Lovense - bluetooth defect - se deconecteaza

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ann

BeYou Studio;20957 wrote: recomand fantezie.ro

100% seriosi cel putin cu noi nu stiu cum sunt in rest dar de aproape 7 ani de cand colaboram nu am avut ce sa reprosez

Multumim pt recomandari poate va mai ajuta pe cineva.Eu in ultimul timp am facut comanda pe Erotic24 si am maxima incredere in ei.Orice produs fie el si nesemnificativ il ambaleaza foarte bine, fara insemne de sexshop si toate cele.Asta insemnand maxim pt mine de cand am facut comanda de 700 de lei de pe un site, imi pare rau ca nu ii retin numele, si m am trezit cu jucariile ambalate doar in folia curierului, cu toate produsele descrise si curierul zambind sugestiv.Daca nu cel mai rusinos moment din viata mea.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Baietzelu

Ann;20956 wrote: Numai daca ar fi asa usor.Undeva mi au zis ca nu se trimit altele noi ci se repara si ca nu in toate situatiile se pot repara pe cand altii spun ca te suna ei si binenteles ca nu te suna.Sunt curioasa daca exista vreo firma serioasa in Romania care chiar sa iti trimita altul.Si de aceea am inceput sa fac comanda numai pe site ul lor oficial, dureaza 4 zile dar imi par super seriosi.Intrebarea este, daca il trimiti inapoi la Lovense nu platesti tu transportul dus intors ceea ce te ajunge la pretul initial al jucariei?
Orice site din romania iti da altu nou daca: nu e rupt, scorojit etc si e defect in interior.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Ann

Baietzelu;20959 wrote: Orice site din romania iti da altu nou daca: nu e rupt, scorojit etc si e defect in interior.

E simplu sa vorbesti.
Baietzelu

Ann;20960 wrote: E simplu sa vorbesti.

E testat de mine, nu doar vorbesc. Am schimbat 3 pana acum, dar aratau in stare perfecta, defectul venea din interior.

Si rar se intampla sa vorbesc doar sa ma trezesc vorbind.
Ann

Baietzelu;20962 wrote: E testat de mine, nu doar vorbesc. Am schimbat 3 pana acum, dar aratau in stare perfecta, defectul venea din interior.

Si rar se intampla sa vorbesc doar sa ma trezesc vorbind.

Probabil ai incercat tu toate sex shop urile din Romania daca afirmi ca toate ti l schimba cand eu care am avut ghinionul ca in 2 dati sa tot evite sa mi l schimbe pana am renuntat, inseamna ca eu mint si cer nume de firme serioase doar sa ma aflu in treaba.Sau poate era scorojit si nu stiu eu, cum tot pui accentul.Nu ar trebui sa afirmi in necunostinta de cauza, din moment ce eu spun din proprie experienta ca in teorie toti spun ca trimit, in practica mai rar
No avatar
Buttercup

BeYou Studio;20957 wrote: recomand fantezie.ro

100% seriosi cel putin cu noi nu stiu cum sunt in rest dar de aproape 7 ani de cand colaboram nu am avut ce sa reprosez

Subscriu pentru fantezie. :)
Sara.delicious

Mi am achizitionat lovelush am instalat programul acela unde se conecteaza la pc.
Si am intrat pe cb normal cu obs.
Mai trebuie sa instalez alt program ca asa am vazut ?
Ma poate ajuta cineva?
Baietzelu

Ann;20963 wrote: Probabil ai incercat tu toate sex shop urile din Romania daca afirmi ca toate ti l schimba cand eu care am avut ghinionul ca in 2 dati sa tot evite sa mi l schimbe pana am renuntat, inseamna ca eu mint si cer nume de firme serioase doar sa ma aflu in treaba.Sau poate era scorojit si nu stiu eu, cum tot pui accentul.Nu ar trebui sa afirmi in necunostinta de cauza, din moment ce eu spun din proprie experienta ca in teorie toti spun ca trimit, in practica mai rar

Ori ai amnezie ori esti alta persoana, de cate ori am scris pe forum ...NU AM SCRIS SA MA AFLU IN TREABA.

Politica e simpla- ai garantie si nu ti-l primeste? ANPC FETITA...
E in stare vai de **** lui? Cumpara altu...
Ann

Baietzelu;20976 wrote: Ori ai amnezie ori esti alta persoana, de cate ori am scris pe forum ...NU AM SCRIS SA MA AFLU IN TREABA.

Politica e simpla- ai garantie si nu ti-l primeste? ANPC FETITA...
E in stare vai de **** lui? Cumpara altu...

Nu ca fetita ca nu ne tragem de sireturi.Nu am stat sa ma tiganesc cu ei cum nu o sa ma tiganesc nici cu tine aici dar tu frizezi ridicolul
Ann

Sara.delicious;20975 wrote: Mi am achizitionat lovelush am instalat programul acela unde se conecteaza la pc.
Si am intrat pe cb normal cu obs.
Mai trebuie sa instalez alt program ca asa am vazut ?
Ma poate ajuta cineva?

Ai USB sau il conectezi prin telefon?Ai nevoie de extensia Lovense sau de Lovense Browser si de aplicatia pt Lovense Connect daca il conectezi prin USB sau de aplicatia Lovense Connect pentru telefon si sa te loghezi cu aceeasi adresa de mail pe ambele dispositive in acelasi timp.Urmareste cu atentie pasii si vezi fiecare program care trebuie descarcat in functie de dispozitivele tale
Scrie răspuns