Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

ralucka;21921 wrote: ok mersi frumos :-*
cu drag :)
ralucka

hai ca au trimis astia de la mfc banii , tre sa ajunga pe paxum ;;)>:D<
Alexabubu

ralucka;21923 wrote: hai ca au trimis astia de la mfc banii , tre sa ajunga pe paxum ;;)>:D

in sfarsit.. Mai dureaza oricum pana intra p paxum..
Alexabubu

ralucka;21923 wrote: hai ca au trimis astia de la mfc banii , tre sa ajunga pe paxum ;;)>:D

ai primit banii p paxum?la mine inca n au intrat
No avatar
Danyzza

Alexabubu;21916 wrote: veterane:))
Eu sincer am stat câțiva ani buni pe MFC cam din 2008..am fost in in top 20 chiar..însă am renunțat din nenumărate motive..
de la membrii veterani si pârliți care vor muri pe MFC lefteriti deja,dar vor conversații everyday..pana la faza cu camscore-ul care deja mi scosese peri albi..tot timpul imi făceam griji ca daca stau mult si nu primesc tok suficienți
scade idioțenia de cs..e inadmisibil..păcat ..eu am facut bani frumosi acolo însă in zilele astea bate vântul..asa ca Chaturbate este preferatul meu ..stai cat vrei fără grija camscore-ului...bani se fac slava domnului răbdare sa fie ..
Alexabubu

Danyzza;21927 wrote: Eu sincer am stat câțiva ani buni pe MFC cam din 2008..am fost in in top 20 chiar..însă am renunțat din nenumărate motive..
de la membrii veterani si pârliți care vor muri pe MFC lefteriti deja,dar vor conversații everyday..pana la faza cu camscore-ul care deja mi scosese peri albi..tot timpul imi făceam griji ca daca stau mult si nu primesc tok suficienți
scade idioțenia de cs..e inadmisibil..păcat ..eu am facut bani frumosi acolo însă in zilele astea bate vântul..asa ca Chaturbate este preferatul meu ..stai cat vrei fără grija camscore-ului...bani se fac slava domnului răbdare sa fie ..
rabdare este..doar ca d data asta mfc ul chiar pare sa nu si mai revina. Merge prost tare..doar freeloaders..
No avatar
Keke

Poate stiti...am incercat imagine HD cu ajutorul OBS-ului,se vedea perfect in schimb disparuse complet optiunea de pvt show(pe mfc).Cu splitter a revenit.mentionez ca folosesc aplicatia..Cum fac sa am HD dar si sa pot avea pvt show-uri?
No avatar
lollipop

Keke;21935 wrote: Poate stiti...am incercat imagine HD cu ajutorul OBS-ului,se vedea perfect in schimb disparuse complet optiunea de pvt show(pe mfc).Cu splitter a revenit.mentionez ca folosesc aplicatia..Cum fac sa am HD dar si sa pot avea pvt show-uri?

Am intrebat si eu zilele trecute pe twitter, se pare ca optiunea de pvt inca nu se este disponibila pe OBS, dar se lucreaza la asta.
Semi-off topic, pe chaturbate se poate face pvt folosind OBS? Mersi :D
No avatar
Silvina2990

Bună oameni faini!
Vreau sa îmi fac cont pe mfc..se merită? ?! Am văzut aici multe comentarii contra?!
Pe ce site merge treaba înafara de Lj si Streamate!!!!
Multumesc frumos !
seară minunată!
No avatar
Erika0001

Alexabubu;21914 wrote: mie imi zici..dupa 8 ani d activitate ma mir ca mai rezist psihic..oricum banez la greu:)))

Wow.. credeam ca eu am o problema.. crezand ca mi s-a cam luat de ei si nu mai sunt asa draguta , deja recunoscandu-i pe cei cu bani si pe freeloaders.. Dar se pare ca MFC-ul a scazut drastic la toata lumea.. Nu stiu ce se intampla cu el, il tin deschis de complezenta.. poate mai cere cineva ceva si mai ridic users pe Chaturbate.. numai nesimtiti ...
Scrie răspuns