Paxum - Monese
cupcake;21643 wrote: Ann, sa stii ca sunt foarte helpful doar ca in cazul asta nu prea au ce sa zica ca ei nu vad banii care trebuie sa-ti vina tie. Poti sa suni si sa vorbesti si cu un operator roman. Paypal functioneaza cu Monese, adica eu am atasat cardul Monese in Paypal si totul merge ok.
Btw, cand mi au scris mail ul si mi au spus ca nu sunt compatibile PayPal si Monese atasasem cardul Monese era in pending si mi l au sters.Nu inteleg cum tie iti da voie si mie nu
Btw, cand mi au scris mail ul si mi au spus ca nu sunt compatibile PayPal si Monese atasasem cardul Monese era in pending si mi l au sters.Nu inteleg cum tie iti da voie si mie nu
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Cristina22
Erika0001;21660 wrote: S-a mai schimbat ceva la voi? Vreun mail, ceva? Deja ma calca pe nervi..
Nimic momentan...
Nimic momentan...
Deja o dau in nesimtire astia.. e a 3-a zi cand primim raspunsuri puerile.. si nicio rezolvare. Bine ca si iau comisionul cei de la Chaturbate .. dar banii nu i trimit.. A primit cineva pe Paxum banii? Asta e raspunsul acestora, in conditiile in care eu n-am facut niciun transfer, neavand bani in cont. Ma iau la misto, se pare..
We were able to see you have successfully managed to transfer funds to your card, therefore we will consider the issue resolved.
Best regards.
We were able to see you have successfully managed to transfer funds to your card, therefore we will consider the issue resolved.
Best regards.