Paxum - Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Cristina22;21639 wrote: Apologies for the slow reply. Unfortunately this withdrawal may take up to 2 days.*

Asa sunt obligati sa spuna.Maximul timpului in care se proceseaza dar sunt sigura ca nu s au facut nici un fel de modificari.Uite o sa mai avem ocazia sa vorbim.Nu e pentru prima data cand se intampla, mereu se blocheaza banii pe undeva, luna trecuta am asteptat si eu 26 de ore si cine stie de cand erau oprite transferurile
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
cupcake

Erika0001;21641 wrote: Eu pariez ca joi se vor rezolva problemele.. sper. Acel raspuns ce l-am vazut putin mai jos, cum ca dabea joi se vor face investigatii la Paxum m-a pus pe ganduri... Cum poti investiga joi.. cand problema e actuala? .. Se cunoaste ca e o problema , dar probabil au impresia ca noi suntem gaste si habar n-avem pe ce lume traim.. Vorba cuiva de mai jos.. ti-e frica sa mai si lucrezi ..

Exact, asta e strategia. Catigarea timpului pana se rezolva probleme care de fapt nu erau niciodata probleme, nu? :)) E greu :))
No avatar
Cristina22

Ann;21644 wrote: Asa sunt obligati sa spuna.Maximul timpului in care se proceseaza dar sunt sigura ca nu s au facut nici un fel de modificari.Uite o sa mai avem ocazia sa vorbim.Nu e pentru prima data cand se intampla, mereu se blocheaza banii pe undeva, luna trecuta am asteptat si eu 26 de ore si cine stie de cand erau oprite transferurile

Deci s-a mai intamplat asta recent? Eu una nu am mai avut probleme pana acum cu el .. il folosesc de cand cu firstchoice.
Ann

cupcake;21643 wrote: Ann, sa stii ca sunt foarte helpful doar ca in cazul asta nu prea au ce sa zica ca ei nu vad banii care trebuie sa-ti vina tie. Poti sa suni si sa vorbesti si cu un operator roman. Paypal functioneaza cu Monese, adica eu am atasat cardul Monese in Paypal si totul merge ok.

Le trimisesem print screen cu transferul, asta m a deranjat, si la telefon si pe chat niciodata nu au putut sa mi dea detalii exacte din cauza faptului ca “cica” cu persoanele care se ocupa cu procesarea platilor se poate discuta doar prin mail.Nu mi vine sa cred, imi pare rau ca nu iti pot trimite print unde PayPal spune clar cu cardurile bancilor virtuale cum le au numit ei Monese respectiv Revolut nu poti face withdraw.Incredibil ce mi spui,si cata nevoie am avut
Ann

Cristina22;21646 wrote: Deci s-a mai intamplat asta recent? Eu una nu am mai avut probleme pana acum cu el .. il folosesc de cand cu firstchoice.

Deci am rupt forumul asta in 2 azi :))) Nu Monese, PAXUM, Paxum face asta macar o data pe luna sub diverse forme, culmea eu asa prind mereu.Ori fac multe transferuri sa ii ingras frumos ori sunt foarte ghinionista
No avatar
Keke

Ann;21647 wrote: Le trimisesem print screen cu transferul, asta m a deranjat, si la telefon si pe chat niciodata nu au putut sa mi dea detalii exacte din cauza faptului ca “cica” cu persoanele care se ocupa cu procesarea platilor se poate discuta doar prin mail.Nu mi vine sa cred, imi pare rau ca nu iti pot trimite print unde PayPal spune clar cu cardurile bancilor virtuale cum le au numit ei Monese respectiv Revolut nu poti face withdraw.Incredibil ce mi spui,si cata nevoie am avut

Daca face cineva transfer maine catre monese ,sper sa aveti bunavointa sa ne spuneti daca s-a facut instant..scuze ca intervin..PayPal se poate folosi ca forma de plata?daca da,pe ce site-uri?stiu ca nu are legatura cu subiectul dar acum am gasit ocazia sa intreb..
No avatar
Nadia

Spuneti-mi, va rog, ca macar cardul Paxum merge OK acum, ca si asta avea probleme acum 3 saptamani. Stiu, probabil multi nu-l aveti si de asta folositi external card, da’ asa stau cu grija...

Intr-o alta ordine de idei, daca lucrati pe LJ, faceti-va cont la Skrill. Lj lucreaza cu ei cam de o luna mai nou, sunt foarte profesionisti, au nr de telefon, sunt pe piata din 2001, aplicatiile sunt foarte user friendly. Astept sa-mi vina cardul de la ei sa ma scap de tot de Paxum.
No avatar
Erika0001

Eu mai aveam dimineata bani pe el, am putut retrage. Cu mai multe nu stiu pt ca inca nu mi am primit banii.. nu stiu daca pot face transfer din cont pe card..
Ann

Keke;21649 wrote: Daca face cineva transfer maine catre monese ,sper sa aveti bunavointa sa ne spuneti daca s-a facut instant..scuze ca intervin..PayPal se poate folosi ca forma de plata?daca da,pe ce site-uri?stiu ca nu are legatura cu subiectul dar acum am gasit ocazia sa intreb..

Eu am dorit sa il folosesc doar pe post de “cadou”deci nu chiar nu stiu ce sa ti raspund.Doar o singura data am primit o suma mai mare pe care am trimis o inapoi ca nu am stiut ca se poate face withdraw.Radem, glumim dar eu cred ca Octav e pe bicicleta cu geanta cu bani, da la pedale de asta dureaza 2 zile.Si 2 zile dar macar sa ajunga
No avatar
Nadia

Arilena;21653 wrote: Am facut eu transfer din contul paxum in cardul paxum.totul in regula deocamdata.astept un daily de la cbt si ma duc la bancomat.dar cred ca totul e in regula cu paxumul...problema pare sa fie de la Monese dupa parerea mea

Multumesc frumos de raspuns, Arilena. Intrebasem pentru ca acum vreo 3 saptamani, n-am putut sa scot deloc de pe card, imi aparea “tranzactia nu a putut fi efectuata” la 3 ATM-uri diferite. Nu am depasit limita de retragere, nici numarul de retrageri, nici suma, nimic. De aia intrebasem... sa speram ca revine totul la normal.

O seara linistita sa aveti, dragelor >:D<
Scrie răspuns