit 505$ cu toti cu comissionu acum la ora asta cursu de mastercard este
1 USD = 4.08178 RON
cand vrei sa scoti nu accepte sa face banca schimb de valuta cere sa ea de la card suma de 2000 de ron sau cat scoti tu
incearca asta la brd si o sa vezi differente nu stiu cum sunt la altii ATM dar de cand am cardu am scos numai de la BRD
buna
eu scoti cu cursu de la Mastercard azi am scos 2000 de ron si am platit 505$ cu toti cu comissionu acum la ora asta cursu de mastercard este
1 USD = 4.08178 RON
cand vrei sa scoti nu accepte sa face banca schimb de valuta cere sa ea de la card suma de 2000 de ron sau cat scoti tu
incearca asta la brd si o sa vezi differente nu stiu cum sunt la altii ATM dar de cand am cardu am scos numai de la BRD
We only have what we Give
Arilena;22080 wrote: Mai sunt probleme si azi?Eu aseara am scos fara probleme,intenționez să scot în seara iar.A scos cineva azi,e totul ok?
daca iti merge bine asta inseamna ca fac parta din grup pro paxum
)
paxum merge fara problema fie care stie cate are cont si trebuie sa scoate in limita asta
asta e totul
daca iti merge bine asta inseamna ca fac parta din grup pro paxum
paxum merge fara problema fie care stie cate are cont si trebuie sa scoate in limita asta
asta e totul
We only have what we Give