Ann;20979 wrote: Nu ca fetita ca nu ne tragem de sireturi.Nu am stat sa ma tiganesc cu ei cum nu o sa ma tiganesc nici cu tine aici dar tu frizezi ridicolul
Din tot ce am spus ai vazut doar ce te a interesat. Ai probleme.
Lovense - bluetooth defect - se deconecteaza
Sara.delicious;20975 wrote: Mi am achizitionat lovelush am instalat programul acela unde se conecteaza la pc.
Si am intrat pe cb normal cu obs.
Mai trebuie sa instalez alt program ca asa am vazut ?
Ma poate ajuta cineva?
Conteaza foarte mult si daca ai Iphone sau alta marca de tel. Eu am Samsung si nu am reusit sa conectez nicicum Lovense-ul la telefon. Imi dadea tot timpul eroare cum ca il gaseste dar nu se conecteaza, Am sunat la firma si au spus ca ele sunt facute special pt Iphone. Am comandat si bluetooth-ul ca sa conectez jucaria la Laptop direct dar nu merge. Eu il folosesc asa fara sa il conectez. N-au astia nici o treaba. Spor la bani!
Si am intrat pe cb normal cu obs.
Mai trebuie sa instalez alt program ca asa am vazut ?
Ma poate ajuta cineva?
Conteaza foarte mult si daca ai Iphone sau alta marca de tel. Eu am Samsung si nu am reusit sa conectez nicicum Lovense-ul la telefon. Imi dadea tot timpul eroare cum ca il gaseste dar nu se conecteaza, Am sunat la firma si au spus ca ele sunt facute special pt Iphone. Am comandat si bluetooth-ul ca sa conectez jucaria la Laptop direct dar nu merge. Eu il folosesc asa fara sa il conectez. N-au astia nici o treaba. Spor la bani!
I do a thing called What I want.B-)
ladybluecat;20794 wrote: Buna! Am pana acum doua Lovense stricate. Unul nu mai vibreaza deloc si prin urmare, nu il pot folosi intrucat nu pot sa stau tot timpul cu ochii pe camera sa vad cine cat vibreaza ca sa stiu cat sa ma prefac
Un altul se deconecteaza de fiecare data cand ma misc, cand stau jos si codita ramane sub mine sau in spate, etc.
Cred ca nu-mi ramane decat sa iau altul nou si sa sper doar ca nu o sa se strice si acesta in mai putin de un an. Am si aplicatia, il folosesc si cu adaptorul, insa se deconecteaza indiferent de cum il am conectat.
Voi ati mai patit asa ceva cu ele?
Mi se pare aiurea ca totusi, un produs de acest gen peste 100euro sa se strice atat de repede.
Eu zic ala defect sa il pui inauntru si ala care inca mai functioneaza dar la miscare se deconecteaza sa il pui intr-un prosop si intr-o cutie sub pat sau uneva, si sa il conectezi la aplicatie. Si apoi cand primesti tip....ala de sub pat vibreaza si ala dinauntru nu, dar te prefaci, asta e:(
Cred ca nu-mi ramane decat sa iau altul nou si sa sper doar ca nu o sa se strice si acesta in mai putin de un an. Am si aplicatia, il folosesc si cu adaptorul, insa se deconecteaza indiferent de cum il am conectat.
Voi ati mai patit asa ceva cu ele?
Mi se pare aiurea ca totusi, un produs de acest gen peste 100euro sa se strice atat de repede.
Eu zic ala defect sa il pui inauntru si ala care inca mai functioneaza dar la miscare se deconecteaza sa il pui intr-un prosop si intr-o cutie sub pat sau uneva, si sa il conectezi la aplicatie. Si apoi cand primesti tip....ala de sub pat vibreaza si ala dinauntru nu, dar te prefaci, asta e:(
I do a thing called What I want.B-)