Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent
-
MichaelBem
Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent
daca as fi in tara nu ar fi o problema...dar nu sint.iar aici nu prea gasesti cine sa iti arate asa ca depind de mine sau de voi.spuneti-mi va rog unde sa caut pe internet aceste forme/tipuri de noduri?
daca as fi in tara nu ar fi o problema...dar nu sint.iar aici nu prea gasesti cine sa iti arate asa ca depind de mine sau de voi.spuneti-mi va rog unde sa caut pe internet aceste forme/tipuri de noduri?
''- ocazional vei fi nevoita sa arati contractele incehiate de tine si site-uri la banca pentru justificarea provenientei banilor''
really? cam toate siturile lucreaza cu paxum , epayment , cosmo care nu au nici o legatura cu un cont al tau bancar ... dc ar trb sa dau explicatii bancilor ?
really? cam toate siturile lucreaza cu paxum , epayment , cosmo care nu au nici o legatura cu un cont al tau bancar ... dc ar trb sa dau explicatii bancilor ?
Hey:) Eu lucrez de aproximativ un an in domeniu si am ales sa lucrez din studio inca de la inceput. Terminasem liceul si trebuia sa ma inscriu la o facultate, dar aveam si nevoie de bani. Am avut de ales intre a face facultatea la Iasi sau la Bucuresti, dar inainte de a ma decide am cautat pe Google studiouri de videochat atat in Iasi cat si in Bucuresti. Am ales Iasiul, pentru ca aici am gasit studioul care m-a atras cel mai mult, Lucky Studio. Am sa va spun cateva motive care m-au facut pe mine sa il aleg: totul este legal, cu forme legale de colaborare, imi ofera multe beneficii pe care nu le-am gasit la alte studiouri cum ar fi transport si make-up gratuit, bonusuri saptamanale, training non-stop si programul flexibil. Se lucreaza in trei ture: dimineata, dupa-amiaza si seara, iar eu sunt libera sa o aleg pe cea care imi convine cel mai mult. Totul este asa cum am vazut si pe site, toate persoanele care lucreaza aici sunt femei, totul este real, am ajuns sa castig sumele la care am visat mereu si stiu ca pot si mai mult!
Buna:) Imi pare rau sa te contrazic, dar eu sunt unul dintre modelele care lucreaza din studio si care aici la studio Heylux este tratata cat se poate de bine ca om, ca femeie. De cand sunt model aici am invatat cat de mult valorez eu ca om, m-am cunoscut si am aflat mai multe despre mine si m-am dezvoltat. Am reusit asta cu sprijinul si ajutorul personalului de aici si mai ales al trainerilor, care ma sustin si sunt mereu langa mine pentru a ma sprijini. Sunt de parere ca daca as fi ales sa lucrez de acasa nu as fi evoluat deloc, nu as fi ajuns sa castig sumele pe care le castig acum in studio si nu as fi ajuns sa ma descopar atat de bine pe mine ca femeie. Sunt acum o femeie independenta si le multumesc celor de aici, de la Heylux, pentru faptul ca au contribuit la formarea mea ca femeie. 
Am lucrat timp de un an ca model la Lucky si pot spune ca m-a ajutat; adica fara acea experienta nu cred ca m-as fi descurcat.
Nu am fost obligata sa fac nimic, iar ca si plusuri ar mai fi, ca atunci cand intr-un privat se cere ceva ( tigari, pantofi de nu stiu care, rochita cu dantela.. etc) poti apela la moderatoare si una din 30 de fete sigur are, iar de obicei sunt bucuroase sa ajute. Iar lista poate continua.
Nu am fost obligata sa fac nimic, iar ca si plusuri ar mai fi, ca atunci cand intr-un privat se cere ceva ( tigari, pantofi de nu stiu care, rochita cu dantela.. etc) poti apela la moderatoare si una din 30 de fete sigur are, iar de obicei sunt bucuroase sa ajute. Iar lista poate continua.
-
CrisBestGirl
Si eu vreau sa ma apuc de videochat de ceva vreme si tot fac research ca sa vad cum e mai bine. Din ce am auzit si citit, mi se pare ca, din multe puncte de vedere, e mai avantajos intr-un studio. Cred. Adica, as avea parte de indrumare si parca e mult mai comod sa te invete altcineva ce sa faci si cum sa faci. Zic si eu. Oricum vad ca parerile vor fi mereu impartite pe subiect.
CrisBestGirl;21360 wrote: Si eu vreau sa ma apuc de videochat de ceva vreme si tot fac research ca sa vad cum e mai bine. Din ce am auzit si citit, mi se pare ca, din multe puncte de vedere, e mai avantajos intr-un studio. Cred. Adica, as avea parte de indrumare si parca e mult mai comod sa te invete altcineva ce sa faci si cum sa faci. Zic si eu. Oricum vad ca parerile vor fi mereu impartite pe subiect.
Binenteles ca e mai motivant si mai bine pentru un incepator sa lucreze intr un studio pe o perioada de cateva luni pana prinde experienta si afla toate dedesubturile si cu ce se mananca.
Binenteles ca e mai motivant si mai bine pentru un incepator sa lucreze intr un studio pe o perioada de cateva luni pana prinde experienta si afla toate dedesubturile si cu ce se mananca.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele