Paxum - Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cristina22

cupcake;21633 wrote: Repet, daca banii erau trimisi ei erau instant in contul Monese. Nu sunt rataciti pe drum, banii sunt la Paxum doar ca evident ca nu vor sa spuna ca au o problema. Ca de obicei. Obositor si enervant. Ar putea sa dea un tweet ceva, sa stim si noi ca intelegem ca se intampla dar macar sa stim decat sa ne prefacem ca totul e perfect. Pana si aia de la Cosmo au dat un tweet cand a fost chestia cu secondary balance si cand s-a rezolvat.

Mi-a raspuns monese dupa printscreen-uri si aventuri ai spus ca transactia o sa dureze 2 zile... eu din asta inteleg ca sunt modificari la ei nu Paxum. Acum Dumnezeu stie
No avatar
Cristina22

Cristina22;21634 wrote: Mi-a raspuns monese dupa printscreen-uri si aventuri ai spus ca transactia o sa dureze 2 zile... eu din asta inteleg ca sunt modificari la ei nu Paxum. Acum Dumnezeu stie

Scuzati.. autocorrectul...
No avatar
Nadia

cupcake;21633 wrote: Repet, daca banii erau trimisi ei erau instant in contul Monese. Nu sunt rataciti pe drum, banii sunt la Paxum doar ca evident ca nu vor sa spuna ca au o problema. Ca de obicei. Obositor si enervant. Ar putea sa dea un tweet ceva, sa stim si noi ca intelegem ca se intampla dar macar sa stim decat sa ne prefacem ca totul e perfect. Pana si aia de la Cosmo au dat un tweet cand a fost chestia cu secondary balance si cand s-a rezolvat.

Si eu cred acelasi lucru. Eu mi-am dat seama ca mint atunci cand a fost aceeasi eroare si la cardul Paxum, si la external card (Ann stie despre ce vorbesc), si au folosit aceeasi scuza, cum ca e vina celorlalti. Eroarea era identica, doar ca pentru cardul Paxum explicatia era ca banca emitenta are o problema, si la external card ca procesatorul de plati e de vina. Niciodata ei, evident.
No avatar
Cristina22

Nadia;21636 wrote: Si eu cred acelasi lucru. Eu mi-am dat seama ca mint atunci cand a fost aceeasi eroare si la cardul Paxum, si la external card (Ann stie despre ce vorbesc), si au folosit aceeasi scuza, cum ca e vina celorlalti. Eroarea era identica, doar ca pentru cardul Paxum explicatia era ca banca emitenta are o problema, si la external card ca procesatorul de plati e de vina. Niciodata ei, evident.

Si cat timp a durat pana cand s-a rezolvat?
Ann

Cristina22;21634 wrote: Mi-a raspuns monese dupa printscreen-uri si aventuri ai spus ca transactia o sa dureze 2 zile... eu din asta inteleg ca sunt modificari la ei nu Paxum. Acum Dumnezeu stie

Au spus ca in 2 zile o sa ai banii in cont sau ca trebuie sa lasi tranzactia sa aiba loc si in maxim 2 zile trebuie sa apara? Poti sa dai un copy paste daca nu e prea mare deranjul? Ca a 2 a varianta am patit o eu si am pierdut 300 din contul Revolut in Monese.Au zis sa am rabdare 2 zile dupa un print screen si s au trezit apoi dupa 2 zile ca ei nu primesc transferuri swift si ca banii au fost trimisi inapoi.Nu i am vazut nici pana azi...Revolut este vinovat dar ce voiam eu sa subliniez este ca in general asta este raspunsul pe care il dau.Oricum nu vreau sa jignesc, sunt PRO Monese dar dau foarte multe raspunsuri gresite.Cum ca se poate face transfer WIRE, ca functioneaza PayPal cu Monese, ceea ce PayPal a specificat clar ca nu exista.Ori nu stiu, ori nu sunt atenti.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Cristina22

Ann;21638 wrote: Au spus ca in 2 zile o sa ai banii in cont sau ca trebuie sa lasi tranzactia sa aiba loc si in maxim 2 zile trebuie sa apara? Poti sa dai un copy paste daca nu e prea mare deranjul? Ca a 2 a varianta am patit o eu si am pierdut 300 din contul Revolut in Monese.Au zis sa am rabdare 2 zile dupa un print screen si s au trezit apoi dupa 2 zile ca ei nu primesc transferuri swift si ca banii au fost trimisi inapoi.Nu i am vazut nici pana azi...Revolut este vinovat dar ce voiam eu sa subliniez este ca in general asta este raspunsul pe care il dau.Oricum nu vreau sa jignesc, sunt PRO Monese dar dau foarte multe raspunsuri gresite.Cum ca se poate face transfer WIRE, ca functioneaza PayPal cu Monese, ceea ce PayPal a specificat clar ca nu exista.Ori nu stiu, ori nu sunt atenti.

Apologies for the slow reply. Unfortunately this withdrawal may take up to 2 days.*
No avatar
cupcake

Crede-ma ca nu sunt modificari la Monese. Dar asa cum zice Nadia, nu e niciodata vina lor. Noi stim cand se intampla ceva si se rezolva ceva numai ca vorbim intre noi si trebuie sa tragem concluzii ca altfel...
No avatar
Erika0001

Eu pariez ca joi se vor rezolva problemele.. sper. Acel raspuns ce l-am vazut putin mai jos, cum ca dabea joi se vor face investigatii la Paxum m-a pus pe ganduri... Cum poti investiga joi.. cand problema e actuala? .. Se cunoaste ca e o problema , dar probabil au impresia ca noi suntem gaste si habar n-avem pe ce lume traim.. Vorba cuiva de mai jos.. ti-e frica sa mai si lucrezi ..
No avatar
Cristina22

cupcake;21640 wrote: Crede-ma ca nu sunt modificari la Monese. Dar asa cum zice Nadia, nu e niciodata vina lor. Noi stim cand se intampla ceva si se rezolva ceva numai ca vorbim intre noi si trebuie sa tragem concluzii ca altfel...

Tie parca totusi ti-au intrat banii astazi nu?
No avatar
cupcake

Ann;21638 wrote: Au spus ca in 2 zile o sa ai banii in cont sau ca trebuie sa lasi tranzactia sa aiba loc si in maxim 2 zile trebuie sa apara? Poti sa dai un copy paste daca nu e prea mare deranjul? Ca a 2 a varianta am patit o eu si am pierdut 300 din contul Revolut in Monese.Au zis sa am rabdare 2 zile dupa un print screen si s au trezit apoi dupa 2 zile ca ei nu primesc transferuri swift si ca banii au fost trimisi inapoi.Nu i am vazut nici pana azi...Revolut este vinovat dar ce voiam eu sa subliniez este ca in general asta este raspunsul pe care il dau.Oricum nu vreau sa jignesc, sunt PRO Monese dar dau foarte multe raspunsuri gresite.Cum ca se poate face transfer WIRE, ca functioneaza PayPal cu Monese, ceea ce PayPal a specificat clar ca nu exista.Ori nu stiu, ori nu sunt atenti.

Ann, sa stii ca sunt foarte helpful doar ca in cazul asta nu prea au ce sa zica ca ei nu vad banii care trebuie sa-ti vina tie. Poti sa suni si sa vorbesti si cu un operator roman. Paypal functioneaza cu Monese, adica eu am atasat cardul Monese in Paypal si totul merge ok.
Scrie răspuns