Paxum - Monese
Scarface0293;21578 wrote: Da si eu am dat azi transfer de p contul de paxum p external credit card d la raiffeisen bani intrati d p adultwork si nu am banii nici la ora asta si timp de 7 luni mi au intrat banii indtant
Gata , incep si astia sa faca figuri?
Gata , incep si astia sa faca figuri?
Scarface0293;21581 wrote: L am intrebat p Octav d la paxum si a spus k dak nu primesc banii pana joi atunci va face investigatii..
Si eu l-am intrebat si a zis ca vor intra curand. Da, e super enervant ca e clar ca la ei e problema si mi-ar placea un raspuns mai concret. Asteptam, ce sa facem.
Si eu l-am intrebat si a zis ca vor intra curand. Da, e super enervant ca e clar ca la ei e problema si mi-ar placea un raspuns mai concret. Asteptam, ce sa facem.
Scarface0293;21588 wrote: Ori este o prb d la paxum or este cv prb cu bancile de la noi.. la stirile pro tv a fost anuntat d niste prb la ing unde dublasera banii la clienti in conturi, nu mai puteai intra in contul d banking si etc
Daca vezi ca mai sunt si alte persoane in situatia ta si nimeni nu are cont la ING ce presupunere e asta?Ce treaba are ING cu Monese?Ba frate cand va vad asa...
Daca vezi ca mai sunt si alte persoane in situatia ta si nimeni nu are cont la ING ce presupunere e asta?Ce treaba are ING cu Monese?Ba frate cand va vad asa...
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele