Help

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Alina85

christie;21755 wrote: cand ai trimis?ar trebui sa primesti imediat mesaj de confirmare,si in 1 zi sau doua ar trebui sa rezolve cu ban-ul.

De ieri...au trecut 24 de ore fara raspuns, doar raspunsul robotic...dar nu motiv pentru care fost inchis.
Pentru ca mai apare deloc contul..error si atat
No avatar
christie

Alina85;21757 wrote: De ieri...au trecut 24 de ore fara raspuns, doar raspunsul robotic...dar nu motiv pentru care fost inchis.
Pentru ca mai apare deloc contul..error si atat

nu scrie ca banat?Asta e foarte ciudat.eroare stiu ca apare atunci cand contul nu mai exista,a fost sters...mai are cineva acces la contul tau?daca da,ai mare grija sa nu ti-l fi sters.dobitocii de la cb ar trebui sa raspunda,totusi.eu i-am intrebat ieri ceva si azi mi-au trimis raspunsul.sper sa se rezolve.succes!
No avatar
Alina85

christie;21758 wrote: nu scrie ca banat?Asta e foarte ciudat.eroare stiu ca apare atunci cand contul nu mai exista,a fost sters...mai are cineva acces la contul tau?daca da,ai mare grija sa nu ti-l fi sters.dobitocii de la cb ar trebui sa raspunda,totusi.eu i-am intrebat ieri ceva si azi mi-au trimis raspunsul.sper sa se rezolve.succes!

De asta nu inteleg...nu imi raspund la email.
Nu a avut nimeni acces la contul meu, plus ca mai aveam si doi pasi la securitate.
Nu imi raspund la mail, nimic...mereu am.zis ca cel mai f...site, dar nu m-am asteptat la asta.
Acum, aveti idee pe site pot face de acasa,si care sa mearga?
No avatar
christie

Alina85;21762 wrote: De asta nu inteleg...nu imi raspund la email.
Nu a avut nimeni acces la contul meu, plus ca mai aveam si doi pasi la securitate.
Nu imi raspund la mail, nimic...mereu am.zis ca cel mai f...site, dar nu m-am asteptat la asta.
Acum, aveti idee pe site pot face de acasa,si care sa mearga?

La mine mereu a fost baza cb,incearca si tu camsoda,sa zic...myfreecams...bonga...eu cam pe astea am mers.Poate altcineva are alta parere.mai scrie-le celor de la cb oricum,nu poti lasa asa,parerea mea.
No avatar
Alina85

Arilena;21765 wrote: si eu am patit asa.3 zile am stat banata...de ce?din greseala.am trimis emailuri pana i am zapacit ca sa imi spuna ca a fost o greseala...incearca sa vezi ce sa intamplat.

Ideea este ca eu nu sunt banata.Contul meu nu mai este...pur si simplu...aseara scria ca e banat pentru ei cred ca am incalcat regulamentul, si incepand de azi dimineata, contul meu nu mai este...si nu inteleg de ce.
Eu nici macar nu fusesem online...era tarziu si am intrat sa imi transfer tk...si pana mea...nici banii nu ii pot lua.
No avatar
Alina85

christie;21763 wrote: La mine mereu a fost baza cb,incearca si tu camsoda,sa zic...myfreecams...bonga...eu cam pe astea am mers.Poate altcineva are alta parere.mai scrie-le celor de la cb oricum,nu poti lasa asa,parerea mea.

Cam asa e si la mn, cb-ul baza...am si pe bonga si pe iamlive...dar frate, aia acolo se uita ca la masini straine...nu dau nimic...am ajuns sa cred ca problema e la mn
No avatar
christie

Alina85;21767 wrote: Cam asa e si la mn, cb-ul baza...am si pe bonga si pe iamlive...dar frate, aia acolo se uita ca la masini straine...nu dau nimic...am ajuns sa cred ca problema e la mn

Bun.pai afla ca nu ai nimic,atata timp cat stii ca faci tot ce tine de tine sa ii aduni.pur si simplu s-au invatat sa se uite gratis,fmm... :))
No avatar
Alina85

christie;21768 wrote: Bun.pai afla ca nu ai nimic,atata timp cat stii ca faci tot ce tine de tine sa ii aduni.pur si simplu s-au invatat sa se uite gratis,fmm... :))

Sa stii ca da..si cand le aud pe altele"voi nu faceti ce trebuie"..fmm...fmm..fmm..cam asta imi vine sa le zic.
Pfff, sper ca voi primi un raspuns...in viitorul apropiat.
Ms mult de raspunsuri
No avatar
christie

Alina85;21769 wrote: Sa stii ca da..si cand le aud pe altele"voi nu faceti ce trebuie"..fmm...fmm..fmm..cam asta imi vine sa le zic.
Pfff, sper ca voi primi un raspuns...in viitorul apropiat.
Ms mult de raspunsuri
Nu,draga mea,am ajuns sa inteleg,dupa multi ani de videochat ca si norocul isi are partea lui.nu tine mereu de noi,chiar daca stam in cap. :)) Succes in recuperarea contului.nu ii slabi pana nu rezolva.
No avatar
Alina85

christie;21770 wrote: Nu,draga mea,am ajuns sa inteleg,dupa multi ani de videochat ca si norocul isi are partea lui.nu tine mereu de noi,chiar daca stam in cap. :)) Succes in recuperarea contului.nu ii slabi pana nu rezolva.

Asa voi face, o sa revin!
O zi faina!
Scrie răspuns