Paxum - Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
cupcake

Nadia;21728 wrote: Mai este o potentiala explicatie. Daca mai tineti minte, inainte, asa cum zicea si Ann banii apareau pending, pana se adauga acel conversion rate - la mine cel putin, se adauga de fiecare data dimineata in jurul orei 6, atat la tranzactiile facute cu cardul in ziua anterioara cat si la transferul de fonduri prin Paydek. Poate au decis sa adauge direct suma convertita din USD in Eur pe cardul Monese, stiti ce zic?

Cred ca asta e cea mai plauzibila explicatie. O sa fiu mai atenta la faza cu pending dar cred ca aveti dreptate.
No avatar
kaara144

Si eu am primit pe monese in jurul orei 6 dim. Asta inseamna ca nu o sa mai intre banii pe monese in weekend.
La raiffeisen daca ai mastercard in ron iti intrau banii instant pana acum. O sa incerc la urmatorul payout
Ann

Super
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Sara.delicious

Pot sa scot cu cardul monese de la ing euro direct? Sau raiffaisenbank e mult mai ok? Pot retrage euro sau lei help please !!urgent
Ann

Dupa un pomelnic mai lung ca o zi de post Monese va lua legatura cu partenerul de procesarea a transferurilor, si imi va da in curand un raspuns sigur in legatura cu cine este de vina, asa pentru linistea sufletelului meu.O sa las raspunsul aici
Ann

A mai facut cineva transfer Paxum - Monese lately? Intreaba suportul Monese daca mai intarzie, si eu ultimul transfer l am facut alaltaieri care a fost primit tot dimineata si urmatorul maine si nu stiu ce sa ii raspund.Cineva??Poate ma ajuta sa clarificam treaba asta intr un final cumva
No avatar
Nadia

Ann;21856 wrote: A mai facut cineva transfer Paxum - Monese lately? Intreaba suportul Monese daca mai intarzie, si eu ultimul transfer l am facut alaltaieri care a fost primit tot dimineata si urmatorul maine si nu stiu ce sa ii raspund.Cineva??Poate ma ajuta sa clarificam treaba asta intr un final cumva

Ann, spune-mi te rog, transferul ala facut alaltaieri ti-a intrat ieri sau astazi dimineata? Multumesc frumos :)
Ann

Nadia;21861 wrote: Ann, spune-mi te rog, transferul ala facut alaltaieri ti-a intrat ieri sau astazi dimineata? Multumesc frumos :)

Ieri la 06:00 AM.Doua transferuri am reusit sa fac de cand am auzit de problema si amandoua indiferent de ora la care au fost cerute(dimineata sau seara) le am primit la ora 06:00, mai exact 05:45, unul a fost primit cu 20 ore intarziere si unul cu 10.Singura legatura intre ele a fost doar ora la care au ajuns.De ce?
No avatar
Nadia

Ann;21862 wrote: Ieri la 06:00 AM.Doua transferuri am reusit sa fac de cand am auzit de problema si amandoua indiferent de ora la care au fost cerute(dimineata sau seara) le am primit la ora 06:00, mai exact 05:45, unul a fost primit cu 20 ore intarziere si unul cu 10.Singura legatura intre ele a fost doar ora la care au ajuns.De ce?

Habar n-am, nu are nicio logica, mai ales ca ti-au intrat ieri, duminica. Initial am crezut ca are ceva de-a face cu acel conversion rate, dar cursul valutar nu se schimba/aplica in weekend. Multumesc de raspuns - va tin la curent cand o sa fac si eu transfer.
Ann

Nadia;21863 wrote: Habar n-am, nu are nicio logica, mai ales ca ti-au intrat ieri, duminica. Initial am crezut ca are ceva de-a face cu acel conversion rate, dar cursul valutar nu se schimba/aplica in weekend. Multumesc de raspuns - va tin la curent cand o sa fac si eu transfer.

Eu am o plata in pending de acum 4 zile acum am verificat mai bine.Am platit cu cardul dar tranzactia e tot in pending.Acum mi e teama sa mai fac plati cu cardul online
Scrie răspuns