S-a intamplat sa aiba cineva probleme in momentul transferului intre contul cuent si card? eu incerc sa scot banii si imi da eroare la transfer "Errors :
Error 404
Funds were not transferred. Please try again later"
Paxum Card
-
Guest
totul e foarte usor. dai Activate indroduci datele de pe card, creezi pin ul si totul e gata.
In caz ca nu te descurci adauga-ma pe WhatsApp 0747 74 59 33 si le rezolvam.
intru cu teamviewer si le facem impreuna pas cu pas.
In caz ca nu te descurci adauga-ma pe WhatsApp 0747 74 59 33 si le rezolvam.
intru cu teamviewer si le facem impreuna pas cu pas.
card pierdut
arabu1988;11714 wrote: a aparut pe paxum posibilitatea de a da comanda de card acum
Si Shipping Method: este doar STANDARD
Cost de livrare este: 44.95$
trebuie sa ai suma asta in cont ca sa fac comanda pentru card sau poti sa fac comanda si merg in minus -
succes la toate lume
:x
buna! ieri mi-am pierdut cardul paxum. deeh o prostie. in fine. am cerutpe site sa mi-l blocheze. mi au raspuns ca l-au blocat, si ca daca vreau sa fie inlocuit ma taxeaza 14,98 $. am zis ok. azi dimineata cand m-am uita in cont, scria -42 dollari. ma taxeaza inca odata pt livrare atat? si atunci de ce mi au mai spus ca este 14,98? multumesc si astept unraspuns in caz ca stiti.
arabu1988;11714 wrote: a aparut pe paxum posibilitatea de a da comanda de card acum
Si Shipping Method: este doar STANDARD
Cost de livrare este: 44.95$
trebuie sa ai suma asta in cont ca sa fac comanda pentru card sau poti sa fac comanda si merg in minus -
succes la toate lume
:x
buna! ieri mi-am pierdut cardul paxum. deeh o prostie. in fine. am cerutpe site sa mi-l blocheze. mi au raspuns ca l-au blocat, si ca daca vreau sa fie inlocuit ma taxeaza 14,98 $. am zis ok. azi dimineata cand m-am uita in cont, scria -42 dollari. ma taxeaza inca odata pt livrare atat? si atunci de ce mi au mai spus ca este 14,98? multumesc si astept unraspuns in caz ca stiti.
ladyl;21268 wrote: buna! ieri mi-am pierdut cardul paxum. deeh o prostie. in fine. am cerutpe site sa mi-l blocheze. mi au raspuns ca l-au blocat, si ca daca vreau sa fie inlocuit ma taxeaza 14,98 $. am zis ok. azi dimineata cand m-am uita in cont, scria -42 dollari. ma taxeaza inca odata pt livrare atat? si atunci de ce mi au mai spus ca este 14,98? multumesc si astept unraspuns in caz ca stiti.
Nu am idee.Daca o sa cauti pe Paxum account fees o sa observi Replacement Card-$44.95
Nu am idee.Daca o sa cauti pe Paxum account fees o sa observi Replacement Card-$44.95
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
kittykat;21270 wrote: Buna!
Care este cea mai ieftina metoda de a transfera banii pe un card de lei in Ro?
Si cum se transfera banii din contul Paxum pe cardul Paxum ?
Am aplicat azi pt card si incerc sa ma familiarizez cu ce am de facut pana ajunge.
Multumesc mult
Withdraw Funds by EFT Transfer (5$) Dureaza de la 2-10 zile lucratoare
Care este cea mai ieftina metoda de a transfera banii pe un card de lei in Ro?
Si cum se transfera banii din contul Paxum pe cardul Paxum ?
Am aplicat azi pt card si incerc sa ma familiarizez cu ce am de facut pana ajunge.
Multumesc mult
Withdraw Funds by EFT Transfer (5$) Dureaza de la 2-10 zile lucratoare
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Buna, sunt model de aproape de 2 ani dar lucrez cu un studio. Intentionez sa intrerup colaborarea pentru a lucra pe cont propriu. Am inteles ca s-a intrerupt colaborarea cu banca FirstChoicePay si acum se folosesc carduri Paxum. Stiu foarte putin despre acest card . M-am interesat totusi pe internet dar nu inteleg cine stie ce.. Nu am lucrat niciodata de acasa ca sa pot avea card personal si de aceea sunt nedumerita... De exemplu nu stiu metoda de plata, si alte lucruri...Daca doreste cineva sa ma ajute cu o informatie i-as multumi din suflet.
Mitzu;21389 wrote: Buna, sunt model de aproape de 2 ani dar lucrez cu un studio. Intentionez sa intrerup colaborarea pentru a lucra pe cont propriu. Am inteles ca s-a intrerupt colaborarea cu banca FirstChoicePay si acum se folosesc carduri Paxum. Stiu foarte putin despre acest card . M-am interesat totusi pe internet dar nu inteleg cine stie ce.. Nu am lucrat niciodata de acasa ca sa pot avea card personal si de aceea sunt nedumerita... De exemplu nu stiu metoda de plata, si alte lucruri...Daca doreste cineva sa ma ajute cu o informatie i-as multumi din suflet.
Intri pe site-ul lor si iti faci cont. Dupa ce iti verifica ei documentele si ai contul aprobat poti aplica si pt cardul Paxum, acesta costa 45 usd pe an si iti ajunge cam in 6 saptamani de cand aplici pt el.
Intre timp poti primi banii direct in contul Paxum de unde poti sa ii transferi intr-un cont de lei pe un card din RO.
Daca rasfoiesti un pic forumul o sa gasesti cam toate detaliile necesare.
Mai poti aplica pt CosmoPay, in cazul in care site-ul pe care lucrezi accepta aceasta metoda de plata. La Cosmo cardul fizic iti ajunge mult mai repede.
Succes!
Intri pe site-ul lor si iti faci cont. Dupa ce iti verifica ei documentele si ai contul aprobat poti aplica si pt cardul Paxum, acesta costa 45 usd pe an si iti ajunge cam in 6 saptamani de cand aplici pt el.
Intre timp poti primi banii direct in contul Paxum de unde poti sa ii transferi intr-un cont de lei pe un card din RO.
Daca rasfoiesti un pic forumul o sa gasesti cam toate detaliile necesare.
Mai poti aplica pt CosmoPay, in cazul in care site-ul pe care lucrezi accepta aceasta metoda de plata. La Cosmo cardul fizic iti ajunge mult mai repede.
Succes!