Card paxum blocat in Atm

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Nadia

Alinutza13;21673 wrote: Gata am scapat de stres am ridicat cardul de la o agenție Ing dupa ce i-am stresat zile la rând.

Hey! Ma bucur ca ti-ai recuperat cardul :) ne poti spune, te rog, cum i-ai convins mai exact? Au luat cei de la Paxum legatura cu ei? Ne-ar prinde bine sa stim care e “procedura”, daca ni se intampla si noua...

Merci!
No avatar
Alinutza13

Da cei de la Paxum au trimis email la Ing cum ca sunt poseoarea cardului cu nr....... iar cei de la Ing trebuiau să mă sune sa ridic cardul din agenție dar nu au facut-o am facut drumuri la ei 3 zile pana a ajuns cardul la ei.
Cand a ajuns cardul am facut o cerere si mi l-ai înapoiat.
No avatar
Larisa21

Multumim frumos ca ne ai tinut la curent.

Alinutza13;21677 wrote: Da cei de la Paxum au trimis email la Ing cum ca sunt poseoarea cardului cu nr....... iar cei de la Ing trebuiau să mă sune sa ridic cardul din agenție dar nu au facut-o am facut drumuri la ei 3 zile pana a ajuns cardul la ei.
Cand a ajuns cardul am facut o cerere si mi l-ai înapoiat.
No avatar
Teresa

A introdus cineva pinul gresit de 3 ori la cardul paxum? Se blocheaza automat? Cum se deblocheaza? Automat sau trebuie cei de la paxum sa il deblocheze?? A patit cineva asta?
Scrie răspuns