Are cineva Logitech Brio 4k? Sunteti multumiti/multumite?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
corina

Ma intereseaza in special pt Jasmin si Chaturbate. Mentionez ca am un I7 si net de la RDS foarte bun. Mi s-a recomandat tot aici pe forum s-o cumpar, dar am vorbit cu o prietena-model si ea nu e multumita. ;;) Ce ziceti? Astept pareri de la cei care au folosit-o/o folosesc de mai mult timp va rog:)
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
Annycka12

Da, o am eu de cateva luni bune. Pozele ies wow, culoarea si pielea o sa ti se para ireala. Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Pe lumina zilei este incredibil de superba si clara camera, pe timp de seara folosesc doar lumina de sus(bec lumina rece), fara setari speciale(cum aveam la C920), setarile se fac singure in functie de unghiul in care esti in camera si cu ce esti imbracata. Singura chestie care ma incomodeaza e cablul din spate, daca fatzai camera cu mana cateodata se mai pierde semnalul. Pentru asa mi-am luat un tripod si nu mai umblu la ea. Ahh, inca o chestie, zoom-ul la camera asta e mai mult decat clar. Happy shopping!
No avatar
nmuser

Annycka12;21976 wrote: Da, o am eu de cateva luni bune. Pozele ies wow, culoarea si pielea o sa ti se para ireala. Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Pe lumina zilei este incredibil de superba si clara camera, pe timp de seara folosesc doar lumina de sus(bec lumina rece), fara setari speciale(cum aveam la C920), setarile se fac singure in functie de unghiul in care esti in camera si cu ce esti imbracata. Singura chestie care ma incomodeaza e cablul din spate, daca fatzai camera cu mana cateodata se mai pierde semnalul. Pentru asa mi-am luat un tripod si nu mai umblu la ea. Ahh, inca o chestie, zoom-ul la camera asta e mai mult decat clar. Happy shopping!

Si eu am Brio,dar sincer nu vad f mari diferente intre c920 si asta..in afara de asta focalizeqza muult mai greu decat c920,eu am primit o cadiu de pe amazon,dar nu cred ca face banii..
No avatar
Annycka12

Auzi, dar calculatorul tau suporta 4K?
Am inteles ca daca o pui pe un calculator normal, nu iti da valoarea webcamerei in intregime! :-S:|
No avatar
nmuser

Annycka12;21980 wrote: Auzi, dar calculatorul tau suporta 4K?
Am inteles ca daca o pui pe un calculator normal, nu iti da valoarea webcamerei in intregime! :-S:|

Folosesc splittercam si am rezolutia data la max,30FPs pe CB si MFC(pe astea 2 lucrez),daca nu fac ceva bine si este cineva dragut/a sa imi dea un sfat,astept!:)
No avatar
Annycka12

https://support.logitech.com/en_us/article/How-come-I-m-not-seeing-4K-resolution-with-my-BRIO

Ia si citeste aici, probabil de aici nu vezi mari diferente, calculatorul tau nu transmite in 4K si pare doar un webcam obisnuit!
arabu1988

corina;21975 wrote: Ma intereseaza in special pt Jasmin si Chaturbate. Mentionez ca am un I7 si net de la RDS foarte bun. Mi s-a recomandat tot aici pe forum s-o cumpar, dar am vorbit cu o prietena-model si ea nu e multumita. ;;) Ce ziceti? Astept pareri de la cei care au folosit-o/o folosesc de mai mult timp va rog:)

este cel mai bune camera de broadcasting in ziua de azi

dar trebuie usb 3.0 ca sa iti dea imaginea corecte

singure problema dupa restart la pc setter sa duc dar daca fac print screen la setting cum dai drumu la pc il bag la loc

in rest nu am ce sa zic decat sunt foarteeeeeeeeeeeee multumit chiar am si 2

daca poti lua logitech stream edition 4k daca nu e diferenta mare la pret fata de brio 4k simplu
We only have what we Give
arabu1988

nmuser;21982 wrote: Folosesc splittercam si am rezolutia data la max,30FPs pe CB si MFC(pe astea 2 lucrez),daca nu fac ceva bine si este cineva dragut/a sa imi dea un sfat,astept!:)

pe verysoft splitter nu prea merge bn din cauza splitteru cel putin asa e la mn

eu o folsesc pe OBS si fac straming 4K si nu am abslout niciun problema

si am pc i7 8700K pe care il consider ultimu de la piata
We only have what we Give
corina

Annycka12;21976 wrote: Da, o am eu de cateva luni bune. Pozele ies wow, culoarea si pielea o sa ti se para ireala. Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Pe lumina zilei este incredibil de superba si clara camera, pe timp de seara folosesc doar lumina de sus(bec lumina rece), fara setari speciale(cum aveam la C920), setarile se fac singure in functie de unghiul in care esti in camera si cu ce esti imbracata. Singura chestie care ma incomodeaza e cablul din spate, daca fatzai camera cu mana cateodata se mai pierde semnalul. Pentru asa mi-am luat un tripod si nu mai umblu la ea. Ahh, inca o chestie, zoom-ul la camera asta e mai mult decat clar. Happy shopping!

Multumesc Annycka pt raspuns si feedback!:)
corina

arabu1988;21985 wrote: pe verysoft splitter nu prea merge bn din cauza splitteru cel putin asa e la mn

eu o folsesc pe OBS si fac straming 4K si nu am abslout niciun problema

si am pc i7 8700K pe care il consider ultimu de la piata

Asta e configuratia laptopului meu ASUS
Intel Core I7 3639 QM CPU 2.40 GHz RAM 4GB. Oare duce 4k? Daca nu. poate ar trebui sa ma gandesc sa investesc si intr-un PC.
Scrie răspuns