arabu1988;22042 wrote: eu am scos azi dimineata de la ATM dupa ce am facut transfer la card paxum si nu am avut abslout nicoproblema mintonez ca am scos de la ATM de la BRD si numai de la BRD am scos de cand am cardu paxum si nicodata nu am avut problema
Minciuni peste minciuni. Pe Paxum nimic un functioneaza bine. Iar ´´arabu1988´´ si ´´rimela´´ sunt aceasi persoana sau fac parte dintr-un grup facut intentionat ca sa ramana cu banii persoanelor care si-i tin pe contul paxum. In curand paxum va avea aceasi soarta ca si FCP.
Ce se intampla cu Paxum?
JusticeCam;22043 wrote: Minciuni peste minciuni. Pe Paxum nimic un functioneaza bine. Iar ´´arabu1988´´ si ´´rimela´´ sunt aceasi persoana sau fac parte dintr-un grup facut intentionat ca sa ramana cu banii persoanelor care si-i tin pe contul paxum. In curand paxum va avea aceasi soarta ca si FCP.
to believe or not to believe its up to you
asa ca putin ma intereseaza ce crezi tu sau chiar de loc
to believe or not to believe its up to you
asa ca putin ma intereseaza ce crezi tu sau chiar de loc
We only have what we Give
christie;22045 wrote: Din cate citesc pe la voi,parca imi e ciuda ca am cerut cardul paxum.presupun ca,daca nu isi revin pe la voi,eu nici nu o sa il activez si o sa scot cum scot si acum cu cardul raiffeisen...ce naiba or fi asa neseriosi...?
crede ma ca nu e nimic de cand am cardu paxum si inainte sa am cardu paxum cand facem transfer to raiffesen nicodata nu am avut problema
crede ma ca nu e nimic de cand am cardu paxum si inainte sa am cardu paxum cand facem transfer to raiffesen nicodata nu am avut problema
JusticeCam;22043 wrote: Minciuni peste minciuni. Pe Paxum nimic un functioneaza bine. Iar ´´arabu1988´´ si ´´rimela´´ sunt aceasi persoana sau fac parte dintr-un grup facut intentionat ca sa ramana cu banii persoanelor care si-i tin pe contul paxum. In curand paxum va avea aceasi soarta ca si FCP.
Paranoia
)
) Da, Paxum are FOARTE multe probleme dar asta nu inseamna ca trebuie intram in paranoia.Problemele exista si dispar, sunt chestiuni de moment toti o patim la un moment dat dar sa nu incepem sa luam in ras persoanele care incearca sa ne ajute.Sunt total de acord cu tine.Paxum sucks dar ce ai cu Arabu
))
Paranoia
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Foarte tare !!!!! Paranoia, frustrare,,,,,,:))
Ar trebui sa inventez ca am probleme cand de fapt nu am? Si ieri si astazi dim am transferat pe card si am scos de la Atm...….fara cea mai mica problema!!!!! Singura chestie care s-a schimbat a fost ieri cand mi-au cerut sa schimb password, atat…
Tot citesc ca multi dintre voi aveti erori peste erori si incerc sa inteleg de ce.
Poate nu am avut vreodata vreo eroare si pt ca nu depasesc suma de transferare pe card, mereu tin cont de cat a mai ramas si transfer restul pana 500, iar de la Atm fac o singura tranzactie pe zi…...astept sa treaca 24 de ore si transfer/scot iar. Nu-mi convine sa imi scot banii in cateva zile, dar asta este!
Cum a spus si arabu, '' putin ma intereseaza ce crezi tu sau deloc''
Foarte tare !!!!! Paranoia, frustrare,,,,,,:))
Ar trebui sa inventez ca am probleme cand de fapt nu am? Si ieri si astazi dim am transferat pe card si am scos de la Atm...….fara cea mai mica problema!!!!! Singura chestie care s-a schimbat a fost ieri cand mi-au cerut sa schimb password, atat…
Tot citesc ca multi dintre voi aveti erori peste erori si incerc sa inteleg de ce.
Poate nu am avut vreodata vreo eroare si pt ca nu depasesc suma de transferare pe card, mereu tin cont de cat a mai ramas si transfer restul pana 500, iar de la Atm fac o singura tranzactie pe zi…...astept sa treaca 24 de ore si transfer/scot iar. Nu-mi convine sa imi scot banii in cateva zile, dar asta este!
Rimela;22048 wrote: Foarte tare !!!!! Paranoia, frustrare,,,,,,:))
de acord 100% colega de grup ;;)=)):))>:) e de ras ce a spus crede ma
) =))
de acord 100% colega de grup ;;)=)):))>:) e de ras ce a spus crede ma
Ann;22047 wrote: Paranoia
)
) Da, Paxum are FOARTE multe probleme dar asta nu inseamna ca trebuie intram in paranoia.Problemele exista si dispar, sunt chestiuni de moment toti o patim la un moment dat dar sa nu incepem sa luam in ras persoanele care incearca sa ne ajute.Sunt total de acord cu tine.Paxum sucks dar ce ai cu Arabu
))
si mereu o sa ajut lume cum poti sa moare lumea de necaz
))
si mereu o sa ajut lume cum poti sa moare lumea de necaz