CARD COSMO SI CHATURBATE. AM NEVOIE DE AJUTOR !!??!!??!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
mayalove01

Buna. vreau sa va spun ca m-am apucat de 2 saptamani sa fac video chat de acasa , m-am inregistrat pe chaturbate, apoi mi-am prins urechiile cum se aplica pentru card cosmo, astazi cardul de la cosmopayement mi-a ajuns acasa, am incercat sa'l activez apoi sa aflu pin-ul pe care nu l-am aflat inca care este, cardul mi-a venit . cardul a venit cu -12.95 $ . cum trebuie sa fac sa'l activez ? cum aflu pin-ul ? si cum inregistrez cardul pe site ? va rog sa ma ajutati chiar nu imi dau seama cum trebuie sa procedez.am si o situatie mult mai neplacuta cu banii. ma puteti ajuta si pe site ,si pentru cei care au mai multa rabdare sa imi explice le voi lasa skype'ul meu . va multumesc si o zi buna tuturor:((:((:((
arabu1988

mayalove01;19980 wrote: Buna. vreau sa va spun ca m-am apucat de 2 saptamani sa fac video chat de acasa , m-am inregistrat pe chaturbate, apoi mi-am prins urechiile cum se aplica pentru card cosmo, astazi cardul de la cosmopayement mi-a ajuns acasa, am incercat sa'l activez apoi sa aflu pin-ul pe care nu l-am aflat inca care este, cardul mi-a venit . cardul a venit cu -12.95 $ . cum trebuie sa fac sa'l activez ? cum aflu pin-ul ? si cum inregistrez cardul pe site ? va rog sa ma ajutati chiar nu imi dau seama cum trebuie sa procedez.am si o situatie mult mai neplacuta cu banii. ma puteti ajuta si pe site ,si pentru cei care au mai multa rabdare sa imi explice le voi lasa skype'ul meu . va multumesc si o zi buna tuturor:((:((:((

buna
cosmo inca nu e pus la punct 100% asa ca nu iti il recomand mai bine cu PAXUM si pana primest cardu paxum poti sa fac transfer catre contu tau bancar din romania sa poti sa fac cont pe MONESE si sa primest banii pe cardu de la monese daca ai nevoie de alt ajutor asta e skypeu meu si te ajut cu plecere

arabu88@outlook.com

o seara placute
We only have what we Give
No avatar
mayalove01

multumesc te-am adaugat pe skype , problema este ca nu mau aceptat pe paxum .eu locuiesc in anglia si adressa de pe pasaport este in romania , aici nu am nimic prea concret sa le arat ca locuiesc la adresa curenta.cei de la cosmos m-au aceptat
No avatar
Rimela

mayalove01;19983 wrote: multumesc te-am adaugat pe skype , problema este ca nu mau aceptat pe paxum .eu locuiesc in anglia si adressa de pe pasaport este in romania , aici nu am nimic prea concret sa le arat ca locuiesc la adresa curenta.cei de la cosmos m-au aceptat

Pasaportul un contine adresa. Poti cere un extras de cont de la banca ta ( din Anglia) si asa dovedesti adresa curenta.asta daca locuiesti legal in Anglia…...daca esti ''la negru''.....atunci e mai greu
Si eu locuiesc in afara Romaniei, am prezentat pasaportul care nu contine adresa , plus extras de cont de la banca mea de aici si mi-a fost acceptat fara probleme contul de Paxum
No avatar
Andrew

Buna !! As vrea sa incerc ca fac videochat de acasa.
nu cunosc pe nimeni sa faca,am citit multe chestii dar nu am nimic clar.
puteti sa ma indeumati un pic?? Cum sa incep?ce site uti??
multumesc mult !!!
Scrie răspuns