Paxum - Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Cristina22;21611 wrote: Sigur..sper doar sa intre

Cristina de ce nu incerci sa vorbesti cu suportul Monese poate iti dau un raspuns din care sa intelegem si noi ce se intampla? Sunt foarte friendly, eu as vrea sa fac asta dar nu o sa ma ia in seama daca nu spun ca ma aflu eu in acea situatie..Ca de obicei “Octav” se scoate si eu sunt debusolata total.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Cristina22

Ann;21616 wrote: Cristina de ce nu incerci sa vorbesti cu suportul Monese poate iti dau un raspuns din care sa intelegem si noi ce se intampla? Sunt foarte friendly, eu as vrea sa fac asta dar nu o sa ma ia in seama daca nu spun ca ma aflu eu in acea situatie..Ca de obicei “Octav” se scoate si eu sunt debusolata total.

Am incercat si asta dar nu raspund.. cel putin pana acum nimic
arabu1988

Cristina22;21617 wrote: Am incercat si asta dar nu raspund.. cel putin pana acum nimic
nu fac grija ca monese sunt foarte serious am lucrat cu monese inainte sa primesc cardu de la paxum am fost multumit
poti sa suni la monese pe telefon

+40 31 630 8285
We only have what we Give
No avatar
Erika0001

Arilena;21605 wrote: Cred ca e de la chaturbate.si eu am dat daily duminica seara si inca nu au intrat.banii apar inca in pending pe chaturbate.cred ca in seara asta vor intra,la tine au intrat?

Si eu am dat duminica si ieri si la fel . acum nu imi mai apar in asteptare. Se pare ca chaturbate i-ar fi procesat , insa nu am primit mail ca i-ar fi trimis si nici de la paxum ca i-as fi primit.. Asteptam ca n-avem ce sa facem. Cu cine sa ne certam..
No avatar
cupcake

Cristina22;21615 wrote: Am primit raspuns de la Octav care spune ca nu sunt probleme la ei dar ca e normal ca uneori sa ajunga banii repede si alteori mai tarziu..

Ei nu sunt probleme, atatea luni pana acum au intrat in secunda 2 si acum intra mai repede sau mai tarziu. Hai sa fim seriosi. Nu e de la Monese si Monese nici nu are ce raspuns sa-ti dea ca ei nu vad banii. Cand Paxum iti trimite banii, intra instant, din UK in UK, nu s-a schimbat nimic in politica Monese. Problema e la ei si problema e ca nu vor sa recunoasca ca sa nu ne alarmam noi. Ar trebui sa comunice altfel dar ma rog. Sper sa-ti intre si tie in curand!
No avatar
Cristina22

Erika0001;21619 wrote: Si eu am dat duminica si ieri si la fel . acum nu imi mai apar in asteptare. Se pare ca chaturbate i-ar fi procesat , insa nu am primit mail ca i-ar fi trimis si nici de la paxum ca i-as fi primit.. Asteptam ca n-avem ce sa facem. Cu cine sa ne certam..

In Paxum iti vor intra...undeva mai dupamasa. Am primit eu in dimineata asta plata in Paxum.deci acolo nu sunt probleme..problemele sunt cand ii transferi in card extern.
No avatar
Cristina22

Bun .. deci Paxum imi spune asta :

The processor confirmed that the transfer was successfully completed and that the funds should be on your card, unless your bank has a waiting period for crediting such transfers.

If you're still unable to find the transfer please provide the card statement for this month so that we can ask the processor to further investigate.

Best Regards.

Iar monese are nevoie de copia transferului ca sa imi spuna mai multe. Iar mailul de confirmare de la Paxum nu are suficiente date.
So... vreun sfat? Ca eu una nu mai stiu ce sa cred... mai primesc banii nu ii mai primesc...
Ann

Cristina22;21623 wrote: Bun .. deci Paxum imi spune asta :

The processor confirmed that the transfer was successfully completed and that the funds should be on your card, unless your bank has a waiting period for crediting such transfers.

If you're still unable to find the transfer please provide the card statement for this month so that we can ask the processor to further investigate.

Best Regards.

Iar monese are nevoie de copia transferului ca sa imi spuna mai multe. Iar mailul de confirmare de la Paxum nu are suficiente date.
So... vreun sfat? Ca eu una nu mai stiu ce sa cred... mai primesc banii nu ii mai primesc...

Tinand cont de faptul ca, cu totii cei care folosesc external card au probleme cu intarzierea inca eu sunt convinsa ca ii vei primi in maxim 2 zile.Cred ca persoana care se da Octav sau cine dracu este stie mai multe si de aceea i a dat termen lui Scarface pana joi.Nu m as supara daca si ar cere scuze, si sa recunoasca ca este de vina lor din nou, dar din nou atatea minciuni intr o companie nu exista.Atata nesiguranta mi a creat si am ajuns sa ma gandesc mereu ok bani fac, dar oare o sa i primesc? Si uite asa daily payout se transforma in weekly payout :)) Putem sa incepem pariurile? Nu cred ca o sa mai tina mai mult de un an
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Cristina22

Ann;21625 wrote: Tinand cont de faptul ca, cu totii cei care folosesc external card au probleme cu intarzierea inca eu sunt convinsa ca ii vei primi in maxim 2 zile.Cred ca persoana care se da Octav sau cine dracu este stie mai multe si de aceea i a dat termen lui Scarface pana joi.Nu m as supara daca si ar cere scuze, si sa recunoasca ca este de vina lor din nou, dar din nou atatea minciuni intr o companie nu exista.Atata nesiguranta mi a creat si am ajuns sa ma gandesc mereu ok bani fac, dar oare o sa i primesc? Si uite asa daily payout se transforma in weekly payout :)) Putem sa incepem pariurile? Nu cred ca o sa mai tina mai mult de un an

La partea cu gânditul ca ok fac bani dar de primit nu se stie te sustin total!! Ma amuza ca ei au impresia ca procedand asa pot fi considerati " reliable" . Cum sa nu...
No avatar
cupcake

Repet, daca banii erau trimisi ei erau instant in contul Monese. Nu sunt rataciti pe drum, banii sunt la Paxum doar ca evident ca nu vor sa spuna ca au o problema. Ca de obicei. Obositor si enervant. Ar putea sa dea un tweet ceva, sa stim si noi ca intelegem ca se intampla dar macar sa stim decat sa ne prefacem ca totul e perfect. Pana si aia de la Cosmo au dat un tweet cand a fost chestia cu secondary balance si cand s-a rezolvat.
Scrie răspuns