Are cineva Logitech Brio 4k? Sunteti multumiti/multumite?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

arabu1988;21984 wrote: este cel mai bune camera de broadcasting in ziua de azi

dar trebuie usb 3.0 ca sa iti dea imaginea corecte

singure problema dupa restart la pc setter sa duc dar daca fac print screen la setting cum dai drumu la pc il bag la loc

in rest nu am ce sa zic decat sunt foarteeeeeeeeeeeee multumit chiar am si 2

daca poti lua logitech stream edition 4k daca nu e diferenta mare la pret fata de brio 4k simplu

Am si USB 3. Am verificat.
I do a thing called What I want.B-)
arabu1988

corina;21988 wrote: Asta e configuratia laptopului meu ASUS
Intel Core I7 3639 QM CPU 2.40 GHz RAM 4GB. Oare duce 4k? Daca nu. poate ar trebui sa ma gandesc sa investesc si intr-un PC.

daca iti permite bugetu ar fii multi mai bine sa investest intr-un alt pc

laptopu tau e cam vechi rau

si daca duce 4k sau nu asta nu te intereseza prea multi ca model tu poti sa fac transimitie pe 4k dar tu ca model daca nu ai monitor de 4k nu poti sa te vezi pe 4K important este sa ai USB 3.0 si laptopu tau nu cred ca are USB 3.0 eu am laptop mai bun decat altu si nu are USB 3.0
We only have what we Give
corina

arabu1988;21990 wrote: daca iti permite bugetu ar fii multi mai bine sa investest intr-un alt pc

si daca duce 4k sau nu asta nu te intereseza prea multi ca model tu poti sa fac transimitie pe 4k dar tu ca model daca nu ai monitor de 4k nu poti sa te vezi pe 4K important este sa ai USB 3.0 si laptopu tau nu cred ca are USB 3.0 eu am laptop mai bun decat altu si nu are USB 3.0

Am laptopul de cativa ani dar sigur are USB 3. Portul e Blue si are marcat SS. Deci are 100% USB 3. Totusi cred ca e timpul sa il inlocuiesc. L-am chinuit destul. Multumesc!
No avatar
Rimela

corina;21991 wrote: Am laptopul de cativa ani dar sigur are USB 3. Portul e Blue si are marcat SS. Deci are 100% USB 3. Totusi cred ca e timpul sa il inlocuiesc. L-am chinuit destul. Multumesc!

Nu conteaza doar calculatorul! Conteaza si softul pe care siteul respectiv ti-l pune la dispozitie. Lucrez exclusiv cu Jasmin. Am schimbat 2 Brio in doua saptamani, la primul i-am facut update la firmware si s-a dus naibii , iar cu al doilea dupa ce am mi-am mancat nervii cu setarile , multe ore pierdute pe la suport…..pana la urma un admin mi-a spus ca softul lor nu suporta camere de genul. O au in teste dar cam atat.
Nu spun ca e o camera proasta….pe calc meu , in softul ei se vedea super dar treaba s-a schimbat cand am intrat online. Exact cum spunea cineva mai sus, nu era mare diferenta de c950.Plus ca daca esti genul care se misca destul de mult, e aiurea sa nu poti salva setarile. Asa ca am returnat-o si mi-am luat iar BCC950,cel putin o pot seta si are si telecomanda care pe mine ma ajuta mult.
corina

Rimela;21992 wrote: Nu conteaza doar calculatorul! Conteaza si softul pe care siteul respectiv ti-l pune la dispozitie. Lucrez exclusiv cu Jasmin. Am schimbat 2 Brio in doua saptamani, la primul i-am facut update la firmware si s-a dus naibii , iar cu al doilea dupa ce am mi-am mancat nervii cu setarile , multe ore pierdute pe la suport…..pana la urma un admin mi-a spus ca softul lor nu suporta camere de genul. O au in teste dar cam atat.
Nu spun ca e o camera proasta….pe calc meu , in softul ei se vedea super dar treaba s-a schimbat cand am intrat online. Exact cum spunea cineva mai sus, nu era mare diferenta de c950.Plus ca daca esti genul care se misca destul de mult, e aiurea sa nu poti salva setarile. Asa ca am returnat-o si mi-am luat iar BCC950,cel putin o pot seta si are si telecomanda care pe mine ma ajuta mult.

Nu sunt genul care sta lesinata, ma misc, dansez, deci e clar. Mersi mult. O sa iau in considerate parerea ta. :)Spor la bani!
No avatar
christie

Ce parere aveti de Intel(R) Pentium(R) G3258 @ 3,20 GHz 3,20 GHz RAM 8GB? :D Am nevoie de card SSD?
arabu1988

christie;21996 wrote: Ce parere aveti de Intel(R) Pentium(R) G3258 @ 3,20 GHz 3,20 GHz RAM 8GB? :D Am nevoie de card SSD?

neata
mai bine sa caut ceva cu 4 nuclee ca asa este recomandat pentru videochat si un SSD de 120 GB ar fii ok macar pentru WINDOWS
No avatar
christie

arabu1988;21999 wrote: neata
mai bine sa caut ceva cu 4 nuclee ca asa este recomandat pentru videochat si un SSD de 120 GB ar fii ok macar pentru WINDOWS

Multumesc! :)
corina

arabu1988;21990 wrote: daca iti permite bugetu ar fii multi mai bine sa investest intr-un alt pc

Arabu...cum e PC-ul asta pt Jasmin? Ar fi bun? Sistem PC GAMING iNTENSE LITE - Intel Core i5-6600 pana la 3.90Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Asus nVidia GeForce 2GB GT1030 DDR4:-S
arabu1988

corina;22052 wrote: Arabu...cum e PC-ul asta pt Jasmin? Ar fi bun? Sistem PC GAMING iNTENSE LITE - Intel Core i5-6600 pana la 3.90Ghz, 8GB RAM, 1TB HDD, Asus nVidia GeForce 2GB GT1030 DDR4:-S

Buna
pentru jasmin nu stiu cum cere sincer ca nu am lucrat cu jasmin dar in general este bun de videochat dar ajuta si un SSD de 120GB pentru windows daca vrei
Scrie răspuns